Bing va încerca să prezică cele mai interesante evenimente de urmărit în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016”,

Microsoft a anunțat că motorul său Bing va fi folosit în timpul Jocurilor Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro. Motorul va încerca să prezică ce evenimente vor fi cele mai interesante evenimente pentru fiecare zi a Jocurilor.

Motorul Bing Predicts a fost folosit în trecut pentru a alege câștigătorii evenimentelor sportive, ceremoniilor de premiere și rezultatelor alegerilor. Într-o postare pe blog, Microsoft a declarat:

Pentru Jocurile de vară din 2016, Bing folosește tehnologia Bing Predicts pentru a oferi un program unic de vizionare, numit Evenimente de urmărit. Evenimente de urmărit este actualizat zilnic și sugerează cele mai interesante evenimente ale Jocurilor din 2016 de-a lungul zilei, ținând cont de supărările proiectate, noile recorduri mondiale și șansele unui eveniment strâns, creând un program optimizat în jurul momentelor de urmărit.

În plus, pagina Bing Predicts Daily le va oferi fanilor Olimpici noi și interesante informații despre jocuri, împreună cu noi predicții. De exemplu, astăzi se prevede că U.S., China și Marea Britanie vor ajunge în primele trei țări în ceea ce privește câștigarea de medalii, acum că Rusia nu va trimite mulți dintre sportivii săi la Jocuri.

Consultați Bing Predicts Daily la Jocurile Olimpice de la Rio 2016

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here