Bing aduce chestionare zilnice pe pagina sa de pornire pentru toată lumea”,

Microsoft a testat un test zilnic pe pagina sa de pornire Bing în ultima lună și va lansa oficial caracteristica în aproximativ o lună.

Într-o postare pe blog, Microsoft spune:

Acum, când vizitezi Bing.com, veți vedea o pictogramă pentru limita de absolvire. Treceți peste el și apare prima întrebare despre imaginea zilei. Alegeți un răspuns și veți afla dacă ați ghicit corect.Completați chestionarul cu trei întrebări și veți obține un scor pe care îl puteți distribui pe site-ul dvs. preferat de rețele sociale sau puteți continua cu distracția testului participând la chestionare din zilele anterioare.

Microsoft spune că, de când a introdus testul pe pagina de pornire Bing, a înregistrat o creștere cu 65% a numărului de utilizatori care se interacționează cu pictograma capac, comparativ cu hotspot-urile normale ale paginii de pornire:

Vom continua să actualizăm designul testului paginii de pornire pe măsură ce primim feedback, dar suntem încântați de modurile în care continuăm să evoluăm experiența paginii de pornire și să inspirăm publicul să învețe și să exploreze lumea naturală.

Microsoft a lansat anterior un test săptămânal de tendințe în caruselul său de știri Popular Now și a început recent să testeze sondaje pentru evenimente curente și subiecte în tendințe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here