Big Business Deluxe deschide magazinul pe Windows 8 și RT

Săptămâna trecută am analizat Big Business Deluxe, cel mai recent joc de construire a orașului pentru Windows Phone de la editorul rus Game Insight. Jocul combină trofeele tradiționale de construire a orașului cu unele mecanisme de management al afacerilor, permițând jucătorii să proceseze și să creeze produse pe măsură ce creează orașele. Concentrarea economică și varietatea afacerilor pe care jucătorii le pot gestiona fac o abordare inteligentă și interesantă a genului.

Big Business Deluxe a fost lansat pe Windows Phone 8, dar nu și pe tabletă și PC-uri. În recenzia noastră, am promis că o versiune Windows 8 va veni mai târziu. Nu prea mult mai târziu, se dovedește. Jocul tocmai a fost lansat pe Windows 8 și RT astăzi! Acum toată lumea din ecosistemul Windows poate începe propriul imperiu de afaceri în acest joc de simulare simplu, dar captivant.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O afacere la un moment dat

Inițial, orașul tău va fi format dintr-o fermă și o fabrică de morărit. Dar acea fermă produce cereale, pe care morăritul le poate transforma în făină. Cumpărați un camion pentru a muta totul, inițiați producția la diferite unități și apoi puteți vinde după finalizarea sau puteți folosi pentru a produce și mai multe mărfuri. Cele mai multe clădiri de aici produc o anumită marfă (sau mărfuri); trebuie doar să furnizeți ingrediente și să le comandați să o facă.

Asta nu înseamnă că genul de bază, cum ar fi clădirile rezidențiale, nu joacă un rol. Noile afaceri necesită oameni care să le conducă. Va trebui să construiți case și apoi să colectați oamenii pe care îi produc pentru a menține orașul populat. Restaurantele, piscinele și alte facilități pe care și le vor dori cetățenii dvs. pot produce bani în timp fără gestionarea ofertei.

Populația și banii nu sunt singurele resurse necesare pentru construirea de noi afaceri. Majoritatea lucrurilor au nevoie de electricitate pentru a funcționa, așa că va trebui, de asemenea, să ridicați mori de vânt și alte structuri generatoare de energie. Jonglerea cu resursele generale este mai simplu decât seria My Country, probabil astfel jucătorii să poată concentra pe producerea de bunuri și mutarea acestora între clădiri.

Misiunile secundare opționale apar frecvent în partea stângă a ecranului. Acestea implică construirea sau modernizarea clădirilor, stingerea incendiilor, livrarea de bunuri specifice și alte sarcini. Finalizarea unei misiuni vă aduce atât monede, cât și experiență, așa că merită întotdeauna făcute. Obține suficientă experiență și vei crește nivelul, deblocând clădiri și obiecte noi.

Misiunile pe mai multe niveluri adaugă obiective pe termen lung lung spre care să se lucreze. O astfel de căutare implică construirea Turnului Eiffel în orașul tău. Procesul de construcție constă din cinci faze, fiecare cu mai multe etape. Dacă puteți finaliza o misiune cu mai multe niveluri într-o anumită limită de timp (30 de zile în acest caz), veți primi recompense suplimentare. Obiective mai mari, cum ar fi construirea turnului, oferă jocului mai mult un scop decât constructorii de orașe, care constau doar în misiuni nesfârșite într-un singur pas.

Nici un nor pe cer

Din câte îmi pot da seama, Big Business Deluxe nu partajează date de salvare între versiunile de telefon și tabletă și PC. Dacă puteți juca ambele versiuni, va trebui să le jucați separat. Lipsa suportului pentru cloud multiplatformă este dezamăgitoare, având în vedere că Cloud Raiders de la Game Insight se laudă exact cu această caracteristică.

Constructorii de orașe sunt un gen ideal pentru jucătorii care le-au loc să se înregistreze cu un joc pe toate zilele, mai degrabă decât să joace pentru sesiuni prelungite. Dar Big Business Deluxe poate fi jucat mai mult decât cele mai multe jocuri, deoarece multe funcții legate de afaceri nu vă folosesc resurse de rezistență. Nevoia redusă de rezistență și complexitatea binevenită a simulării afacerii fac un timp distractiv. Încearcă și spune-ne cum crezi că se comportă cu celelalte jocuri de construcție de orașe ale Game Insight!

  • Big Business Deluxe – Windows 8 și RT – 26 MB – Gratuit – Link magazin
  • Big Business Deluxe – Windows Phone 8 – 26 MB – Gratuit – Link magazin

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here