O sortare mai bună pentru jocuri și aplicații care vin pe Xbox One”,

Felul în care Xbox One sortează în Jocuri și aplicații mele este oarecum frustrant, mai ales când vine vorba de jocurile care încep cu „a,” sau „o”." Lansarea astăzi în cele mai recente versiuni Skip Ahead și Alpha Insider este o modalitate nouă și mai bună de sortare.

„Echipa noastră a făcut și mai ușor să găsiți ceea ce căutați în orice Jocuri și aplicații. De acum înainte, articole precum "a," "an" și "the" nu vor mai fi folosite pentru a sorta titlurile când se utilizează vizualizările "Sort AZ" și "Grup by letter" ; de exemplu, "The Witcher" va fi găsit acum sub "W" în loc de "T." Mulțumim foarte mult comunității noastre Xbox pentru că ne-ați ajutat la prioritizarea acestei schimbări votând în recenta noastră unitate de idei „Jocurile mele și aplicațiile” și nu uitați să verificați Xbox Idea Hub pentru alte subiecte la care puteți contribui!"

Este o atingere mică, dar binevenită, ca nu cumva TOC-ul tău să devină prea sălbatic.

Ca întotdeauna, există o mulțime de remedieri în cele mai recente versiuni și câteva probleme cunoscute. Urmăriți descrierea completă la Xbox Wire.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here