Evenimentul mesei rotunde Bethesda și Xbox va avea loc astăzi mai târziu, „nu se concentrează” pe știri sau dezvăluiri

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Bethesda face acum parte oficial din Xbox.
  • O masă rotundă cu conducerea Bethesda are loc la ora 13:00.m ET astăzi.
  • Nu se va concentra pe știri sau dezvăluiri, ci vorbește despre ce înseamnă mișcarea pentru Bethesda în ansamblu.

Microsoft și-a finalizat recent achiziția ZeniMax Media, ceea ce înseamnă că Bethesda face acum parte din Xbox. Pentru a continua să sărbătorim această extindere masivă a familiei prime Xbox, Xbox și Bethesda țin o discuție la masă rotundă mai târziu astăzi, la 1:00 p.m. ET, pe care îl veți putea găsi la linkul YouTube de mai jos.

Este important să rețineți că, potrivit lui Aaron Greenberg, director general de marketing la Xbox, această discuție nu este axată pe știri și dezvăluiri. În schimb, va fi o șansă de a obține o perspectivă asupra modului în care diferiți membri ai Bethesda simt că se alătură Xbox și să asculte povești din trecut. Cu alte cuvinte: nu vă așteptați să vedeți Starfield aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

O știre pe care ar trebui să o primim în curând este o listă completă a jocurilor Bethesda care vor veni pe Xbox Game Pass. O listă pentru The Evil Within a apărut deja, dar ar trebui să fie confirmate mai multe titluri în curând.

Odată cu Bethesda Softworks alăturându-se Xbox Game Studios ca primă parte, Xbox constă acum din 23 de studiouri de dezvoltare din întreaga lume.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să poți juca online cu prietenii tăi. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here