Exclusiv Bethesda Xbox: de la Playstation și Nintendo nu pot ignora Xbox Game Pass

Ieri, Xbox a găzduit masa rotundă Bethesda Joins Xbox pentru a oferi fanilor informații despre ceea ce va însemna acest parteneriat monumental pentru dezvoltatori și jucători acum, când afacerea este finalizată. În timpul acestor discuții dintre membrii Bethesda și Xbox, Phil Spencer a explicat exact cum va arăta exclusivitatea pentru viitoarele jocuri Bethesda. Această dezvoltare majoră face imposibilă pentru Playstation și Nintendo să ignore Xbox Game Pass.

Noul mesaj de exclusivitate pentru Xbox

Sursa: Microsoft

La începutul acestei săptămâni, Microsoft a anunțat oficial finalizarea acestei săptămâni ZeniMax Media și Bethesda Softworks. Toți ochii erau ațintiți asupra Xbox, deoarece fanii așteptau cu nerăbdare mai multe detalii despre exclusivitatea Xbox. Din păcate, spre dezamăgirea multor fani incondiționați, am primit doar o oarecare claritate cu privire la viitorul jocurilor Bethesda pe Xbox. Cu toate acestea, șeful Xbox, Phil Spencer, a avut încă mesaje puternice despre cum va funcționa exclusivitatea. Vreau să petrec ceva timp descriind câteva citate cheie de la Spencer și noua echipă Xbox extinsă și să-mi împărtășesc părerile despre ce înseamnă toate acestea pentru viitoarea listă de titluri Bethesda pe Xbox și PC.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xbox a găzduit o masă rotundă cu figuri importante din Bethesda și conducerea Xbox, inclusiv Aaron Greenburg, Pete Hines, Todd Howard, Sara Bond, Erin Losi și mulți alții. Pentru a începe această conversație, Spencer s-a adresat enormului elefant din cameră: Cum va arăta în mod specific exclusivitatea cu jocurile Bethesda care avansează? Spencer a făcut o declarație cu privire la preocupările în curs de exclusivitate.

„Voi încerca să fiu cât de clar pot. Deci, evident că nu pot să stau aici și să spun că fiecare joc Bethesda este exclusiv. Știm că nu este adevărat. Există obligații contractuale pe care le vom îndeplini, așa cum facem întotdeauna în fiecare dintre aceste cazuri. Avem jocuri care există pe alte platforme și vom sprijini acele jocuri pe platforme pe care se află. Dar dacă sunteți client Xbox, ceea ce vreau să știți acum este despre furnizarea de jocuri exclusive grozave pentru dvs., care sunt livrate pe platformele unde există Game Pass. Acesta este scopul nostru, de aceea facem asta, aceasta este rădăcina acestui parteneriat pe care îl construim."

Aceasta afirmație absolut definitivă? Nu chiar. Este mai definitiv decât „unele titluri viitoare?„Absolut. Datorită legalității complexe ale contractelor de stabilitate, Spencer și echipa de la Xbox nu aveau de gând să facă declarații complete, deoarece știau că unele jocuri la orizont vor veni pe mai multe platforme. Din fericire, încă prezenta o imagine mult mai clară a planurilor pe termen lung pentru viitoarele titluri Bethesda; va exista o anumită exclusivitate în viitor, în special pe Xbox Game Pass.

Ce înseamnă toate acestea pentru Xbox Game Pass?

Sursa: Microsoft

Pentru mine, cel mai important rând din acest întreg citat este „acesta este despre livrarea de exclusivitate grozave care se livrează pe platformele unde există jocuri Game Pass.„Nu este un secret pentru nimeni că Xbox Game Pass este cel mai important pilon al strategiei de afaceri a Xbox în acest moment și această remarcă arată exact cum intenționează să valorifice acest parteneriat pentru a spori abonații Game Pass. Este sigur că spunem că majoritatea jocurilor Bethesda viitoare vor fi exclusiviste Xbox Game Pass.

Acest anunț pune o presiune mare asupra Playstation și Nintendo pentru a adăuga Xbox Game Pass pe platformele lor. Jucătorii nu vor ignora sau omite lansările mari Bethesda. Acești concuți pot fi să permită serviciile Xbox ca opțiune, ceea ce mărește cota de piață a Xbox, fie să urmărească cum să investească în ecosistemul Xbox pentru a juca aceste jocuri, ceea ce mărește și cotă de piață a Xbox. Acesta este un scenariu câștigător pentru Xbox și unul care va crește atractivitatea absolută Xbox Game Pass.

Chiar și fără o gamă uriașă de exclusivități „must-play” care ajung în serviciu, Xbox Game Pass este, fără îndoială, cea mai bună ofertă în jocurile de acum. Odată ce începe să obținem lansări masive AAA de la echipe precum Bethesda Softworks, id Software și celelalte 21 de echipe talentate din Xbox Game Studios, Xbox Game Pass va deveni imposibil de ignorat pentru oricine iubește jocurile video. Abia aștept să joc toate viitoarele jocuri Bethesda în prima zi cu Xbox Game Pass și aștept să văd unele dintre aceste exclusivități viitoare mai târziu în această vară.

Impartaseste-ti gandurile!

Ce părere sunt despre cele mai recente evoluții referitoare la exclusivitatea Bethesda? Crezi că jocuri precum Starfield și The Elder Scrolls VI vor fi multiplatforme?? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Joacă acum jocuri grozave Bethesda

Cod Xbox Game Pass 3 luni

Un catalog masiv de aventuri iconice.

Cea mai bună ofertă în jocuri este din ce în ce mai bună. Joacă o colecție de titluri Bethesda anterioare și pregătește-te pentru jocurile de la orizont cu Xbox Game Pass.

  • 30 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here