Bethesda tachinează serialele Fallout de la creatorii Westworld de pe Amazon

Sursa: Bethesda

Ce trebuie sa stii

  • Amazon Studios a anunțat că este în lucru un serial TV Fallout,
  • Spectacolul va fi produs executiv de showrunnerii Westworld, Lisa Joy și Jonah Nolan, împreună cu Bethesda.
  • Amazon a lansat, de asemenea, un scurt teaser pe Twitter joi.

S-a anunțat joi că Amazon Studios a licențiat drepturile asupra francizei pentru un potențial serial TV. Lisa Joy și Jonathan Nolan, showrunneri din serialul HBO Westworld, mi-au cerut să conducă proiectul sub bannerul Kilter Films.

Joy și Nolan vor fi producători executivi alături de editorul Bethesda, inclusiv de directorul Bethesda Game Studios Todd Howard și James Altman, director de operațiuni de publicare a Bethesda Softworks.

„Fiecare capitol din această poveste nebun de imaginativă ne-a costat nenumărate ore pe care le-am fi putut petrece cu familia și prietenii”, au declarat Joy și Nolan într-o declarație transmisă The Hollywood Reporter. „Așa că suntem incredibil de încântați să colaborăm cu Todd Howard și cu restul nebunilor geniali de la Bethesda pentru a aduce la viață acest univers masiv, subversiv și întunecat amuzant cu Amazon Studios.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„În ultimul deceniu, am analizat multe modalități de a aduce Fallout pe ecran”, a spus Howard. „Dar a fost clar din momentul în care am vorbit pentru prima dată cu Jonah și Lisa, acum câțiva ani, că ei și echipa de la Kilter au fost cei care au făcut-o corect.

Bethesda și Amazon au lansat un scurt teaser pe Twitter care a coincis cu anunțul. Nu arată prea multe, dar arată acel ecran „Please Stand By” cu care fanii s-au obișnuit.

#Vă rugăm să așteptați. @AmazonStudios #KilterFilms pic.stare de nervozitate.com/7YmLZKIPAe

– Fallout (@Fallout) 2 iulie 2020

O adaptare a seriei Fallout lâncește la Hollywood de zeci de ani. Interplay Entertainment, creator original al filmului Fallout, a plănuit inițial să facă ei înșiși sau versiune de film prin divizia de film Interplay Films încă din anii 1990. Asta a fost înainte ca jocul să fie chiar o franciză.

Interplay Films s-a desființat înainte ca proiectul să poată fi finalizat, dar un tratament scris de Brent V. Friedman, scenaristul Mortal Kombat: Annihilation, a fost lansat în 2011.

Howard a spus că a fost abordat de mai multe ori cu propuneri de film.

„Am avut câteva incursiuni, în special cu Fallout, care am mai multe lipici decât Elder Scrolls, dar toată lumea a întrebat și am luat o serie de întâlniri de-a lungul anilor și nimic am făcut clic acolo unde am simțit, „O, asta ar fi la fel de bun ca jocul”, a spus el. „Și asta se poate întâmpla. Nu o exclus."

Cel mai recent Fallout

Fallout 76

Fallout dar multiplayer

Dacă puteți juca cele mai recente Bethesda și din seria Fallout, veți dori să alegeți Fallout 76. Ia formula Fallout, o pune în Virginia de Vest și te lasă să mergi cu alți jucători.

  • De la 40 USD la Microsoft (Xbox)
  • 22 USD pe Amazon (Xbox)
  • 34 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here