Bethesda Game Studios angajează scriitor-șef pentru Fallout: London mod

Sursa: Bethesda Softworks

Ce trebuie sa stii

  • Bethesda Game Studios a angajat-o recent pe Stephanie Zachariadis, scriitoarea principală a modului Fallout: London.
  • Zachariadis lucrează acum ca designer asociat de misiuni.
  • Fallout: London este un proiect de mod „de dimensiunea DLC” pentru Fallout 4, care este în prezent în dezvoltare.
  • Bethesda Game Studios lucrează la mai multe proiecte viitoare, inclusiv Starfield.

Bethsda Game Studios l-a angajat pe scriitorul principal pentru modulul Fallout: London, a confirmat echipa de mod. Scriitorul principal Stephanie Zachariadis este acum designer asociat de misiuni la Bethesda Game Studios. Echipa de la mod a confirma acest lucru nu înseamnă că niciuna dintre lucrările ei anterioare este renunțată, deoarece, deși nu poate continua să lucreze la mod, tot ceea ce a făcut până acum este încă în vigoare.

Angajarea modderilor este aproape nemaivăzută în industria jocurilor video, mulți scriitori, designeri, producători și alții joc să modifice diverse jocuri. Zachariadis lucrează acum la filiala Bethesda Game Studios din Austin, Texas, care este unul dintre cei patru studiouri sub umbrela Bethesda Game Studios, alături de studiourile surori din Maryland, Montreal și Dallas, Texas.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Bethesda Game Studios are mai multe proiecte viitoare, inclusiv jocul de rol științifico-fantastic Starfield, care în prezent, acest program va fi lansat pe 11 noiembrie 2022, exclusiv pe Xbox Series X, Xbox Series S și PC.

De asemenea, Bethesda a anunțat recent The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, care include peste 500 de bucăți de conținut Creation Club și se lansează pe 11 noiembrie la sfârșitul acestui an, marcând aniversarea a 10 ani de la Skyrim. În timp ce niciun joc nou, Fallout nu este în prezent declarat public a fi în dezvoltare, Bethesda continuă să lucreze la conținut nou pentru Fallout 76, inclusiv servere personalizabile care vor veni în septembrie.

După ce Microsoft și-a finalizat finalizarea ZeniMax Media la începutul anului 2021, Bethesda Game Studios (și restul Bethesda Softworks) a devenit parte a familiei de studiouri primare Xbox.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here