Cele mai bune încărcătoare wireless pentru Samsung Galaxy Note 20 în 2021

Cel mai bun încărcătoare wireless pentru Samsung Galaxy Note 20 Android Central 2021

Cele mai bune încărcătoare wireless pentru Galaxy Note 20 sunt consistente, elegante și rapide. Ele nu ar trebui să vă facă să ghiciți dacă telefonul dvs. este aliniat corect și nici nu ar trebui să vă așteptați și să așteptați încărcare lentă de 5 W în loc de profiluri wireless de încărcare rapidă de la Samsung. Acestea sunt cele mai bune și mai strălucitoare încărcătoare fără fir pentru Samsung Galaxy Note 20, indiferent dacă aveți nevoie de ceva ușor și agil pentru cabină la serviciu sau de un suport robust pentru noptieră.

  • Cea mai rapidă viteză: Samsung 15W Fast Charge 2.0 Stand pentru încărcător fără fir
  • Încarcă-ți drumul!: Anker PowerWave Alloy
  • Nu mai așteptați: Samsung Wireless Charger Duo Pad, Fast Charge 2.0
  • Sus sau jos: Spigen SteadiBoost Flex
  • Încărcare puternică: Ampere Unravel 3+1
  • Două pentru unul: Încărcător rapid fără fir NANAMI 10W certificat Qi, pachet de 2
  • Acasă și în deplasare: încărcător wireless portabil Samsung super rapid de 25 W (10.000 mAh)
  • Îmbunătățit de somn: suport de încărcare INIU 15W cu lumină potrivită pentru somn
  • Aprindeți: Pad de încărcare rapidă fără fir de 20 W de la Note cu cablu USB C

Cea mai rapidă viteză: Samsung 15W Fast Charge 2.0 Stand pentru încărcător fără fir

Alegerea angajaților

Acesta este doar singurul încărcător care se încarcă de fapt. Note 20 la 15W, majoritatea încărcătoarelor de 15W folosesc un alt protocol decât Fast Charge 2 de la Samsung.0. Numai aceste avantaje fac din aceasta alegerea noastra de top pentru cele mai bune incarcătoare wireless Samsung Galaxy Note 20.

65 USD pe Amazon

Încarcă-ți drumul!: Anker PowerWave Alloy

În timp ce permite încărcătoarelor fără fir sunt încă alimentate de Qualcomm QuickCharge, acest încărcător. va funcționa cu el.

31 USD pe Amazon

Nu mai așteptați: Samsung Wireless Charger Duo Pad, Fast Charge 2.0

Dacă aveți un Galaxy Watch sau Galaxy Bud și un Note 20, acest pad este perfect potrivit pentru încărcarea pe ambele în același timp. Padul din dreapta este sculptat, astfel este mai ușor să aliniați accesorii mai mici, iar ambele plăcuțe pot încărca fără fir un telefon.

70 USD pe Amazon

Sus sau jos: Spigen SteadiBoost Flex

Nu pot decide dacă acceptă un suport vertical sau un suport de încărcare plat? Ia-ți un încărcător care poate face ambele! Standul convertibil al lui Spigen va încărca Note 20 la 10W indiferent dacă îl folosiți sprijinit sau întins.

30 USD pe Amazon

Încărcare puternică: Ampere Unravel 3+1

Puține încărcătoare Qi acceptă intrarea Power Delivery, dar Unravel are nevoie de acea putere mai mare pentru a încărca trei dispozitive la 10W în același timp. De asemenea, puteți rearanja ca suport sau puteți plia în acord pentru a economisi spațiu pe birou.

100 USD pe Amazon

Două pentru unul: Încărcător rapid fără fir NANAMI 10W certificat Qi, pachet de 2

Acest suport fenomenal de subțire este grozav pentru birourile aglomerate și noptierele mici. Primești două plăcuțe de încărcare Qi de 10 W și două de 3.Cablurile USB Type-C de 3 picioare fac din aceasta o excelenta.

20 USD pe Amazon

Acasă și în deplasare: încărcător wireless portabil Samsung super rapid de 25 W (10.000 mAh)

Viteza de încărcare wireless de 25 W a acestui încărcător Samsung este super rapidă. Ai avantajele de a-l putea folosi ca power bank atunci când călătorești și ca suport de încărcare fără fir atunci când te asiguri acasă.

80 USD pe Amazon

Îmbunătățit de somn: suport de încărcare INIU 15W cu lumină potrivită pentru somn

Dacă de obicei vă încărcați telefonul în timp ce dormi, acest suport de încărcare de 15W de la INIU vă va fi la îndemână. Dispune de un indicator LED adaptiv care luminează puternic când soarele răsare, dar se stinge automat noaptea.

16 USD pe Amazon

Aprindeți: Pad de încărcare rapidă fără fir de 20 W de la Note cu cablu USB C

This bancă de alimentare vă poate încărca wireless Note 20 la 20 W și nu costă un braț și un picior. clar să dați seama când Note 20 s-a încărcat, datorită vă luminilor care schimbă culoarea.

15 USD pe Amazon

Care sunt cele mai bune încărcătoare wireless pentru Galaxy Note 20?

Există o mulțime de încărcătoare fără fir, dar dacă puteți să încărcați Samsung Galaxy Note 20 la 15W pe care Samsung îl face publicitar, va trebui să rămâneți încărcătoare de la prima parte, cum ar fi Samsung 15W Fast Charge 2.0 Stand pentru încărcător fără fir. Încărcarea de 15 W este acceptată doar de o mână de telefoane Samsung - de la seria Galaxy S10 la seria Note 20 - și, ca atare, există până acum un singur model de încărcare wireless Samsung care să o accepte.

Dacă sunteți fericit să încărcați la 10 W, opțiunile dvs. explodează absolut. Dacă Note 20 a venit cu Galaxy Buds – sau ați folosit acel credit de precomandă pentru un Galaxy Watch Active 2 – atunci probabil că veți dori să optați pentru Samsung Duo Pad, astfel încât să puteți încărca cu ușurință ambele dispozitive, fără fire care să vă acopere noptiera. Există, de asemenea, o multitudine de încărcătoare fără fir ieftine, cum ar fi încărcătorul fără fir rapid Nanami, care sunt perfecte pentru a vă lăsa pe birou sau în camera de zi, astfel încât să puteți completa în timp ce vă puteți uita la televizor cu familia.

Achiziționează majoritatea acestor încărcătoare au nevoie de un Qualcomm QuickCharge 2.0/3.0 încărcător pentru a le alimenta dacă nu au priză în cutie. Încărcătoarele cu care veneau telefoanele Samsung, cele cu USB-A, sunt perfecte pentru acestea dacă încă le ai întins prin preajmă, dar dacă nu le ai. QC 3.Încărcătoarele 0 sunt abundente și accesibile în zilele noastre.

Dacă aveți probleme cu încărcătorul wireless, asigurați-vă că carcasa nu este prea groasă pentru a inhiba încărcarea wireless. Dacă este, s-ar putea să trebuiască să luați în considerare un nou caz care nu este felul de volum!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here