Cele mai bune jocuri Windows Mixed Reality în 2021

Cel mai bun Jocuri Windows Mixed Reality Windows Central 2021

Windows Mixed Reality (WMR), Microsoft merge la lumea VR, permite utilizatorilor să găsească jocuri în Microsoft Store și SteamVR, deschizând o cantitate considerabilă de conținut interesant. Dacă nu sunteți sigur de a-ți petreci aluatul câștigat cu greu, am alcătuit această listă scurtă cu cele mai bune jocuri disponibile chiar acum pentru WMR.

 • ★ Alegerea editorului: The Walking Dead: Saints & Sinners
 • Sabii laser și muzică: Beat Saber
 • Lasere și platforme de aterizare: antrenor de pirati spațiali
 • Physics Made Fun: Boneworks
 • Puzzle-uri și povestiri: Moss
 • Bullet-Time Madness: Superhot VR
 • Același joc, doar VR: Minecraft
 • Trage în ritm: Pistol Whip
 • Multiplayer universal: Star Trek: Bridge Crew
 • CS:GO pentru VR: Pavlov VR
 • RTS pentru VR: Skyworld
 • The Hot Undead: Arizona Sunshine

★ Alegerea editorului: The Walking Dead: Saints & Sinners

Au fost create destul de multe jocuri cu zombi pentru VR – subiectul face o treabă grozavă combinând groază și acțiune – dar The Walking Dead: Saints & Sinners oferă cu adevărat ceva special. Ești blocat într-un New Orleans inundat, înconjurat de strigoi. Treaba ta este să supraviețuiești prin orice mijloace posibile în timp ce lucrează la dezvăluirea unei teorii a conspirației de ce s-a întâmplat totul. Bucurați-vă de fizică realistă, de un sistem de crafting aprofundat și de mecanică ascunsă în timp ce vă îndreptați prin acest joc de succes.

40 USD la GMG

Sabii laser și muzică: Beat Saber

Alegerea personalului

Beat Saber se află în partea de sus sau aproape de orice rezumat de jocuri VR și pentru un motiv întemeiat. Oferă un amestec captivant de melodii originale (și acum licențiate) și cubulețe cu sabie laser care vă vor face inima să bată în primele 15 secunde. Dacă aveți un sistem WMR și nu aveți deja Beat Sabre, încercați-l cât mai curând posibil. Pe lângă faptul că este de-a dreptul distractiv, este destul de frenetic dacă vei simți că ți-ai atins obiectivele cardio pentru ziua.

30 USD la Steam

Lasere și platforme de aterizare: antrenor de pirati spațiali

Space Pirate Trainer se transformă într-un „clasic” în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu este felul de distracție. Ești blocat pe o rampă de aterizare intergalactică cu o navă spartă, în timp ce inamicii să încerci să-ți strice ziua. Este un shooter arcade cu arme și scuturi akimbo, puteți ajunge printr-o coloană sonoră extraordinară și o buclă de joc satisfăcătoare. Încercați să urcați în clasament sau pur și simplu săriți pentru un pic de distracție.

15 USD la Microsoft

Physics Made Fun: Boneworks

Boneworks este o demonstrație impresionantă a ceea ce poate fi fizică VR și se întâmplă să aibă mai atașată o poveste de arme. Nu există o modalitate adecvată de a merge la joc și vei găsi libertatea de a experimenta după pofta inimii tale. Boneworks ar putea să nu fie cea mai bună opțiune ca primă incursiune în VR din cauza mecanicii sale, dar este cu siguranță ceva care merită încercat la un moment dat în cariera ta.

30 USD la Steam

Puzzle-uri și povestiri: Moss

Moss este povestea unui șoarece curajos pe nume Quill, care pornește printr-o lume magică pentru a-și salva unchiul. În loc să joci în rolul lui Quill, ești un aliat la persoana a treia care trebuie să îl ajute pe Quill în călătoria ei. O vei ajuta să lupte și să rezolvi puzzle-uri în acest joc fermecător care i-a captivat pe aproape toți cei suficient de norocoși să sară în el. Dacă preferați o experiență mai lentă cu o poveste grozavă, aceasta este.

30 USD la Steam

Bullet-Time Madness: Superhot VR

Da, Superhot VR este un shooter la persoana întâi, dar are o mecanică interesantă care să diferențiază alte jocuri (în afară de aspectul cristalin). Dușmanii tăi nu se mișcă până nu te miști, ceea ce face din acesta un joc de strategie intens, cu momente scurte de împușcare, tăiere și eschivare a focului. Este unul dintre cele mai distractive pe care le puteți avea pe WMR, iar popularitatea sa incredibilă este o dovadă.

25 USD la Microsoft

Același joc, doar VR: Minecraft

Nu sunt multe de spus despre Minecraft care să nu fi fost deja spus. Cel mai bine vândut joc din toate timpurile, care oferă construirea, creația și explorarea, este, de asemenea, disponibil pentru a fi experimentat în cadrul WMR. Deși este încă în Minecraft, experiența pare cu totul nouă. Există la fel de multă intensitate aici ca majoritatea jocurilor de acțiune VR - încercați să explorați o cavernă în întuneric și să vedeți singur.

27 USD la Microsoft

Trage în ritm: Pistol Whip

Pistol Whip a fost asemănat cu un „Simulator John Wick” în sensul că te face să te simți ca un nenorocit cu o armă în mână. Pistol Whip este totul despre sincronizare și mișcare lină; ești transportat prin nivelurile iadului gloanțelor cu o coloană sonoră extraordinară și nu lipsesc inamicii de expediat. Ar fi bine să avem mai multe niveluri, dar încă merită prețul de intrare.

25 USD la Steam

Multiplayer universal: Star Trek: Bridge Crew

Star Trek: Bridge Crew este visul tuturor fanilor Trek care devine realitate. Tu și trei prieteni pilotați USS Aegis în timp ce călătorește în colțurile îndepărtate ale galaxiei, completând campania înainte de a aborda misiuni generate procedural. Deoarece acesta este VR, toate comenzile sunt așezate în fața ta așa cum ar fi pe o navă standard și simți că ești acolo. Nu uitați să verificați DLC The Next Generation pentru și mai mult conținut.

25 USD la GMG

CS:GO pentru VR: Pavlov VR

Dacă ați investit în WMR pentru o experiență ucigașă de împușcături multiplayer la persoana întâi, nu trebuie să căutați mai departe decât Pavlov VR. Este construit de un mic studio care iubește în mod clar VR și joacă propriul joc. A parcurge un drum lung de la lansare și încă primește actualizări, oferind conținut care este asemănător cu Counter-Strike în VR. Aceasta este o acțiune bazată pe echipă la maxim.

25 USD la Steam

RTS pentru VR: Skyworld

Nu numai că WMR este excelent pentru jocurile captivante la persoana întâi, dar este și excelent pentru jocurile care necesită un punct de vedere în timp real. Skyworld ia o lume fantastică de masă în care comandați forțele pe câmpul de luptă și acasă și o mută cu succes în VR. Este provocator, adesea relaxant și merită timpul tău.

25 USD la Microsoft

The Hot Undead: Arizona Sunshine

Arizona Sunshine este un shooter la persoana întâi care te aruncă în mijlocul unui deșert înăbușitor în urma unei apocalipse zombie. Cu o grafică frumoasă, un joc de arme satisfăcător și o lume detaliată, acesta este unul dintre cele mai bune shootere pentru VR și un element de bază al majorității bibliotecilor de jocuri VR.

40 USD la Microsoft

Distracție comunitară gratuită: cameră de recreere

Când vine vorba de jocuri VR gratuite, Rec Room ar trebui să fie aproape de partea de sus a listei tuturor. Este un teren de întâlnire multiplatformă care vă permite să personalizați avatarele și mediile, plus că sunt o grămadă de jocuri complete pentru când conversația devine obositoare. Joacă laser tag, disc golf, paintball, cărți și multe altele cu jucători din întreaga lume sau găzduiește-ți propriul joc privat pentru a petrece timp cu prietenii apropiați.

Gratuit la Steam

De ce să mergi în altă parte?: Simulator de vacanță

Ca și fratele său Job Simulator, Vacation Simulator este o distracție comică printr-o lume plină de roboți în care oamenii sunt aproape dispăruți. Roboții să încerce să vă țină fericit în timp ce călătoriți între locurile de vacanță, rezolvând puzzle-uri și testând minijocuri. Poate cea mai bună parte, totuși, este umorul ironic care face acest joc ceva special.

30 USD la Steam

Haosul gladiatorilor sângeros: GORN

GORN nu este cu adevărat ceva spectaculos din punct de vedere tehnic, dar este unul dintre cele mai bine cotate jocuri VR din toate timpurile. Ești un gladiator într-o arenă și depinde de tine să folosești motorul fizic furnizat și nenumărate arme pentru a-ți trimite dușmanii într-un stil groaznic. Este extrem de distractiv, dar asigurați-vă că există mult spațiu liber pentru a evita mobilul spart.

20 USD la Steam

True VR Horror: Five Nights at Freddy's: Help Wanted

Jocurile Five Nights au fost întotdeauna despre animatronice înfricoșătoare, dar traduse în VR; devine cu totul alt nivel de înfricoșător. Este treaba ta să menții locul în starea de funcționare când copiii se duc acasă, dar se pare că se întâmplă ceva ciudat întuneric. Dacă ai jucat jocurile originale, știi ce se întâmplă, dar vei fi la fel de speriat ca și noi veniți în serie.

30 USD la Steam

Dacă facem câteva sugestii

În mod clar, există o mulțime de jocuri grozave pentru WMR și abia am zgâriat suprafața întregului conținut VR de această listă acolo scurtă. Probabil că nu veți dori să cumpărați fiecare joc enumerat mai sus, motiv pentru care vă putem face sugestii suplimentare.

Ne-am ditrat cel mai mult în ultimul timp cu The Walking De: Saints & Sinners amestecului său de fizică precisă, joc de arme, zombi, crafting și poveste. Există o mulțime de lucruri de făcut și de descoperit într-un New Orleans inundat, iar acest joc va deveni, fără îndoială, unul dintre mari.

Dacă nu ești cu adevărat în genul FPS, Beat Saber ar putea fi mai atrăgător. Este un joc de ritm incredibil de popular în care are sarcina de a tăia blocurile primite (cronometrat la ritm) cu sabii laser. Este ușor să-ți fie bine să-ți fie clasamentul și a multor conținut și ar putea să descoperi că ai tot exercițiul de care ai nevoie de o sesiune.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here