Cele mai bune aplicații și site-uri web pentru fundal Windows 10 din 2020

Cel mai bun Aplicații și site-uri web pentru fundal Windows 10 Windows Central 2021

Personalizarea desktop-ului este o modalitate excelentă de a face computerul să se simtă ca și cum ești propriu. adăugați imagini cu prietenii, familia sau interesele dvs. pentru a face desktopul computerului să pară ca sau ramă de imagine. Din fericire, există câteva site-uri web și aplicați excelente care oferă o cantitate aparent nelimitată de imagini de fundal superbe. Iată preferatele noastre.

  • Spre magazin: Teme Windows
  • Care este agitația?: WallpaperHub
  • Paradisul jucătorilor: Imagini de fundal Xbox
  • O imagine pe zi: Bing Wallpaper
  • În centrul atenției: Tema dinamică
  • Face un strop: Unsplash

Spre magazin: Teme Windows

Preferatul personalului

Microsoft lansează teme inspirate de tot felul de imagini. alege dintre sute de teme gratuite, inclusiv fotografii ale Amazonului, plaje și animale adorabile în ochelari de soare.

Gratuit la Microsoft Store

Care este agitația?: WallpaperHub

Această aplicație web progresivă are o gamă largă de imagini de fundal, dintre care multe sunt inspirate de Microsoft. alege dintre fotografiile variate ale imaginilor zilnice ale lui Bing sau poți lua imagini de fundal de evenimente și dispozitive populare Microsoft.

Gratuit la WallpaperHub

Paradisul jucătorilor: Imagini de fundal Xbox

Microsoft a adunat sute de imagini de fundal cu artă din jocurile video populare. am luat totul, de la imagini grozitoare din Gears Tactics până la imagini de fundal izbitoare Ori și Will of the Wisps.

Gratuit pe Xbox

O imagine pe zi: Bing Wallpaper

Imaginile emblematice zilnice ale lui Bing includ peisaje, fotografii cu animale sălbatice și imagini din lume. Aplicația Bing Wallpaper de la Microsoft vă permite să vă actualizați automat imaginea de fundal cu imagini zilnice ale Bing.

Gratuit la Microsoft

În centrul atenției: Tema dinamică

Această aplicație vă permite să setați imagini de fundal zilnice fie din imaginile zilnice ale Bing, fie din lumina reflectoarelor Windows. Aplicația în sine urmează foarte bine designul fluent la Windows 10, așa că se simte ca acasă pe desktop.

Gratuit la Microsoft Store

Face un strop: Unsplash

Unsplash adună imagini de fundal dintr-o gamă largă de categorii. face fotografii cu sport, natură și multe altele pentru a le folosi ca fundal de pe desktop.

Gratuit la Unsplash

Fă-l al tău

Obținerea unui tapet grozav este o modalitate rapidă de a condimenta desktopul PC-ului. Dar chiar și un tapet bun poate îmbătrâni după un timp. folosirea aplicațiilor și site-urile din această colecție pentru a vă păstra imaginea de fundal proaspătă.

Magazinul Microsoft ar putea fi un loc în care să căutați aplicații sau filme, dar sunt o întreagă secțiunea dedicată temelor. împreună cu teme pline de imagini dintr-o gamă largă de categorii, inclusiv animale adorabile, peisaj superbe și clădiri și locații istorice.

Dacă sunteți o pasiune de Windows sau Microsoft, veți dori să verificați WallpaperHub. Include imagini de fundal ale evenimentelor Microsoft, dispozitive Surface și imagini zilnice ale Bing.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here