Cele mai bune generatoare de parole Windows 10 din 2020

Sursa: Windows Central

Cel mai bun Windows 10 Generatoare de parole Windows Central 2021

Deși mulți oameni știu că nu ar trebui să refolosiți aceeași parolă pe diferite site-uri web și servicii, este încă destul de comun. Utilizarea unui generator de parole vă poate ajuta să nu reutilizați parolele și să generați parole puternice pentru fiecare dintre aplicațiile și serviciile dvs. Cu site-urile web care necesită parole din ce în ce mai complexe în zilele noastre, a avea un generator face lucrurile mai ușoare. Doar asigurați-vă că vă amintiți toate parolele! Dacă aveți nevoie de ajutor pentru gestionarea parolei tuturor lor pe care le generați, asigurați-vă că colecția noastră de cei mai buni manageri de parole Windows 10.

 • Cel mai bun general: LastPass
 • Cel mai bun pentru viteză: Dashlane
 • Cel mai bun pentru parole lungi: Generator de parole puternice
 • Cel mai bun încorporat: Enpass

Cel mai bun general: LastPass

Sursa: Windows Central

LastPass are un generator de parole gratuit care este ușor de utilizat. Cu acesta, puteți crea parole până la 50 de caractere. specifică dacă parolele au litere mari sau mici, numere și simboluri. De asemenea, puteți copia cu ușurință parolele prin apăsarea unui buton.

Când creați parole, apare o bară care indică puterea acestora. Avantajul acestui lucru este că puteți spune cu ușurință cât de puternică este o parolă. Dezavantajul este că generatorul vă permite să creați parole slabe.

Pro:

 • Simplu
 • Vă permite să creați parole cu litere, cifre și simboluri
 • Vă permite să specificați litere mari și mici

Contra:

 • Poate fi folosit pentru a crea parole slabe

Cel mai bun în general

LastPass

Ușor de folosit

Acest generator de parole gratuit poate fi folosit pentru a crea parole cu litere, cifre și simboluri până la 50 de caractere.

 • Gratuit la LastPass

Cel mai bun pentru viteză: Dashlane

Sursa: Windows Central

Generatorul de parole Dashlane este incredibil de ușor de utilizat. Trebuie doar să accesați-ul său și să introduceți cerințele de care aveți nevoie. lungimea unei parole și dacă are nevoie de litere, cifre sau simboluri.

Doar faceți clic pe reîmprospătare pentru a vedea o nouă parolă pe pagină. Există un buton pentru a copia parola, ceea ce facilitează accesul în site-uri web sau aplicații.

Generatorul de parole Dashlane este ușor de utilizat și are câteva opțiuni specifice, dar nu sunt aceleași comenzi ca și alte intrări din această listă.

Pro:

 • Ușor de folosit
 • Poate specifica lungimea parolelor
 • Poate alege să includă litere, cifre sau simboluri
 • Liber

Contra:

 • Nu sunt setări avansate pentru reguli

Cel mai bun pentru viteză

Dashlane

Simplu și direct

Managerul de parole de la Dashlane vă permite să creați cu ușurință parole până la 40 de caractere. alegerea dacă parolele au litere, cifre sau simboluri.

 • De la Free la Dashlane

Cel mai bun pentru parole lungi: Generator de parole puternice

Sursa: Windows Central

Parole de 40 sau 50 de caractere sunt bune, dar dacă aveți nevoie de ceva și mai lung? Dacă aveți o parolă incredibilă de lung, Strong Password Generator vă acoperă. creat parole de mii de caractere, deși nu suntem siguri de ce ați face acest lucru.

Parolele pe care le creați cu Strong Password Generator pot fi lungi și complexe. Vă permiteți să includeți litere mari, litere mici, numere și simboluri în parole.

De asemenea, puteți crea coduri QR pentru fiecare parolă generată, ceea ce facilitează importarea acestora pe alte dispozitive.

Pro:

 • Poate crea parole lungi și complexe
 • Are opțiuni pentru tipuri de caractere
 • creare coduri QR pentru importarea ușoară a parolelor

Contra:

 • Nu este un nume cunoscut

Cel mai bun pentru parole lungi

Generator de parole puternice

Atâta timp cât ai avea nevoie vreodată

Cu acest instrument, poți crea parole incredibil de lungi. alege să aibă caractere, numere sau simboluri în parole și să le importe pe alte dispozitive cu coduri QR.

 • Gratuit la Strong Password Generator

Cel mai bun încorporat: Enpass

Sursa: Windows Central

Enpass nu are un generator de parole pe care să-l poată folosi online, dar sunt unul încorporat în aplicațiile sale. Aplicația Enpass pe Windows 10 este gratuită și include un instrument la îndemână pentru crearea parolelor.

creați parole aleatorii cu combinații de litere, nume și simboluri sau puteți crea parole pronunțate pentru lucruri care nu trebuie să fie la fel de sigur. Există opțiuni avansate care vă permit să îndepliniți cerințele site-ului web ar fi excluderea anumitor simboluri din parolele create.

Pro:

 • Poate crea mai multe tipuri de parole
 • Opțiunile avansate vă permit să respectați regulile anumitor site-uri web
 • Liber

Contra:

 • Nu are o versiune web

Cel mai bun încorporat

Enpass

Un instrument pentru a crea cuvânt exact de care aveți nevoie

Cu Enpass, puteți crea parole care respectă reguli și reguli specifice pentru site-uri web. poate utiliza numere, caractere sau simboluri și puteți exclude, de asemenea, anumite elemente.

 • De la Enpass gratuit

Concluzie

O mulțime de generatoare de parole sunt similare. Multe dintre ele vă permit să creați parole complexe care includ numere, simboluri și caractere. Multe dintre ele sunt disponibile și pe web. Asta face un pic mai dificil de recomandat unele specifice, dar un cuplu iese în evidență.

LastPas este un nume binecunoscut managerului său impresionant de parole. Generatorul său de parole este ușor de utilizat și poate crea parole complexe. Acceptă utilizarea literelor mari, litere mici, simbolurilor și caracterelor. De asemenea, are o bară și un text pentru a vă spune cât de puternică este cuvântul pe care o creați.

Enpass este un alt nume de renume cunoscut pentru gestionarea parolelor. Generatorul său de parole este încorporat în managerul de parole și are câteva caracteristici unice. Pe lângă utilizarea numerelor, simbolurilor caracterelor, puteți introduce reguli pentru o parolă, cum ar fi excluderea anumitor simboluri.

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Sean Endicott este un iubitor de tehnologie care are lucruri mai importante de făcut decât să-și petreacă timpul creând parole, așa că aceste instrumente sunt un mare spor pentru productivitate.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here