Cele mai bune aplicații Windows 10 pentru a vă uita la televizor în această toamnă

De la cea mai recentă serie de succes până la multitudinea de sporturi care încep în toamnă, nu vrei să ratezi nimic. Nu trebuie să fii limitat la un televizor. lua programele cu dvs. aproape oriunde în aceste zile dacă există o conexiune la internet.

Indiferent dacă sunteți un tăietor de cabluri sau doar o modalitate de a vă viziona programele pe computer, tabletă, Xbox One sau alte dispozitive, există o mulțime de modalități pentru a obține soluția pe Windows 10.

Iată o rezumat a celui mai bun ceas pentru a viziona emisiunile tale preferate pe Windows 10.

Hulu

Hulu este unul dintre cele mai bune servicii din jur atunci când vine vorba de vizualizarea conținutului popular online. Are un catalog vast de canale, inclusiv cele patru rețele majore ABC, CBS, Fox și NBC, precum și multe alte canale. Ca și în cazul oricărui serviciu, merită să verifice dacă conținutul specific pe care să-l vizionați este disponibil, dar cu Hulu există șanse mari să fie în serviciul lor. Există, de asemenea, o perioadă de încercare gratuită pentru oricine nou serviciul, dacă puteți încerca înainte de a cumpăra.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Un mare impuls pentru Hulu este că are sporturi locale și conținut în multe piețe.

Hulu sunt aplicații disponibile pe Windows 10 și Xbox One și Xbox 360. Aplicațiile gratuite, dar serviciul are un abonament de bază la puțin sub 40 USD care poate adăuga și funcții, cum ar fi Cloud DVR (15 USD/lună) și eliminarea tuturor lor (4 USD/lună).

Dacă vizionați pe Xbox One, adăugarea recentă la Hulu Live TV vă îmbunătățește și mai multă experiență, deși funcția este în versiunea beta.

Serviciul TV în direct nu este disponibil momentan în aplicația Windows 10, dar puteți utiliza într-un număr de browsere.

Vedeți în Magazinul Windows

Sling TV

Am recomandat Sling TV înainte, inclusiv ca o modalitate de a viziona NFL și este cu un motiv întemeiat. Sling TV este o aplicație bine realizată, disponibilă pe Windows 10 și Xbox One. Are un număr mare de canale disponibil și un cost de intrare relativ scăzut.

Cel mai ieftin pachet este pachetul Sling Orange care vine cu 30 de canale pentru 20 USD/lună. opta pentru pachetul Blue, care vă oferă mai mult de 40 de canale pentru 25 USD/lună. Există, de asemenea, alte suplimente, cum ar fi un pachet sport și Cloud DVR, disponibil pentru costuri suplimentare, care sunt explicate pe site-ul lor.

Sling TV se va simți foarte natural pentru cei care vin de la cablu sau satelit. Poți să te uiți la televizor în direct și să răsfoiești toate canalele tale. Dacă aveți pachetul, puteți cu ușurință DVR conținut și puteți viziona mai târziu.

Sling TV sunt aplicații disponibile pe Windows 10 și Xbox One. La fel ca și celelalte aplicații din această listă, aplicația se poate descărca gratuit, dar serviciul are o taxă de bună calitate.

Vedeți în Magazinul Windows

Netflix

Netflix are un catalog în creștere de programare exclusivă, inclusiv unele emisiuni care apar săptămânal într-un mod similar cu televiziunea tradițională.

Pe lângă conținutul pe care îl puteți obține doar cu un abonament Netflix, are și o colecție mare de emisiuni TV populare. În general, Netflix nu primește cel mai recent sezon de emisiuni când nu termină difuzarea televizorului. Dar acest lucru nu este universal adevărat și a avea vechile sezoane este la îndemână dacă trebuie să maratonezi episoadele anterioare pentru a recapitula înainte de a începe un nou sezon.

Netflix este disponibil pentru Windows 10, Windows 10 Mobile și Xbox One.

Vedeți în Magazinul Windows

Filme și TV de la Microsoft

În timp ce aplicația Microsoft Filme și TV nu vă permite să redați în flux televiziune în direct, are o bibliotecă mare de conținut, inclusiv emisiuni TV populare. Vă puteți bucura de un permis de sezon la multe spectacole sau puteți cumpăra vechile preferate.

Dacă sunteți în ecosistemul Windows 10, Filmele și televizorul sunt deosebit de utile, deoarece puteți viziona conținutul adecvat pe Windows 10, Windows 10 Mobile și Xbox One. De asemenea, puteți descărca conținut pentru a evita transmiterea în flux cu date din mers sau în buffering.

Aplicația este preinstalată pe dispozitivele Windows, dar vom include un link către lista din magazinul Windows, astfel încât să puteți consulta descrierea.

Vedeți în Magazinul Windows

CrunchyRoll

Există o mulțime de aplicații pentru a viziona televiziunea populară, dar dacă anime-ul ți se întâlnește, vei dori să verifici Crunchyroll.

Serviciul are o bibliotecă de conținut absolut masivă. Nu numai că sunt multe seriale populare, dar sunt adesea sute de episod disponibile din acele seriale.

Crunchyroll poate fi vizionat gratuit în aplicațiile pentru Windows 10, Windows 10 Mobile și Xbox One, dar dacă puteți săriți peste reclame și să obțineți alte funcții, cum ar fi emisiunile difuzate simultan la doar o oră după ce sunt transmise în flux în Japonia. , puteți obține Crunchyroll Premium, care este de 4 USD.99 pe luna sau Premium+, care este de 8 USD.99 pe luna.

Vedeți în Magazinul Windows

Rezumând lucrurile

Nu lipsesc modalități de a viziona conținut de televiziune pe Windows 10. Va trebui să cântăriți prețul planurilor și conținutul specific de care aveți nevoie, dar indiferent dacă sunteți un tăietor de cabluri, un aparat de bărbierit sau doar să ducă conținutul oriunde, veți putea să vă duceți programele cu dvs. și vizualizați-le unde puteți.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here