Cele mai bune aplicații Windows 10 din septembrie 2017

Dacă o aplicație este bună sau nu, este subiectiv, desigur, dar una dintre principalele noastre măsurători este dacă am continuat sau nu să folosim aplicația după ce am revizuit-o. Fiecare dintre aplicații a devenit parte a fluxului nostru de lucru zilnic.

Clatter pentru Windows 10

Există o mulțime de aplicații de chat diferite și majoritatea dintre noi le folosim destul de multe. În loc să utilizați aplicații separate sau să trebuiască să deschideți sau grămadă de fișier într-un browser, puteți utiliza Clatter ca o aplicație de mesagerie unică pe Windows 10.

Aplicația este gratuită, dar anumite funcții necesită să onoreze versiunea premium pentru 1 USD.99.

Pune pachete web pentru fiecare dintre serviciile dvs. într-o singură aplicare. Înainte de a fi refuzat de la termenul „web-wrapper”, merită să încerci Clatter. Este bine proiectat și deține perfect toate serviciile tale preferate. De asemenea, adaugă funcții precum răspunsul rapid la WhatsApp dacă faceți upgrade la versiunea premium.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Clatter acceptă Discord, Facebook Messenger, Google Hangouts, Skype, Slack, Telegram, WeChat, WhatsApp, Mattermost și RocketChat.

Faceți cunoștință cu Clatter, noua dvs. aplicație favorită de mesagerie all-in-one Windows 10

consulta recenzia noastră completă a aplicației pentru a profundă mai mult cu Clatter.

Vedeți în Magazinul Windows

AirServer Xbox Edition

AirServer Xbox Edition adaugă la Xbox One o caracteristică pe care Microsoft ar fi trebuit să o livreze cu ea: suport Miracast. Pe lângă faptul că puteți proiecta orice dispozitiv Miracast pe Xbox One, AirServer Xbox Edition vă puteți oferi posibilitatea de a folosi Xbox One ca receptor Chromecast sau AirPlay.

Aplicația costă 19 USD.99, care este scump pentru o aplicație, dar nu este scump în comparație cu costul unui Chromecast, al receptorului Miracast și al receptorului AirPlay.

Aplicația acceptă sunet de fundal pe Xbox One, astfel încât să puteți transmite muzică sau podcasturi în timp ce vă jucați jocurile preferate.

Are doar câteva lucruri care îl împiedică să fie perfect. În primul rând, trebuie să vă conectați Xbox One la un cablu Ethernet pentru a utiliza Miracast. În al doilea rând, există o întârziere în timpul reflectării ecranului. Aplicația este excelentă pentru consumul media, dar este prea întârziată pentru jocuri.

AirServer aduce Miracast, Chromecast și Airplay pe Xbox One

În general, AirServer Xbox Edition este o aplicație grozavă care adaugă funcționalități Xbox One pentru a face un hub media și mai bun. Citiți recenzia noastră completă pentru a afla mai multe.

Vedeți în Magazinul Windows

Vizualizare compactă pentru Windows 10

Bine, așa că înșalăm puțin pe asta. Am acoperit Compact View în august, dar din moment ce nu aveam o listă de aplicații obligatorii în aceeași lună, Compact View primește o mențiune aici.

Compact View este practic un browser Edge care poate deveni o suprapunere compactă sau, cu alte cuvinte, o casetă mică pe care o puteți avea peste orice altceva pe ecranul computerului dvs.

Aplicația este grozavă dacă puteți să viziona Netflix în colțul ecranului în timp ce lucrați la altceva, să aveți un flux Twitter deschis sau să faceți aproape orice poate fi utili fără a necesita întregul ecran.

Compact Vizualizați toate site-urile web, inclusiv Netflix cu această aplicație gratuită

Aplicația este disponibilă pe Windows 10 și, cel mai bine, este gratuită. a verifica acoperirea noastră pentru mai multe.

Vedeți în Magazinul Windows

Scurgeți lucrurile

Fiecare dintre aceste aplicații este unică și adaugă ceva experiență de zi cu zi Windows. Este grozav să vezi dezvoltatori care folosesc idei creative atunci când vine vorba de aplicații și fac ecosistemul Windows mai bun.

Dacă puteți vedea acoperirea fiecărei aplicații pe care o examinam, puteți accesa secțiunea dedicată aplicației a site-ului.

Și dacă o aplicație preferată pe care să vă anunțați să o revizuiți, ne în comentariu.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here