Cele mai bune aplicații meteo pentru iPhone în 2021

Există sute de aplicații meteo în App Store. Este o categorie foarte populară. Sigur, aplicația meteo încorporată de la Apple este o opțiune excelentă, cu grafică, animații și prognozele orare utile. Cu toate acestea, fiecare persoană are o idee diferită despre ceea ce face o aplicație meteo grozavă. Unii doresc simplitate, în timp ce alții doresc toate datele.

Avem o listă cu cele mai bune aplicații meteo într-o varietate de stiluri. Există ceva pentru toată lumea aici.

 • RadarScope
 • Uragan de Crucea Roșie Americană
 • Canalul Meteo
 • Cer intunecat
 • WeatherBug
 • Weather Underground
 • MORCOV Vremea
 • Vremea Live

RadarScope

Radarscope este pentru pasionații serioși de vreme. Oferă redare nativă a datelor de reflectare, viteză, polarizare dublă, vârfuri de ecou, ​​​​acumulare și multe altele de la orice radar NEXRAD sau TDWR din U.S., Guam și Puerto Rico. Straturile radar includ avertismente de vreme severă, alerte de fulgere și o varietate de dispozitive de urmărire a furtunii. Nivelul lunar Pro include seturi de date suplimentare, cum ar fi alertă de fulgere în timp real, bucle extinse și multe altele. Membrii rețelei Spotter și AllisonHouse se pot conecta cu calitatea de membru pentru informații suplimentare exclusive.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă știți despre radarul NEXRAD sau înțelegeți ce este un coeficient de corelație, veți considera RadarScope ca fiind bani bine cheltuiți.

10 USD - Descarcați acum

Uragan de Crucea Roșie Americană

Crucea Roșie are o serie de aplicații de pregătire pentru dezastre care acoperă forțele naturii precum cutremure, tornade și incendii de vegetație. Aplicația Hurricane este excelentă pentru cei care trăiesc în locurile predispuse la uragane sau pentru persoanele cu cei dragi care trăiesc în zonele respective. Nu vă spuneți care este temperatura actuală, dar vă va avertiza când un uragan sau o furtună cu vânt puternic se îndreaptă spre dvs. De asemenea, are un set de instrumente foarte util care poate activa o lanternă sau o lumină stroboscopică pe dispozitivul dvs., poate sună sau alarmă puternică a vă semnala locația și trimite un mesaj text automat celor dragi că sunteți pentru a putea siguranța. Are conexiunea directă la rapoartele radio meteorologice NOAA și informații extinse despre ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti pentru un uragan, precum și ce să faceți când cineva lovește și cum să faceți față consecințelor.

Dacă aveți o persoană iubită locuiți într-o zonă predispusă la uragane, Hurricane by Crucea Roșie Americană vă va ține informații despre condițiile meteorologice periculoase.

Gratuit - Descarcați acum

Canalul Meteo

Weather Channel, oferă în continuare o interfață simplificată, aduce câteva detalii suplimentare petrecerii de urmărire a vremii. Veți primi prognoză zilnică, orară și pe 15 zile, precum și viteza vântului, umiditatea și indicele UV. În plus, aflați condițiile rutiere legate de vreme și vizionați videoclipuri cu prognoze pentru zona dvs. The Weather Channel este specializat în colectarea de știri de mici dimensiuni legate de vreme, astfel încât să poată afla despre furtunile locale și naționale, descoperiri științifice și videoclipuri despre natură.

Dacă vă gândiți la vremea ca parte a digestiei zilnice a știrilor, The Weather Channel vă va hrăni ceea ce aveți.

Gratuit - Descarcați acum

Cer intunecat

Dark Sky și-a făcut un nume în categoria aplicațiilor meteo pentru acuratețea sa precisă în a prezice schimbările vremii la minut. Aplicația a fost construită previziuni.io și oferă o perspectivă detaliată pe 24 de ore, precum și o prognoză pe 7 zile. Harta globală a precipitațiilor și temperaturii vă permite să trageți degetul în timp pentru a vedea când vor veni furtunile sau cât timp vor putea să fie ziua devine fierbinte. Dacă există vreo șansă de ploaie, zăpadă sau furtună să se îndrepte spre tine, Dark Sky vă va anunța cât de curând va sosi. Este atât de specific dacă puteți da seama dacă ar trebui să faceți acea plimbare de 10 minute, mai ales dacă aplicația spune că ploaia nu va cădea timp de 20 de minute. clar să raporteze condițiile pe cer din cadrul aplicației pentru o evaluare mai precisă.

Dacă ești exact cum să te îmbraci când ieși pe ușă în orice moment al zilei, Dark Sky vă va anunța cât de curând veți avea nevoie de acea umbrelă.

4 USD - Descarcați acum

WeatherBug

Pentru persoanele care suferă de alergii, WeatherBug este o sursă excelentă de știri pe acest subiect. Pe lângă faptul că furnizează prognoze zilnice, orare și pe 10 zile, acesta detaliază indicele de polen pentru ziua respectivă, inclusiv care declanșatoare de alergie sunt predominante. De asemenea, are o funcție fantastică de casă conectată care vă permite să vă conectați hub-ul Nest, Honeywell sau SmartThings pentru o analiză detaliată a consumului dvs. de energie. Chiar dacă nu există un termostat conectat, puteți calcula costurile zilnice pe baza condițiilor meteorologice, a costurilor medii la electricitate și a gazului și la ce este setat HVAC-ul dvs.

Dacă sunteți îngrijorat de consumul de energie al gospodăriei dvs., mai ales dacă sunteți conectat un hub inteligent pentru casă, obțineți WeatherBug.

Gratuit - Descarcați acum

Weather Underground

Weather Underground are o interfață foarte personalizată în mai multe moduri. De exemplu, datele sunt generate și încărcate de aproape 200.000 de stații meteo personale conduse de pasionații de vreme. De asemenea, puteți raporta despre condițiile locale ale cerului, precum și despre pericole precum întreruperile de curent sau inundații fulgerătoare din interiorul aplicației. Cardurile cu detalii sunt personalizabile - locuiți într-o zonă care rareori vede uragane sau furtuni tropicale, puteți elimina acel card din listă, de exemplu. Unele caracteristici suplimentare interesante includ un raport în timp real de la stația cea mai apropiată de locația dvs. și fotografii trimise de utilizator cu condițiile meteorologice din zona dvs. și de pe glob.

Dacă sunteți puțin pasionat de vreme și să fiți informat cu privire la toate tipurile de date, consultați Weather Underground.

Gratuit - Descarcați acum

MORCOV Vremea

MORCOV vă aduce vremea, dar cu o întorsătură de rău. Prezentată ca o inteligență artificială care urăște oamenii, cu comentarii precum „Sper că te arsuri de soare” și „Factura ta la încălzire te va falimenta”, vei scăpa mereu de râs din morcovul tău. Raport meteo. În plus, cu cât folosești mai mult CARROT Weather, cu atât vei debloca mai multe locații secrete, cum ar fi Mount Doom și o anumită fermă de umezeală Outer Rim. Am menționat că Morcovul poate apărea acum chiar în sufrageria dvs. datorită AR? Nu atingeți senzorul ocular sau ați putea regreta.

Dacă ai simțul umorului despre toate aceste discuții despre vreme, CARROT te va face să zâmbești (și să râzi mult).

5 USD - Descarcați acum

Vremea Live

Weather Live este o aplicație frumos proiectată, cu imagini de fundal în timp real condițiilor meteo. Oferă date relativ detaliate pentru prognozele zilnice, orare și pe 7 zile, dar ceea ce face ca această aplicație să iasă în evidență este afișajul extrem de personalizabil. alege dintre patru layout-uri diferite, fiecare oferind detalii simple sau complexe. De asemenea, puteți seta ce date sunt afișate în acest ordine pentru fiecare aspect. Așadar, dacă locuiți cu multă precipitații s-ar putea să fie undeva parametrul precipitațiilor deasupra. Dacă îți place să privești apus, pune timpul mai sus în aspectul tău. În plus, în fiecare dimineață, veți primi o notificare zilnică de raport cu starea actuală și relativitatea față de vremea de față.

Dacă aveți un modul de personalizare pentru design, vă puteți ajuta să vedeți datele meteo, veți fi mulțumit de Weather Live.

$3 - Descarcati acum

Favoritul tau?

Care este aplicația dvs. meteo de acces? De ce este special pentru tine? Vorbeste cu noi in comentariile de mai jos.

Actualizat ianuarie 2019: S-au adăugat informații suplimentare.

iOS

Principal

 • Revizuirea iOS 14
 • Ce este nou în iOS 14
 • Actualizarea ghidului final pentru iPhone
 • Ghid de ajutor iOS
 • Discuție iOS

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here