Cele mai bune modalități de a vă menține Surface Pro încărcat în deplasare

Sursa: Windows Central

Cel mai bun modalități de a vă menține Surface Pro încărcat în deplasarea Windows Central 2021

Neutilizarea unui conector standard pentru încărcare vă limitează opțiunile cu unele modele de Surface Pro și încărcarea mobilă. În timp ce telefoanele se conectează cu ușurință la baterii sau încărcătoare de mașină, Surface Pro necesită puțin mai multă gândire atunci când cumpărați accesorii de alimentare. Dar excelentul pachet de baterii portabile Batpower este un loc minunat pentru a incepe.

 • Pornire din mers: încărcător portabil Batpower
 • USB-C FTW: Cablu încărcător J-Go Tech Surface PD
 • În Batmobil: încărcător de mașină Batpower
 • Un invertor util: invertorul de putere BESTEK 300W
 • Powerstation portabilă: Dell Notebook Power Bank
 • Pornire din mers: încărcător portabil Batpower

Putere din mers

Încărcător portabil Batpower

O modalitate grozavă de a porni din mers.

Este mare, este greu, dar îl poți împacheta împreună cu Surface Pro și poți lucra fără teamă de a rămâne fără energie.

 • 130 USD pe Amazon

Cine ar trebui să cumpere acest pachet?

Dorința de a încărca o Surface Pro din mers necesită mai multă previziune. Dacă este un încărcător portabil care, cel mai important, funcționează cu dispozitivul dvs., ar trebui să luați în considerare Batpower.

Este un moment bun pentru a cumpăra acest pachet?

Este scump, dar dacă puteți cumpăra cei mai buni bani, aceasta este o opțiune excelentă, deoarece prețurile dispozitivului precum încărcătoarele portabile nu fluctuează prea mult. Dacă nu puteți să cheltuiți atât de mult, puteți aștepta o vânzare.

Pachetul de baterii Surface

Problema cu utilizarea unui acumulator cu Surface Pro este dublă. În primul rând, nevoie de suficientă capacitate și putere pentru încărca lucrul. Al doilea este conectorul de la prima parte. Asta înseamnă că necesită un pachet de baterii care vine cu un adecvat și să fie universal.

Batpower este un pachet de baterii care vine cu o capacitate de 98 Wh și are o mulțime de porturi USB în care să vă conectați diferitele dispozitive. De asemenea, vine cu un cablu de încărcare.

Cântărește 20 de uncii și singurul dezavantaj real este că va dura ceva timp pentru a încărca înapoi. Cu toate acestea, este suficient de mic pentru a fi permis într-un avion, ceea ce îl face un transport perfect oriunde merge Surface Pro.

Folosind banca de alimentare USB-C existentă

USB-C FTW

Cablu încărcător J-Go Tech Surface PD

Utilizați banca de energie existentă cu acest cablu

Lipsa USB-C pe Surface Pro nu este o problemă; luați-l și conectați-l la banca de energie USB-C PD existentă.

 • 25 USD pe Amazon

Surface Pro care folosește Surface Connect și nu USB-C este unul dintre cei mai mari dezamăgiri ale unui dispozitiv, de altfel, lider de clasă. Din fericire, puteți obține un cablu Surface Connect la USB-C la un preț rezonabil.

Dacă aveți deja o bancă de alimentare USB-C PD, atunci acest cablu este o investiție inteligentă și accesibilă. Este puțin ciudat când sunteți în mișcare, dar este o soluție mai bună decât cumpărarea unui power bank complet nou, dedicat, pentru a vă putea încărca Surface Pro.

Încărcător auto și invertor Surface Pro

În Batmobil

Încărcător auto Batpower

O modalitate grozavă de a porni din mers.

Dacă conduceți mult, utilizați unul dintre aceste încărcătoare de mașină grozave pentru a vă menține Surface Pro încărcat în timp ce sunteți pe drum.

 • 53 USD pe Amazon

La fel ca bateriile portabile, problema este că trebuie să găsiți unul cu conectorul Surface pe el. Există câteva, dar o companie pare să aibă cea mai bună soluție completă, o care vă poate ajuta și cu un acumulator.

Batpower oferă numai un încărcător auto de 110 W suficient de puternic pentru o umple bateria din Surface Pro, ci și un cablu USB separat. Primești unul inclus cu încărcătorul de mașină, dar dacă ai nevoie doar de cablu, ar trebui să-i arunci o privire și pe el.

Încărcătorul Batpower nu este ieftin, dar este bine recomandat și este suficient de puternic pentru a fi folosit la încărcarea Surface Pro.

Un invertor util

Invertor de putere BESTEK 300W

Utilizați încărcătorul Surface Pro obișnuit.

Folosind acest excelent invertor de putere, puteți folosi încărcătorul obișnuit Surface Pro oriunde aveți mașina.

 • 33 USD pe Amazon

Un invertor de putere vă permite să utilizați bricheta mașinii și apoi îl transformă în conexiunea potrivită pentru a utiliza adaptorul de perete obișnuit pentru Surface Pro. Sau orice altceva, de altfel.

Există, de, porturi USB care pot fi folosite de asemenea când invertorul este oprit (care oprește prizele de curent și ventilatorul de răcire). Ceva de genul acesta ar fi suficient nu numai pentru tableta dvs. Microsoft, ci și pentru câteva smartphone-uri și alte componente hardware. Asigurați-vă că reduceți utilizarea când motorul este oprit pentru a păstra bateria vehiculului dvs.

Surface Pro 7 și Surface Pro X

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Cele mai noi Surface Pro 7 și Surface Pro X au mai multă flexibilitate. Deoarece au porturi USB-C încorporate, le puteți folosi pentru a vă încărca din mers cu un acumulator și un cablu USB-C obișnuit.

Tot ce aveți nevoie de un acumulator bun, oferă suficientă capacitate pentru Surface Pro, în același timp suficientă capacitate pentru a adăuga un timp de utilizare. Indiferent dacă îl utilizați cu noul Surface Pro 7 sau Surface Pro X, sau cu un adaptor sau cablu pe unul dintre Surfaces mai vechi, banca de alimentare Dell este o alegere excelentă.

Powerstation portabilă

Power Bank pentru notebook Dell

Un acumulator uriaș, dar portabil pentru Surface Pro

Acest 65Wh va alimenta Surface Pro sau orice PC alimentat prin USB-C ore în șir, perfect pentru acele zile lungi în deplasare.

 • 140 USD la Dell

banc de baterii de la Dell are o capacitate considerabilă de 65Wh și acest lucru poate furniza până la 65W de putere, iar Dell a evaluat-o pentru până la 16 ore de viață pe XPS 13. Așa că știi că vei oferi o mulțime pe Surface Pro, posibil chiar și pentru câteva zile de utilizare-o călătorie mai lungă.

Linia de jos

Există o mulțime de opțiuni pentru dvs. dacă vă puteți încărca Surface Pro din mers. Dacă vă aflați cu un Surface Pro 7 sau Pro X, veți avea mai multe opțiuni din care să alegeți. Cu toate acestea, dacă aveți ceva mai vechi decât cei șapte și cel mai bun încărcător disponibil, veți dori să verificați Batpower.

Putere din mers

Încărcător portabil Batpower

O modalitate grozavă de a porni din mers.

Este mare, este greu, dar îl poți împacheta împreună cu Surface Pro și poți lucra fără teamă de a rămâne fără energie.

 • 130 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here