Cele mai bune jocuri VR Battle Royale din 2021

Genul de jocuri battle royale a luat amploare datorită PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) și Fortnite Battle Royale, ambele magistrale în lumea jocurilor pentru PC (și acum găsite pe un număr tot mai mare de platforme). Suspansul, acțiunea și strategia necesare pentru PC cresc la un nivel cu totul nou în interiorul VR și câteva opțiuni care oferă experiența battle-royale pe ecranul tău montat pe cap. Iată cele mai bune disponibile acum, fie pentru Windows Mixed Reality (WMR), Oculus Rift sau HTC Vive.

Vedeți Windows Mixed Reality la Microsoft Store

Ieși în evidență: VR Battle Royale

Dacă știi deja cum arată PUBG, este greu să nu numești asta sau clonă la prima vedere. Are un airdrop similar, o mecanică similară a echipamentelor (în care găsești totul împrăștiat în lume) și o zonă de joc în continuă micșorare, care forțează toți cei 30 de jucători într-un cerc strâns pentru a lupta când rămâne singur.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Are o parte echitabilă de erori și încă nu a ieșit din programul de acces anticipat la Steam, dar Stand Out: VR Battle Royale (aproximativ 25 USD) este una dintre cele mai bune modalități ale unei experimente bătălii cu arme multiplayer în WMR, Rift. și Vive.

Vezi pe Steam

Gloanțe și mai mult VR

Ceea ce era deja un shooter în prima persoană (FPS) consacrat, cu o mecanică VR excelentă, Bullets And More VR (aproximativ 15 USD) a fost adăugată la modurile de joc battle royale, ca urmare a popularității în creșterea genului. Tu și alți 11 jucători coborați pe o hartă și luptați pentru a fi ultimul în viață ... asa cum este traditia.

Dacă aveți un FPS cu mult mai multe opțiuni decât doar modul de joc Battle Royale - și cu o mecanică de arme probabil mai bună - încercați-l pe acesta. Este disponibil pentru WMR, Rift și Vive.

Vezi pe Steam

Pentru viitor: Pavlov VR

Jocul standard Pavlov VR (aproximativ 10 USD) poate fi asemănat cel mai bine cu Counter-Strike, oferind o acțiune rapidă de căutare și distrugere pe HTC Vive (și, integrării SteamVR, WMR). Are o varietate bună de arme, o comunitate prietenoasă și primește actualizări care ar trebui să-l scoată în cele din urmă din programul de acces anticipat la Steam.

Dezvoltatorul, într-o postare pe blogul Steam, a menționat că suportul oficial pentru Oculus și un mod Battle Royale sunt pe drum și ar trebui să ajungă când va în 2018. Cu siguranță acum merită să fie jucat pentru orice fan al genului PS și, atâta timp cât actualizările vor continua, sperăm că vom putea să intrăm într-o are în viitorul apropiat.

Vezi pe Steam

Mai multe resurse

Ce jocuri battle royale vă bucurați în VR? Spune-ne în comentarii! De asemenea, asigurați-vă că consultați aceste alte link-uri pentru distracția Battle Royale.

  • Cele mai bune jocuri Battle Royale pentru PC-uri Windows în 2018
  • Cele mai bune jocuri Battle Royale pentru Xbox One din 2018
  • Cum (și de ce) jocurile battle royale precum PUBG au luat lumea cu asalt

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here