Cele mai bune jocuri Xbox One evaluate pentru adolescenți din 2021

Cel mai bun Jocuri Xbox One pentru adolescenți Windows Central 2021

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o persoană iubită pentru adolescenți sau dacă ești tu însuți un adolescent și vrei să încerci ceva nou (și părinții tăi tăi nu te vor lăsa să joci pentru adulți... cel puțin în mod deschis), aruncați o privire la lista noastră de selecții selectați ale celor mai bune jocuri Xbox One disponibil astăzi.

Notă: Această colecție conține jocuri care să obțină un rating ESRB „Adolescent” în Statele Unite și, deși ar trebui să corespundă unei evaluări „Adolescent” în majoritatea celorlalte piețe, poate diferi în funcție de regiune.

 • Alegerea de top: STAR WARS: Jedi Fallen Order
 • RPG Disney: Kingdom Hearts 3
 • Joc în echipă: Overwatch
 • Tactici extraterestre: XCOM 2
 • Învață chitară: Rocksmith Remastered
 • Nici o fază, mamă!: Pachetul Fortnite Darkfire
 • Gloria shooterului în cooperare: Destiny 2
 • Hunt the world: Monster Hunter World: Iceborne
 • Rock the Dragon: Dragon Ball FighterZ
 • Sim de viață: Sims 4
 • Provocare supremă: Dark Souls II
 • Colecția Fantasy: Final Fantasy XV: Royal Edition

Alegerea de top: STAR WARS: Jedi Fallen Order

Jocurile Războiul Stelelor sunt adesea slabe, motiv pentru care sunt încântat să raportez că Jedi Fallen Order contravine tendinței și apoi unele. Construit de cel mai apreciat studio Respawn al EA, Jedi Fallen Order prezintă evenimente dintre trilogia prequel și vremurile întunecate, după căderea Jedi-ului în mâinile lui Darth Vader. Acest joc este de neratat.

60 USD pe Amazon (Disc)

RPG Disney: Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts este ceea ce se întâmplă atunci când lumina Disney și Final Fantasy se ciocnesc și, în schimb, este una dintre cele mai mari francize crossover din industrie. Kingdom Hearts este un RPG de acțiune care se desfășoară în mai multe francize Disney binecunoscute, inclusiv Monsters Inc, Pirates of the Caribbean, Toy Story și Frozen, completat cu câteva came de la personajele din lumea Final Fantasy.

23 USD pe Amazon (Disc)

Joc în echipă: Overwatch

Înainte de Fortnite, Overwatch a fost cel mai recent shooter atractiv și este încă puternic! Overwatch este un shooter științifico-fantastic bazat pe echipe, cu o distribuție colorată și diversă de personaje și o mulțime de actualizări și evenimente gratuite. Concurează în echipe de șase într-o varietate de obiectiv și găsește care mod funcționează cel mai bine pentru tine.

26 USD pe Amazon (Disc)

Tactici extraterestre: XCOM 2

Dacă căutați ceva mai lent și mai tactic, luați în considerare strategia sci-fi pe rând a XCOM 2. Amplasat într-un Pământ distopic apocaliptic, umanitatea a fost ocupată de o legiune de extratereștri și mutanți, înrobiți la scară globală. Deci, depinde de tine să reluezi lupta la scară globală cu un război de gherilă viclean și o gamă de tehnologii SF în evoluție.

 • 10 USD pe Amazon (Disc)
 • 60 USD la Microsoft (Digital)

Învață chitară: Rocksmith Remastered

Rocksmith, spre deosebire de Guitar Hero, de fapt te învață să cânți la chită, folosind gamification, o chitară electrică sau electro-acustică existentă și cablul oficial Rocksmith. Rocksmith antrenează jucătorii să stăpânească o serie de melodii de bază, cu studii pentru a susține faptul că îmbunătățește de fapt abilități de chită pentru toți chitariștii, de la începător la profesionist.

40 USD pe Amazon (disc)

Nici o fază, mamă!: Pachetul Fortnite Darkfire

Fortnite este un titlu gratuit, dar dacă vrei să iei un cadou pentru un prieten sau o persoană iubită fanatică a Fortnitei, acesta este un pachet grozav pentru început. Vine cu niște produse cosmetice în stil „emo”, perfecte pentru un adolescent chinuit care cu siguranță nu are o fază.

27 USD pe Amazon (digital)

Gloria shooterului în cooperare: Destiny 2

Destiny 2 este un shooter conectat perfect pentru a juca în cooperare cu prietenii, iar cele mai recente expansiuni, intitulate „Forsaken” și „Shadowkeep” au îmbunătățit calitatea generală a jocului. Colecția de upgrade include tot ce ai nevoie pentru a începe.

 • 23 USD pe Amazon (Disc)
 • 50 USD la Microsoft (Digital)

Hunt the world: Monster Hunter World: Iceborne

Unul pentru adolescenții mai hotărâți, Monster Hunter: World este un RPG de acțiune cooperativ provocator, plasat într-o lume vastă plină de monștri uriași. Deși nu este la fel de casual ca ceva de genul Fortnite, jucătorii care au locul foarte mult să-și bage dinții într-un joc cu adevărat profund îl vor găsi atât de plin de satisfacție, atât de dificil.

37 USD pe Amazon (Disc)

Rock the Dragon: Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ este un joc de lupte plin de acțiune, plasat în popularul univers anime Dragon Ball. Joacă ca personaje celebre precum Goku, Freezer, Vegeta și Cell, în diferite campanii bazate pe povești și în joc competitiv.

20 USD pe Amazon (disc)

Sim de viață: Sims 4

Sims este o franciză atemporală despre crearea propriei vieți, cu locuitori simulați. Personalizați-le casele, stilurile de viață și multe altele, în ceea ce este, probabil, una dintre cei mai captivante care irosesc timpul de pe piață.

26 USD pe Amazon (Disc)

Provocare supremă: Dark Souls II

În timp ce Dark Souls și Dark Souls III au un rating „matur”, Dark Souls II a reușit să se strecoare oarecum sub radarul ESRB, dar este încă întunecat, violent și dificil. Dark Souls este un fel de fenomen, cunoscut pentru jocul său de acțiune-RPG incredibil de provocator și incredibil de plină de satisfacții - dacă jucătorul este suficient de curajos, asta este.

20 USD pe Amazon (disc)

Colecția Fantasy: Final Fantasy XV: Royal Edition

Final Fantasy XV: Royal Edition reunește întregul conținut al poveștii RPG-ului de acțiune într-un singur pachet glorios, creând o călătorie vastă printr-o lume vastă și fantastică. Un război între națiuni a sfâșiat lumea și ține de tine, în calitate de moștenitor de drept supraviețuitor, să-ți revendici tronul și să-i protejezi pe cei nevinovați.

14 USD pe Amazon (Disc)

Curse, cu un avantaj: Need for Speed ​​​​Heat

Need for Speed ​​​​Heat este cel mai recent pilot de curse de la EA și îl laudă pe Creator; elimină toate microtranzacțiunile care au deraiat ultima ieșire a lui Need for Speed. Spre deosebire de nenorocirea neclară a lui Forza Horizon, Need for Speed ​​​​Heat se referă la curse stradale, eludă forțelor de ordine și a fi un tip. Este Forza cu o latură de nervozitate și cui nu-i place asta?

40 USD pe Amazon (disc)

Distracție sănătoasă, mai ales.

În timp ce lucrurile bune tind să se afle în categoria de calificare pentru maturi, există încă o mulțime de distracție grozavă cu lucruri în general mai sănătoase, potrivite vârstei.

De departe, cel mai bun joc de această listă este în prezent Star Wars: Jedi Fallen Order, care nu numai că prezintă detalii oficiale ale poveștii dintre evenimentele din Episodul III și Episodul IV, dar oferă și un gameplay serios provocator pentru cei care doresc. să se testeze. Este cu adevărat de neratat.

În plus, fanii RPG-ului ar trebui să arunce o privire la Final Fantasy XV, care este un excelent de poveste pentru exemplul adolescenței, cu multă dramă și suspans, în timp ce jocuri precum Overwatch continuă să fie distracție competitivă în cooperare cu ritm rapid. , cu actualizări frecvente pentru păstrați-le proaspete.

Dacă încă sunteți în căutarea unor idei, ar trebui să vă uitați și la cele mai bune alegeri Xbox pentru copii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here