Cele mai bune alternative pentru Surface Studio 2 2021

Cel mai bun Surface Studio 2 alternativă Windows Central 2021

Sunteți interesat de Surface Studio 2, dar nu puteți plăti 3.500 USD pentru unul? Poate că ar trebui să luați în câteva alternative create de partenerii Microsoft, dintre care cele mai bune am enumerat-o aici. Indiferent dacă sunteți interesat de design, afișaj sau putere brută, există ceva pentru toată lumea pe piața Windows All-in-One (AIO). AIO-urile sunt perfecte pentru persoanele care doresc să-și păstreze biroul curat și ordonat, cu mai puține fire și bucăți peste tot.

  • Un AIO grozav: HP Pavilion 27 All-in-One
  • Sunet excelent: Dell Inspiron 27 7000 All-in-One
  • Calcul robust: Lenovo IdeaCentre AIO 540
  • Partea întunecată: Apple iMac de 27 inchi
  • Opțiune de buget: ASUS ZenAiO 27
  • Bătrânul rege: Surface Studio 1

Un AIO grozav: HP Pavilion 27 All-in-One

Preferatul personalului

HP Pavilion 27 All-in-One este o intrare fantastică pe piața AiO. Dispunând de un procesor puternic Intel Core i7 de a 10-a generație, 16 GB RAM, un NVIDIA MX350 și 1 TB de stocare cu SSD de 256 GB, acesta este un dispozitiv puternic cu un afișaj full HD.

1.400 USD la HP

Sunet excelent: Dell Inspiron 27 7000 All-in-One

Dell are un frumos computer all-in-one de 27 inchi cu un procesor Intel Core i5 sau i7 de 10-a generație, grafică UHD 620, până la 12 GB RAM și un SSD NVMe până la 512 GB pentru transferuri rapide de filee. Afișajul său poate fi configurat și prin atingere!

999 USD la Dell

Calcul robust: Lenovo IdeaCentre AIO 540

Cu un procesor Intel Core i7 de generație a 9-a, 16 GB RAM, Windows Hello care poate ascunde confidențialitatea, o cameră pop-up activată și un ecran quad HD de 27 inchi, Lenovo IdeaCenter AIO este un computer excelent pentru navigarea pe web. , care lucrează în Office și realizarea lucrurilor generale într-un design excelent.

1.449 USD la Lenovo

Partea întunecată: Apple iMac de 27 inchi

Dacă nu sunteți interesat de Windows, cea mai bună alternativă la Surface Studio 2 este un Apple iMac. Dispunând de cele mai recente procese Intel Core de a 8-a generație, până la 32 GB RAM, un ecran uimitor de 5K de 27 inchi și un Radeon Pro 570X pentru grafică, iMac-ul poate rula cu ușurință sarcinilor.

1.799 USD la Apple

Opțiune de buget: ASUS ZenAiO 27

Cu un procesor Intel Core i3 de a 10-a generație, un afișaj de 23 de inci 1080p, 8 GB RAM și o unitate NVMe de 512 GB pentru stocare, acest ASUS Aspire AIO este cu siguranță midrange. Dar acesta este scopul unei opțiuni prietenoase cu bugetul. Acest lucru este excelent pentru munca generala de birou si pentru navigarea pe web.

580 USD pe Amazon

Bătrânul rege: Surface Studio 1

Poate că căutați Surface Studio 2, dar mai ieftin. În acest caz, alegeți ultima generație Surface Studio, cu același design și afișaj frumos, doar cu specificații mai puțin puternice. Cu toate acestea, Surface Studio inițial se poate descurca făcând principalele sarcinilor cu ușurință, așa că nu ar trebui să fie atât de rău.

2.449 USD pe Amazon

Dacă facem o sugestie

Indiferent dacă căutați ceva cu un afișaj frumos, cum ar fi Acer Aspire AiO, sau ceva frumos proiectat precum Dell Inspiron 27, avem o recomandare pentru toată lumea. Chiar și Surface Studio original este o alegere grozavă, dacă puteți găsi la un preț bun.

Dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru Surface Studio 2, vă permiteți pur și simplu nu puteți Surface Studio 2, Surface Studio 1 este o idee grozavă. Surface Studio 1 și Surface Studio 2 sunt foarte asemănătoare la exterior, singurele diferențe majore fiind cu ceea ce este în interior. Acum, Surface Studio 1 folosește hardware-ul mai vechi, cu un GPU mult mai puternic și un hard disk mecanic mai lent, așa că puteți obține cont de asta dacă decideți să utilizați Surface Studio original.

De asemenea, suntem mari fani ai HP Pavilion 27 datorită designului său simplu. Are difuzoare grozave, un foarte frumos și este un excelent polivalent.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here