Cele mai bune alternative de tastatură Surface Go la Type Cover de la Microsoft în 2021

Cel mai bun Alternativă la Microsoft Surface Go Keyboard Windows Central 2021

Tastatura și carcasa Chesona Surface Go sunt cel mai bun pariu pentru o alternativă la Type Cover de la Microsoft datorită prețului accesibilității și construcției subțiri.

Alegerea noastră

Tastatură și carcasă Chesona

Carcasă Folio cu tastatură Bluetooth încorporată

Alternativele la Type Cover sunt greu de găsit, dar combinația de carcasă și tastatură a lui Chesona este bine evaluată și vine cu o garanție a unui an.

  • 40 USD de la Amazon

Cine ar trebui să cumpere această alternativă de tastatură Type Cover

Dacă nu poți să cheltuiești mai mult de 130 USD pe o husă de tip Surface Go originală de la Microsoft, alternativă pentru carcasa și tastatura Chesona poate fi avută pentru aproximativ 40 USD. Probabil că nu se va potrivi la aceeași calitate ca și tip Cover (și nu se va conecta la Go în același mod), dar alternativele sunt în prezent greu de găsit.

Este un moment bun pentru a cumpăra această alternativă de gust?

S-ar putea să fiți tentat să așteptați și să vedeți dacă este lansată vreodată sau alternativă Type Cover autonomă - există câteva opțiuni de calitate pentru Surface Pro care a durat ceva timp să ajungă pe piață - dar dacă aveți nevoie de o tastă accesibilă, care se atașează la Go chiar acum, acesta este cel mai bun pariu al tău.

Motiv pentru a cumpăra

  • Mai accesibil decât o husă tip adevărată
  • Încorporat într-o husă folio pentru protecție suplimentară
  • Un an de garanție
  • Se conectează cu Bluetooth
  • Utilizează o baterie reîncărcabilă

Motive pentru a nu cumpăra

  • S-ar putea să nu vrei o carcasă întreagă cu tastatură
  • Fără lumină de fundal

Adăugați simultan protecție și tastatură pentru Surface Go

Alternativele True Type Cover pentru Surface Go - cele care se conectează la partea inferioară a tabletei și se pliază ca o husă - sunt în prezent greu de găsit, dar Chesona face o combinație de carcasă și tastatură care în esență umple rolul la un preț mult mai ieftin. Pentru aproximativ 40 USD, adăugați sau tastați Bluetooth care sunt aproximativ aceeași dimensiune ca o husă de tip Type, precum și o carcasă în stil folio.

Adăugați o tastatură Bluetooth la Go și obțineți o carcasă subțire și ușoară din piele sintetică pentru a porni.

Carcasa are decupaje pentru butoanele laterale și camerele din spate și, deși nu vă permiteți să utilizați suportul încorporat al lui Go, are propriul suport care sprijină tableta pentru tastare. Carcasa este subțire, ușoară și realizată în principal din piele sintetică, cu un strat de microfibră pe interior pentru a preveni zgârieturile.

O baterie reîncărcabilă alimentează tastatura Bluetooth - include un cablu de încărcare - și puteți aștepta la o durată lungă de viață a bateriei, deoarece tastele nu sunt iluminate din spate. O garanție de rambursare a banilor de 30 de zile vă permite în esență să o testați, iar o garanție de a vă oferi o oarecare liniște.

Alternative la tastatura și carcasa Chesona Surface Go

Dacă preferați să nu sacrificați suportul încorporat al lui Go și nu aveți nevoie de o husă pentru a merge împreună cu tastatura, puteți lua oricând sau tastatură Bluetooth compactă, de sine stătătoare, vă îngrijiți să o utilizați cu Go.

Competitorul de pe locul 2

Logitech K380

Tastatură Bluetooth compactă

K380 de la Logitech este o tastatură Bluetooth accesibilă și de calitate, care funcționează pe mai multe dispozitive, inclusiv Surface Go. Nu se va atașa la Go ca pe o husă de tip Type, dar este suficient de mic ar trebui să vă puteți pune într-o geantă de laptop fără probleme.

  • 30 USD pe Amazon

Cu K30, obțineți aproximativ doi de viață a bateriei de la încărcare și are o autonomie de aproximativ 32 de picioare ai conectivității Bluetooth. Tastele circulare sunt confortabile de tastat, tehnologia Flow de la Logitech vă permite să comutați fără probleme între trei dispozitive conectate și este suficient de mică (aproximativ 10 inchi pe 5 inci). în majoritatea genților.

Concluzie

Dacă aveți nevoie de tastatură pentru Surface Go, de tastatură și carcasa sunt accesibile și cu siguranță vor face treaba, în ciuda faptului că nu este o persoană de tip adevărat. Carcasa este realizata din piele sintetica si nu adaugă prea mult volum tabletei, tastatura se conectează prin Bluetooth, iar o baterie reîncărcabilă în interior durează zile în șir.

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Cale Hunt Este un scriitor cu normă întreagă pentru Windows Central, concentrându-se în principal pe hardware PC și VR. Este un jucător pasionat de jocuri pe computer și un utilizator multiplatformă, când sunt ceva timp liber îl puteți găsi de obicei exersând chitara sau reorganizându-și biblioteca în continuarea creșterii. Dacă îl auzi spunând „Îmi pare rău!„Este doar pentru că este canadian.

Edmonds bogat Este evaluator de personal la Windows Central, ceea ce vrea să testeze mai mult software și hardware decât amintește. Înscriindu-se în Mobile Nations în 2010, puteți găsi de obicei într-o carcasă de computer, chitând-o când nu este la un ecran, luptă cu Grammarly pentru a folosi cuvinte britanice. Loviți-l pe Twitter: @RichEdmonds.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here