Cele mai bune protectii de ecran Surface Go and Go 2 din 2021

Cel mai bun Protectoare de ecran Surface Go and Go 2 Windows Central 2021

Surface Go și Surface Go 2 sunt tablete concepute pentru a fi cât mai portabil posibil, așa că se presupune că va merge cu tine când ieși din casă. Atingerea unui tip de husă atașat poate ajuta la atenuarea zgârieturilor și a zgârieturilor pe ecran, dar pentru o protecție maximă - mai ales atunci când cernelați sau atingeți afișajul - ar trebui să verificați un protector de ecran. Go 2 are o orientare ușor diferită a microfonului de-a lungul cadrului superior, dar unele companii au deja produse compatibile cu ambele dispozitive. Am adunat unele dintre cele mai bune protectii de ecran pentru Surface Go și Go 2 chiar aici.

  • Cost redus, calitate înaltă: sticlă temperată amFilm
  • Excelent pentru cerneală: Protector de ecran asemănător hârtiei MoKo
  • Opțiune bugetară pentru Surface Go: sticlă temperată Sparin
  • Protector din plastic PET: Protector de ecran Supershieldz

Cost redus, calitate înaltă: sticlă temperată amFilm

Alegerea angajaților

Acest protector de ecran sticlă călită de la amFilm ar trebui să funcționeze atât cu Go originale, cât și cu Surface Go 2, datorită decupării largi de-a lungul părților superioare. Fiecare pachet vine cu două ecrane de protecție și tot ce aveți nevoie pentru a instala rapid și curată. Este subțire, este rezistent la zgârieturi, iar un strat oleofob ajuta la reducerea amprentărilor și a petelor.

11 dolari pe Amazon

Excelent pentru cerneală: Protector de ecran asemănător hârtiei MoKo

Alegerea editorilor

Cerneala cu Surface Go se simte excelent și s-ar putea să fiți atenți la reacția atunci când adăugați un protector de ecran. Aceasta opțiune de la MoKo este realizată din plastic PET pentru un strat subțire, mat, care interferează cât mai puțin cu Surface Pen. Recumpărați că achiziția acestuia pentru Surface Go 2 va acoperi probabil unul dintre microfoane de dimensiuni decupării.

14 USD pe Amazon

Opțiune bugetară pentru Surface Go: sticlă temperată Sparin

Dacă aveți Surface Go original și să economisiți câți dolari, protectorul de ecran din sticlă temperată Sparin ar trebui să se potrivească excelent. Este subțire, este ușor și cu siguranță va proteja împotriva zgârieturilor. Fiecare pachet vine cu doua protectoare si tot ce ai nevoie pentru a instala curata.

10 USD pe Amazon

Protector din plastic PET: Protector de ecran Supershieldz

Cei care ar dori să evite sticla călită pot verifica ceva de genul protectoarelor de ecran Supershieldz din plastic PET. S-ar putea să nu fie la fel de rezistent la zgârieturi sau durabile, dar sunt mai ieftine și au un finisaj mat pentru a reduce strălucirea. Informațiile despre produs spun că este compatibil cu Go 2, deși decupajele prin prea mici pentru microfon. Rămâneți cu această opțiune dacă aveți un Surface Go original.

8 dolari la Amazon

Dacă facem câteva sugestii

Producătorii de dispozitive de protecție a ecranului ajung la curent cu lansarea recentă a Surface Go 2 și nu există cerințe de a decupare din partea de sus, dar se pare că protecția ecranului din sticlă temperată de la amFilm ar trebui să funcționeze cu dispozitivele vechi și noi. Merge. Este prietenos cu bugetul, iar pachetul include două ecrane de protecție, precum și tot ce aveți nevoie pentru a obține o poti curata, fara bule. Sticla securizata ofera protectie robusta la zgarieturi si nu interfereaza cu atingerea sau cerneala.

Dacă preferați să evitați sticla călită, protectorul de ecran asemănător hârtiei de la MoKo ar trebui să fie o alegere excelentă pentru Surface Go originală. Are proprietăți anti-zgârieturi, dar, fără îndoială, cel mai atractiv este finisajul său mat pentru a reduce strălucirea și structura subțire. Dacă cerneli des cu Go, probabil că acesta este aproape de partea de sus a listei tale.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here