Cele mai bune jocuri sportive pentru Xbox One 2020

Cel mai bun Jocuri sportive pentru Xbox One Windows Central 2021

Indiferent dacă a marcat goluri legendare sau a alerga până la linia de sosire, Xbox One are zeci de jocuri sportive captivante. Ne-am împachetat preferatele noastre de neratat, garantat că vom îndeplini acea mâncărime competitivă.

Sursa: EA

  • ★ Alegerea editorului: FIFA 19
  • Ligi mari: Madden NFL 19
  • Sub zero: NHL 19
  • Distracție cu rachete: Rocket League
  • Cercuri de tragere: NBA 2K19
  • Hole-in-one: The Golf Club 2019
  • Drumuri de țară: Forza Horizon 4
  • De aproape și personal: WWE 2K19
  • Rămâneți pe drumul cel bun: DiRT Rally 2.0
  • Blestema supersonică: F1 2018

★ Alegerea editorului: FIFA 19

Preferatul personalului

Bestsellerul sportiv ilustr al EA rămâne pe primul loc, adunând un nisip plin de acțiune fotbalistică. De la renumitele echipe de vis FIFA Ultimate Team până la modul poveste „The Journey”, cea mai recentă intrare îmbină cele mai bune lucruri din fotbal într-un pachet coeziv.

27 USD pe Amazon

Ligi mari: Madden NFL 19

Cu peste trei decenii aproape de realitate, fanii fotbalului american nu ar trebui să privească mai departe decât Madden NFL 19. This ultimă revizuire actualizează lista de echipe, stadioane și tricouri pentru 2019, alături de o mai mare profunzime a mișcării jucătorilor.

28 USD pe Amazon

Sub zero: NHL 19

NHL 19 este intrarea recentă în seria de hochei de lungă durată, bazându-se pe moștenirea ca titlul definitoriu al genului. Deși NHL nu a evoluat foarte mult în ultimii ani, aceasta aduce adăugarea de noi patinări în aer liber, liste actualizate și alte rafinamente diferite.

48 USD pe Amazon

Distracție cu rachete: Rocket League

R. propulsat de rachetă.C. mașinile și fotbalul nu sunt o pereche de zi cu zi, dar stabilesc premisa genială a Rocket League. Conduceți-vă, stimulați-vă și îndreptați-vă spre victorie, marcând goluri într-o gamă diversă de moduri.

27 USD pe Amazon

Cercuri de tragere: NBA 2K19

Perfecționând mecanica baschetului cu profunzime și amploare, NBA 2K19 oferă o abordare neînvinsă a scenei baschetului. Anul acesta se concentrează pe crearea sistemelor și a fluidității pentru o experiență mai bogată pe teren.

25 USD pe Amazon

Hole-in-one: The Golf Club 2019

În timp ce jocurile de golf sunt greu de găsit astăzi, The Golf Club 2019 oferă cel mai bun fairway digital pe care îl veți găsi pe Xbox One. Acum, susținut de licențe PGA Tour și jocurile 2K, are profunzime și realism față de alternative arcade.

30 USD pe Amazon

Drumuri de țară: Forza Horizon 4

Cel mai recent Microsoft, Forza Horizon 4, este un joc de curse arcade accesibil, ideal pentru orice jucător. Organizat în mediul rural britanic, prezenta imagini de top și o lume vastă, plină de activitate.

50 USD pe Amazon

De aproape și personal: WWE 2K19

Sari în ring în WWE 2K19, surprinzând tactica și intensitatea luptei în și mai puține limită. Susținut de o listă masivă de luptători, WWE 2K19 este campionul de luptă de învins.

25 USD pe Amazon

Rămâneți pe drumul cel bun: DiRT Rally 2.0

Etapele neiertătoare și manevrarea captivantă definesc experiența DiRT Rally, proaspăt reînviată cu mai multe curse cu articulații albe. This simulare de raliu îi ține chiar și pe cei mai experimentați veterani ai automobilelor pe marginea scaunului lor.

40 USD pe Amazon

Blestema supersonică: F1 2018

Cel mai recent joc oficial de Formula 1 încapsulează fiecare aspect al seriei cu un singur loc fulgerător. Acum puteți regla experiența după bunul plac, fără a pierde imersiunea în strălucirea și strălucirea ei.

34 USD pe Amazon

Alegerile noastre sportive Xbox

Există un motiv pentru care titanul fotbalului Electronic Arts se află în fruntea topurilor pe tot anul, împachetând pachetul suprem pentru fanii sportului. FIFA 19 se bazează în continuare pe un sandbox deja bogat, cu o scară și o adâncime de neegalat, alături de moduri pentru a reduce orele. Mai captivant ca niciodată, acesta este jocul sportiv de învins în 2019.

În mod alternativ, Rocket League nu este combo-ul tău obișnuit, distanțandu-se mult de realism care întemeiază mulți rivali sportivi. Acesta îmbrățișează aceleași baze ale oricărui titlu competitiv pe lângă premisă accesibilă. Acum, explorând jocul pe mai multe platforme cu PlayStation 4, Nintendo Switch și PC, este un joc multiplayer pentru toți.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here