Cele mai bune mâneci pentru Surface Go din 2021

Cel mai bun Mansoane pentru Surface Go Windows Central 2021

Dacă ați luat recent cel mai portabil dispozitiv Surface al Microsoft de până acum, probabil că l-ați transportat în tot orașul. Fără îndoială, vrei să-l arăți – și să profiti de designul său mobil pentru calcularea în mișcare – dar există unele riscuri implicate. Picături, zgârieturi, lovituri sau ceva mai rău se pot întâmpla atunci când așteptați mai puțin, așa că apucați una dintre aceste mâneci și adăugați un pic de protecție suplimentară.

  • Exterior rezistent la apă: manșon HEX Mona
  • Robustă, dar ușoară: mânecă Waterfield Dash
  • Aspect minimalist: mânecă subțire din pâslă Tomtoc
  • Opțiuni colorate: manșon din poliester MOSISO
  • Transport ușor: mânecă de umăr Tomtoc
  • O mulțime de buzunare: Manșon din pâslă ProCase
  • Premium pentru profesioniști: husă Waterfield Surface
  • Alegere pentru buget: husă AmazonBasics

Exterior rezistent la apă: manșon HEX Mona

Disponibil în patru culori diferite, această mânecă cu fermoar de la HEX are un exterior din neopren pentru a ajuta la pătrunderea apei, iar blana artificială a interiorului împiedică Surface Go-ul să se zgârie atunci când nu este folosit.

45 USD la Microsoft

Robustă, dar ușoară: mânecă Waterfield Dash

Manșonul Dash este scump, dar este construit pentru a rezista materialului său de nailon balistic și spumei de compresie. Un slot dedicat ține Surface Pen-ul la loc, iar o bandă elastică ține Surface Go în buzunarul căptușit.

89 USD la SFBags

Aspect minimalist: mânecă subțire din pâslă Tomtoc

Un exterior din pâslă accentuat cu fund și clapă din piele caramel face ca această mânecă să fie destul de atractivă. Doi magneți țin clapeta închisă, iar un buzunar subțire pe spate poate ține accesorii mai mici.

15 USD pe Amazon

Opțiuni colorate: manșon din poliester MOSISO

Disponibil în 10 culori diferite, această mânecă cu fermoar de la MOSISO este realizat dintr-un exterior din poliester rezistent la apă și interior din lână pentru a vă proteja Go. Un buzunar suplimentar cu fermoar la exterior este acolo pentru accesorii tale mai mici.

13 USD pe Amazon

Transport ușor: mânecă de umăr Tomtoc

Puneți această mâncare peste umăr oferit unei curele de umăr incluse (și detașabilă). Compartimentul principal cu fermoar are căptușeală groasă, iar buzunarul exterior este, de asemenea, cu fermoar pentru a ține gadget-urile suplimentare.

21 USD pe Amazon

O mulțime de buzunare: Manșon din pâslă ProCase

Acest manșon din pâslă de la ProCase arată simplu din față, dar deschideți clapeta cu velcro pentru a dezvălui un compartiment principal și un buzunar suplimentar pentru accesorii. Întoarce-l pentru încă două buzunare pentru telefon, căști și alte echipamente mici.

11 dolari pe Amazon

Premium pentru profesioniști: husă Waterfield Surface

Aceste huse de pânză ceară sunt disponibile cu accente din piele reală și vin cu o cura opțională dacă pot să vă puneți peste un umăr. Interiorul din neopren vă menține Go în siguranță, iar un buzunar pentru stilou de suprafață pe spate îl menține în poziție în timpul mișcării.

69 USD la SFBags

Alegere pentru buget: husă AmazonBasics

Uneori, tot ce aveți nevoie este o mânecă ieftină cu fermoar, cu o cantitate bună de căptușeală pentru a vă proteja de lovituri și zgârie. La putin peste 6 USD, asta este.

6 dolari pe Amazon

Ferește murdăria

Acestea sunt cele mai bune cazuri pe care le-am găsit până acum pentru Surface Go, indiferent dacă căutați ceva profesional, simplu, ieftin sau acoperit în buzunare. Oricare dintre aceste opțiuni va reduce riscul ca Go-ul dvs. să fie zgâriat sau deteriorat în alt mod, ajutându-vă să vă protejați investiția.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here