Cele mai bune mod-uri Skyrim Special Edition Xbox One

Sursa: Bethesda Game Studios

The Elder Scrolls V: Ediția specială Skyrim a devenit unul dintre primele jocuri care a acceptat modificarea pe consola când a fost lansat pe Xbox One și PlayStation 4 în 2016. De atunci, comunitatea dedicată jocului a creat nenumărate moduri care modifică, îmbunătățesc sau revizuiesc experiența completă de bază Skyrim în moduri uimitoare, așa cum sa văzut și cu cele mai bune moduri Fallout 4. Suportul pentru mod este neobișnuit printre cele mai bune jocuri Xbox One de astăzi, ceea ce face ca este crucial să experimenteze cel mai bun Skyrim pe care îl are oferite.

Din cauza numărului mare de moduri disponibile, poate fi greu să nu dăm seama că sunt cele mai bune. Am compilat this list extinsă de lucruri de top, indiferent dacă opțiunea să faci Skyrim funcționeze mai bine, să arate mai bine sau să adaugi noi sisteme de joc.

Jocul care continuă să dăruiască

The Elder Scrolls V: Ediția specială Skyrim

Fus-ro-dah!

Skyrim: Ediția Specială este versiunea de generație curentă a legendarului clasic din 2011, cu un motor mai stabil și câteva câteva vizuale minunate, cum ar fi razele lui Dumnezeu și adâncimea dinamică a câmpului.

  • 32 USD pe Amazon
  • 40 USD la Microsoft

Notă: Va trebui să vă faceți un cont Bethesda pentru a accesa modurile, pe care să le puteți face din jocul de pe Xbox. De asemenea, re achiziționează că realizările sunt dezactivate în timpul utilizării modurilor. În cele din urmă, verificați descrierile modurilor și urmați instrucțiunile despre unde să puneți fiecare mod în ordinea dvs. de încărcare, dacă sunt acolo.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Meniu rapid

  • Moduri de performanță
  • Moduri grafice
  • Moduri de joc
  • Moduri de căutare

Moduri de performanță

Aceste modificări sunt concepute pentru a face Skyrim să funcționeze mai ușor și cu mai multă stabilitate în general, fie prin modificarea unor elemente grafice, fie prin remedierea erorilor supărătoare. Acestea vor fi utile în utilizatorii speciali Xbox One, deoarece aceasta mai slabă dintre consolele Xbox One. Este important să obțineți, toate, că modul de remediere a erorilor din această secțiune este ceva ce toată lumea ar trebui să descarce.

Skyrim neoficial: Patch editie specială

Sursa: Arthmoor

Acest mod incredibil zdrobește nenumărați bug-uri care sunt prezenți în vanilla Skyrim până astăzi. Patch-ul neoficial Skyrim: ediția specială remediază totul, de la probleme ale motorului până la probleme cu scripturile de misiuni și tot ce există între ele. Este foarte recomandat că instalați acest mod înaintea oricărui alt mod, deoarece vă va oferi cea mai stabilă și fără erori versiunea Skyrim disponibilă ca bază.

FPS Boost

Sursa: Bethesda Game Studios

FPS Boost vă va crește considerabil framerate reducând dimensiunea rezoluției efectelor de zăpadă, ploaie și frunze din joc. Deoarece aceste efecte sunt atât de mici, majoritatea oamenilor nici măcar nu vor observa reducerea calității. În general, acesta este un mod excelent dacă vă puteți crește performanța fără a sacrifica atractivitatea vizuală a jocului.

Dezactivați razele lui Dumnezeu

Sursa: electricsheep26354

Disable God Rays face exact ceea ce sună: elimină razele zeului volumetrice pe care Bethesda le-a adăugat în versiunea ediție specială a Skyrim. Acest lucru vă va oferi o creștere decentă a performanței, deși va însemna că lumina soarelui din mediu nu va fi la fel de frumoasă.

Fără estompare radială

Sursa: Gorgulia

Dacă cauți ceva care să îmbunătățească performanța în luptă, No Radial Blur vă va ajuta. Dezactivează efectul de estompare radială care se întâmplă atunci când sunteți lovit de inamici sau efectuați sau mișcare de finisare killcam. Acest lucru vă poate economisi cadre valoroase, mai ales în situații de luptă mai mari în care sunteți lovit frecvent.

Moduri grafice

Acestea sunt destinate oamenilor care doresc să-și facă Skyrim-ul să arate cât mai modern posibil. Deși opțiunile pentru modificările grafice nu sunt la fel de avansat precum cele pe care vă îngrijesc să puteți obține incredibil pe PC, puteți face totuși ca Skyrim să arate pe Xbox One. Fiți atenți, totuși, că unele dintre aceste modificări vă pot afecta performanțele negative. Dacă aveți un Xbox Series X sau Xbox Series S, aceasta va fi mult mai puțin o problemă din cauza hardware-ului mai puternic.

Tamriel natural și atmosferic

Natural and Atmospheric Tamriel (NAT) este o revizuire a vremii, luminii și efectelor, toate într-un pachet complet. Este posibil să nu puteți utiliza modulele avansate de iluminare ENB și post-procesare pentru a putea găsi pe PC pe consola dvs., dar ceea ce oferă NAT este cel mai bun lucru. Dacă vrei un mod care să-ți faci instantaneu jocul să arate mai bine, fără nicio atingere de performanță, acesta este modul pentru tine.

Tărâmul cerului

Sursa: JohnRose81

Versiunea all-in-one a modului Skyland îmbunătățește masiv calitatea texturii a aproape tot ce este în Skyrim. De la vastele peisaje pământești ale jocului până la structura din lemn și piatră care alcătuiesc fiecare oraș și aproape orice între ele, Skyland va face totul să arate fenomenal.

Îmbunătățirea rețelei statice Mod

Sursa: Brumbek

Modul de rezolvare a rețelei statice revizuiește aspectul a ceea ce Skyland nu face, cum ar fi lucruri precum mobilierul, produsele alimentare și alte obiecte diverse. Drept urmare, impactul acestui mod se simte mai ales în spațiile interioare, deși acoperă și o mulțime de obiecte în aer liber.

Veydosbrom

Sursa: Merkcy

Pentru utilizatorii Xbox One, Veydosbrom este cel mai bun mod general de iarbă, deoarece adaugă iarbă frumoasă și densă la Skyrim, fără a afecta performanța prea tare. Acesta este un mod grozav de a lua dacă vrei ca Skyrim-ul tău să se simtă mai luxuriant. Asigurați-vă că îl asociați cu remedieri de peisaj pentru modurile de iarbă.

Skyrim Flora Overhaul (numai copaci)

Sursa: vurt

Versiunea numai pentru copaci a Skyrim Flora Overhaul se împerechează excelent cu Veydosbrom, deoarece înfrumusețează în mod semnificativ copacii lui Skyrim. La urma urmei, ar părea ciudat ca iarba să fie incredibil de detaliată, dar copacii să arate vanilici.

Realistic Water Two

Sursa: isoku

Modul Realistic Water Two reînnoiește complet apa Skyrim, făcând-o să arate mult mai realistă datorită noilor texturi, culori și efecte vizuale. Nici costul performanței nu este atât de rău, așa că acesta este o alegere excelentă și pentru jucătorii concentrați pe performanță.

Moduri de joc

Dacă puteți reîmprospătați experiența Skyrim, cu unele modificări ale gameplay-ului, moduri vă vor fi potrivite. Acestea adaugă mai multă profunzime mecanicii și sistemelor jocului și aduc mai mult potențial general de joc de rol pentru Skyrim.

Început alternativ - Trăiește o altă viață

Sursa: Arthmoor

Alternate Start - Trăiește o viață este perfectă pentru persoanele care își doresc să înceapă rapid noi jocuri, fără a trebui să treacă prin secvența de a introduce Skyrim de fiecare dată. Vă permite să alegeți un fundal pentru personajul dvs. și apoi să-i teleportați într-o locație potrivită din lume cu echipamentul de pornire adecvat, ceea ce este minunat pentru jocul de rol.

Ordinator - Avantajele lui Skyrim

Sursa: EnaiSiaion

Modul Ordinator - Perks of Skyrim revizuiește complet arborii de abilități ale jocului, deblocând nenumărate noi opțiuni de avantaje pe care jucătorii le pot experimenta în versiunile lor. Ce este minunat la Ordinator este că chiar reînnoiește abilitățile mai puțin populare, cum ar fi Speech sau Pickpocketing, pentru a le face mai viabil și a mai interesant, ceea ce este o modalitate excelentă de a încuraja construirea varietății. Nici unul dintre noile avantaje nu este deosebit de copleșit, asigurând o experiență echilibrată.

Apocalipsa - Magia lui Skyrim

Sursa: EnaiSiaion

Apocalypse - Magic of Skyrim este, în esență, versiunea magică a lui Ordinator, deoarece adaugă nenumărate vrăji noi tuturor școlilor de magie Skyrim. De la ridicarea zidurilor magice de piatră pentru a bloca inamicii cu Alteration până la aruncarea de tornade devastatoare cu Destruction, Apocalypse este plină de vrăji creative și distractive de încercare. Modulul le distribuie automat și în întreg lume, așa că nu va fi dificil să le găsești.

Wildcat - Combat of Skyrim

Sursa: EnaiSiaion

Wildcat - Combat of Skyrim este un mod de luptă fenomenal care dă viața nouă experienței de hack-and-slash Skyrim cu care ne-am obișnuit cu toții până acum. Face IA inamicului mai inteligent, face atacurile mai mortale (atât pentru toți jucătorii, cât și pentru inamici), adaugă daune de locație și face ca atacurile să consume rezistența în loc de atacurile de putere. Toate aceste modificări fac Skyrim mai dificil, fac și sistemul de luptă să se simtă mai bazat pe abilități. În plus, depășirea inamicilor cu lupta Wildcat este mult mai satisfăcătoare decât a fost vreodată cu vanilla Skyrim. Nu putem recomanda suficient acest mod.

Fiarele din Tamriel

Sursa: SpikeDragonLord

Dacă vrei mai multă varietate în rândurile create și creaturile lui Skyrim, nu este cu nimic mai bun decât Beasts of Tamriel. Pe măsură ce explorați ținuturile, veți începe să vedeți și să vă întâlniți monștri pe care nu i-ați mai văzut acum, inclusiv giganți de sex feminin, balene masive, spirite de lup în flăcări, broaște bipede mari (le puteți călăre ca pe cai). )!) si multe altele.

iNeed - Mâncare, apă și somn

Sursa: isoku

iNeed - Food, Water, and Sleep transformă Skyrim într-un fel de joc de supraviețuire. Pe măsură ce joci, va trebui să te asiguri că persoana ta rămâne bine hrănit, hidratat și odihnit. Acesta este un mod excelent pentru oamenii care caută un pic de provocare în plus și vă oferă, de asemenea, un motiv mai mare pentru a trece prin orașele mai mici ale lui Skyrim în timpul călătorilor.

Moduri de căutare

Misiunile dictează aproape tot ceea ce facem în Skyrim și, de-a lungul anilor, moderi talentați au venit cu câteva mod-uri de misiuni cu adevărat incredibile, care adaugă povești noi cu actorie vocală profesionistă, spații lumii noi multe altele.

Orașul Uitat

Sursa: TheModernStoryteller

Orașul uitat este, fără îndoială, cel mai bun mod de căutare existent în ceea ce privește scrierea, deoarece a câștigat un premiu National Writers' Guild pentru scenariul său. În această aventură de 8 ore, jucătorii vor lucra pentru a descoperi adevărul din spatele unui mister de crimă într-un oraș subteran străvechi. Vocea modului este stelară, iar faptul că există mai multe finaluri înseamnă că misiunea are, de asemenea, multă rejuabilitate.

Proiectul AHO

Sursa: HaemProjects

Proiectul AHO duce jucătorii la Sadrith Kegran, o așezare ascunsă deținută de Great House Telvanni și construită peste ruinele unui oraș antic pitic. Pe măsură ce se joacă prin această aventură de dimensiune DLC, jucătorii vor descoperi secretele unei invenții Dwemeri extrem de avansate: Observatorul hiperspațial Aetherium.

Sculpt Brink

Sursa: HaemProjects

Realizat de aceeași echipă din spatele Proiectului AHO, Carved Brink se concentrează pe explorarea unui plan Daedric al Uitării controlat de spiriduși. Pe acest mod de misiuni, vei găsi noi cumri, vei întâlni personaje noi și, în cele din urmă, vei fi testat de procesul Daedrei.

Avizierul

Sursa: MannyGT

Spre deosebire de modurile anterioare pe care le-am menționat, The Notice Board este destinatilor care caută aventuri scurte și repetabile. În fiecare oraș sau oraș veți găsi aviziere în care NPC-urile au postate locuri de muncă pe care aventurierii ca tine să le finalizeze. Aceste locuri de muncă presupun de obicei curăță taberelor de bandiți, transmiterea de mesaje secrete, salvarea civililor capturați, uciderea fiarelor, mersul la vânătoare și multe altele.

Gândurile tale

Ne-a ratat vreunul dintre modurile tale preferate? Ai unul despre care crezi că ar trebui să fie pe listă? Anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Jocul care continuă să dăruiască

Skyrim: Ediție Specială

Fus-ro-dah!

Skyrim: Ediția Specială este versiunea de generație curentă a legendarului clasic din 2011, cu un motor mai stabil și câteva vizuale extraordinare, cum ar fi godrays și adâncimea dinamică a câmpului.

  • 32 USD pe Amazon
  • 40 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here