Cele mai bune skinuri pentru Dell XPS 15 (7590) în 2021

Cel mai bun Skin-uri pentru Dell XPS 15 (7590) Windows Central 2021

Dell XPS 15 (7590), modelul care a precedat ultimul 9500, este un laptop excelent. Acesta vine la tine cu hardware-ul puternic, FHD, și 4K OLED opțiuni de afișare, și un șasiu premium realizat la CNC prelucrate din aluminiu și fibra de carbon de sprijin pentru mâini. În timp ce se pare ostentative, nu s-ar putea să aibă suficient caracter pentru gustul dvs., sau s-ar putea dori doar să păstrați XPS cele 15 de la obținerea zgâriat în timpul utilizării regulate. Din fericire, există o mulțime de skin-uri disponibile.

  • Piei de lemn: toast
  • Personalizează-ți aspectul: dbrand
  • Design artistic: DecalGirl
  • Laser de precizie Cut: XtremeSkins
  • Piele de marcă: Skinit

Piei de lemn: toast

Alegerea editorilor

Toast face niște piese frumoase din lemn pentru XPS 15, care se lipesc cu adeziv detașabil. Acoperiți capacul, fundul, părțile laterale și zona de sprijin pentru mâini și alegeți dintre patru finisaje diferite. chiar să adăugați text personalizat gravat a-l face cu adevărat al dvs. Skin-urile sunt proiectate pentru XPS 15 7590, dar ar trebui să se potrivească și modelelor 9550, 9560 și 9570 oferă dimensiunilor similare.

De la 69 USD la Toast

Personalizează-ți aspectul: dbrand

Preferatul personalului

Skin-urile de la dbrand sunt realizate din vinil 3M de înaltă calitate și sunt tăiate pentru a se potrivi în mod specific laptopului dvs. Alegeți dintre mai multe 35 de culori și modele și optați pentru piese de sus, logo, trackpad și de jos, în funcție de bugetul dvs. și de câte ori să acoperiți. Fiecare transport include tot ce nevoie pentru a o instala fără durere.

De la 2 USD la dbrand

Design artistic: DecalGirl

Aceste skinuri, concepute pentru XPS 15 9560, nu ar trebui să aibă probleme în a se potrivi cu 9570 sau 7590. Există mii de modele unice de piele din care să alegeți și vă puteți chiar crea propriile modele dacă nu găsiți ceva care vă place. Alegeți din două finisaje diferite, și odihniți-vă siguri „veți putea elimina pielea fără problemă atunci când “ re terminat cu ea.

De la 25 USD la DecalGirl

Tăiere cu precizie cu laser: XtremeSkins

Acoperiți partea de sus, de jos și touchpad-ul cu un XtremeSkin, tăiați precis pentru a include găuri pentru șuruburi, picioare, orificii de ventilație și clapeta inferioară. Acestea pot fi reaplicate și au o eliberare de aer pentru a reduce bulele și există o mulțime de opțiuni din care să alegeți, cu o porțiune separată făcută specială pentru logo-ul de pe capac. Aceste skin-uri sunt special create pentru a se potrivi noului XPS 15 7590.

De la 33 USD la XtremeSkins

Piele de marcă: Skinit

Printre modelele standard, dintre care există multe personaje, puteți pune mâna pe piese concepute cu și logo-uri NFL, NHL, MLB, NBA, Marvel, DC Comics și Disney. Aceste piei folosesc 3M de vinil si a castigat 't lăsa în urmă un reziduu atunci când elimina. Dacă nu găsiți un design care vă place, puteți crea pe al dvs.

De la 30 USD la Skinit

Încheierea

Toate aceste skin-uri oferă stil și protecție pentru Dell XPS 15 (7590) în mai multe moduri diferite, dacă facem o sugestie, nu putem să nu recomandăm ceva de la Toast. Piele sale sunt realizate manual în Portland, Oregon, din lemn real, iar includerea de gravuri personalizabile poate oferi un aspect personal. Se lipesc cu o adeziv de calitate, iar toate porturile sunt lăsate deschise, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atingerea funcției.

Cauți sau piele de vinil care vine în părți separate, fiecare personalizabilă cu mai mult de 35 de modele diferite? Verificați ce dbrand sunt oferite. piei sale sunt relativ accesibile, în ciuda materiale de bună calitate, iar pachetul vine cu tot ce ai nevoie pentru a instala fără bule, neted.

Dacă „re în căutarea suplimentară sub forma unui om de calitate sau de caz, ne “ am rotunjit, de asemenea, cele mai bune dintre cele mai bune care se va potrivi 15 XPS 7590 și noul XPS 15 9500.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here