Cele mai bune skinuri pentru Dell XPS 15 (9500) în 2020

Cel mai bun Skin-uri pentru Dell XPS 15 (9500) Windows Central 2021

Ultrabook-ul Dell XPS de 15 inchi, reîmprospătat, este de unul singur și se află pe lista noastră cu cele mai bune laptopuri Dell, dar poate adăuga un pic de stil și protecție cu una dintre acestea, cele mai bune skin-uri pentru Dell. XPS. 15 9500. Indiferent dacă asigurarea completă sau doar acoperire parțială, avem ceea ce căutați.

Personalizare completă: dbrand

Alegerea angajaților

Piesele de calitate ale dbrand sunt tăiate cu precizie din vinil 3M, asigurându-vă că veți obține o potrivire perfectă și o piele durabilă pentru a vă proteja XPS 15. Alegeți dintr-o mulțime de modele diferite și amestecați și potriviți între capac, logo, touchpad, sprijin pentru mâini și partea inferioară. Pielele sunt livrate cu tot ce aveți nevoie pentru o aplicare lină fără bule.

De la 2 USD la dbrand

Ton de opțiuni: SopiGuard Precision

Dacă sunteți în căutarea unui înveliș complet accesibil în același design pentru XPS 15 9500, opțiunile SopiGuard probabil vă vor mulțumi. Există o multitudine de design și culori din care să alegeți, cu piese pentru a acoperi capacul, partea inferioară, suportul pentru mâini și touchpad-ul incluse. Vinilul din PVC folosit adaugă protecție împotriva zgârieturilor și zgârieturilor.

De la 20 USD la Amazon

Wrap de vinil: XtremeSkins

XtremeSkins operează în Marea Britanie și oferă personalizare similară cu cea a dbrand. Combinați și potriviți culorile și designul corpului, touchpad-ului și accentul sau pur și simplu mergeți cu o singură piesă pentru a adăuga un pic de fler. Vinilul folosit este durabil, lipiciul permite îndepărtarea pielii, iar skin-urile pot fi expediate oriunde în lume.

De la 35 USD la XtremeSkins

Sugerând unele cele mai bune skin-uri pentru Dell XPS 15 9500

Oricare dintre opțiunile incluse mai sus va atinge același obiectiv: XPS 1 (9500) va arăta bine și va fi, de asemenea, protejat împotriva uzurii minore.

Dacă facem o sugestie, totuși, skin-urile dbrand sunt întotdeauna la punct. Sunt tăiate precis din vinil 3M de calitate, sunt disponibile într-o mulțime de opțiuni diferite și sunt ușor de instalat fără bule. Dacă vă puteți transforma XPS 15 într-o altă mașină, skin-urile dbrand sunt o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Dacă încă utilizați Dell XPS 15 (7590), am creat și o colecție de skinuri grozave care se vor potrivi cu corpul mai vechi.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here