Cel mai bun protector de ecran pentru Samsung Galaxy Book S din 2020

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Cel mai bun Protector de ecran pentru Samsung Galaxy Book S Windows Central 2021

Samsung Galaxy Book Este un laptop, dar vă veți bucura și mai mult de el dacă aveți minunat protecție de ecran. După cum sugerează numele lor, protectoarele de ecran fac o treabă excelentă protejând-vă dispozitivul de zgârieturi și amprentă. De asemenea, unele protectoare specializate au beneficii suplimentare, cum ar fi blocarea emisiilor de lumină albastră sau limitarea unghiurilor din care poate fi vizualizat ecranul pentru un plus de confidențialitate. Cu atât de multe protectori diferite de pe piață, este dificil să știi pentru care ar trebui să optezi. Cu toate acestea, cred că cea mai bună alegere generală este EZ-Pro Tempered Glass Screen Protector, deoarece poate asigura premium la un preț solid.

 • Cel mai bun general: Protector de ecran din sticlă temperată EZ-Pro
 • Cea mai bună lumină anti-albastru: Protector de ecran cu lumină albastră FORITO
 • Cel mai bun protector de confidențialitate: SightPto Privacy Screen Protector
 • Cel mai bun element de bază: Protector de ecran FORITO

Cel mai bun general: Protector de ecran din sticlă temperată EZ-Pro

Sursa: EZ-Pro

Când vine vorba de calitatea generală, nu există nimic care să depășească oferta EZ-Pro. Nu vine cu nicio caracteristică de specialitate, dar este fabricat din sticlă călită cu un nivel de durată 9H. Acest material robust este mai protector decât protectoarele de folie de plastic, ceea ce înseamnă că aceasta este cea mai bună protecție pe care o puteți obține pentru dispozitivul dvs. În plus, protecțiile din sticlă călită sunt, de asemenea, mai ușor de aplicat, deoarece nu va trebui să vă faceți griji cu privire la bulele de aer. În cele din urmă, protectorul vine cu un strat oleofob care previne acumularea de amprentă, ceea ce este perfect pentru un dispozitiv tactil precum Samsung Galaxy Book S.

Pro:

 • Cea mai bună protecție
 • Proces ușor de aplicare
 • Rezistent mai ales la amprentele digitale

Contra:

 • Fără caracteristici de specialitate
 • Mai scumpe decât foliile de protecție de bază

Cel mai bun în general

Protector de ecran din sticla securizata EZ-Pro

Cea mai bună protecție disponibilă

Acest protector din slăbirea securizată oferă o protecție uimitoare și rezistență la amprentele digitale, ceea ce îl face alegerea noastră de top.

 • 20 USD de la Amazon

Cea mai bună lumină anti-albastru: Protector de ecran cu lumină albastră FORITO

Sursa: FORITO

Razele de lumină albastră emise de ecranele laptopurilor pot provoca oboseala ochilor pe perioade lungi, mai ales atunci când utilizați computerul noaptea. Acest film de protecție special de la FORITO va propune să combată acest lucru prin filtrarea luminii albastre, blocând-o în esență și minimizând cât de mult din aceasta vă afectează ochii. Este o folie de plastic, ceea ce înseamnă că oferă o protecție mai scăzută decât sticla călită, dar, totuși, vă protejează în mod adecvat ecranul de zgârieturi și amprentă. Instalarea cu protectoare din plastic este, de asemenea, în general mai dificilă, deoarece este mai ușor să se formeze bule de aer. Cu toate acestea, nu merită nimic că acest protector vine cu rezerva în cutie, în cazul în care primul tău se deteriorează cumva.

Pro:

 • Protecție bună
 • Combate bine lumina albastră
 • Vine cu un protector de rezerva

Contra:

 • Mai scump decât foliile de protecție de bază
 • Nu la fel de protectoare ca sticla securizata

Cea mai bună lumină anti-albastru

Protector pentru ecran cu lumină albastră FORITO

Ușor pentru ochi

Această folie de protecție din plastic combate razele de lumină albastră, făcându-l o alegere excelentă pentru a evita oboseala ochilor.

 • 20 USD de la Amazon

Cel mai bun protector de confidențialitate: SightPro Privacy Screen Protector

Sursa: SightPro

Dacă ai grijă să te protejezi ecranul, protejează-vă și confidențialitatea, această husă de film premium de la SightPro va fi chiar pe strada dvs. Are aceeași protecție solidă împotriva zgârieturilor și a amprentelor oferite de alte protectoare. Totuși, sunt și avantajul suplimentar de a polariza brusc afișajul dispozitivului atunci când este văzut în orice unghi în afara frontului de 60 de grade. Astfel, acest protector va fi perfect pentru oamenii care doresc să îngreuneze oamenii în public să vadă ce fac pe laptopul lor. De asemenea, vine și cu două opțiuni diferite de aplicare: benzi adezive transparente sau urechi de montare cu glisare. Acest lucru oferă utilizatorului mai multe opțiuni dacă aceasta este una dintre metodele de aplicare a acestui lucru dificil, ceea ce este foarte apreciat. Re achiziționați, toți, că acest protector este scump eficienței polarizării sale.

Pro:

 • Protecție bună
 • Uimitor pentru protejarea confidențialității
 • Opțiuni multiple de aplicare

Contra:

 • Cel mai scump
 • Nu la fel de protectoare ca sticla securizata

Cel mai bun protector de confidențialitate

Protector de ecran de confidențialitate SightPto

La ce te uiți?

Acest protector oferă o protecție uimitoare a confidențialității alături de proprietățile standard anti-zgârieturi și anti-amprentă ale foliilor de plastic.

 • 30 USD de la Amazon

Cel mai bun element de bază: Protector de ecran FORITO

Sursa: FORITO

Dacă aveți nevoie de un protector simplu, dar eficient, acesta ar trebui să fie alegerea dvs. Ca și celelalte folii de plastic de pe listă, oferă o protecție solidă împotriva zgârieturilor și a amprentelor. Cu toate acestea, nu vine cu nicio caracteristică specială. Din această cauză, totuși, este cea mai accesibilă opțiune de pe listă. Pe asta, vine și cu un protector de rezervă în cazul în care se întâmplă lângă ceva cu primul tău, ceea ce este excelent.

Pro:

 • Protecție bună
 • Cel mai accesibil
 • Vine cu o rezerva

Contra:

 • Fără caracteristici de specialitate
 • Nu la fel de protectoare ca sticla securizata

Cel mai bun de bază

Protector de ecran FORITO

Simplitatea la maxim

Acest protector de bază oferă o protecție bună la un preț excelent, ceea ce îl face sau alege fantastică la buget.

 • 11 USD de la Amazon

Concluzie

Pe cont propriu, Samsung Galaxy Book S este un dispozitiv excelent. Cu toate acestea, cu un protector de ecran, vă veți bucura și mai mult de el. Nu va trebui să vă faceți griji că vă zgâriați afișajul sau că veți primii amprenta peste tot, iar unele dispozitive de protecție chiar vă vor proteja confidențialitatea prin polarizare sau bloca și emisiile iritante de lumină albastră.

Cu atât de multe opțiuni diferite pentru protejarea ecranului, este greu să știi pe care ar trebui să o alegi. În opinia noastră, însă, nimic nu depășește protectorul de ecran din sticlă temperată EZ-Pro. Deși nu are niciun fel de caracteristici speciale, ceea ce înseamnă că este fabricat din sticlă călită să vă ofere dispozitivului dumneavoastră cea mai bună protecție existentă. În plus, are un preț bun, iar protecțiile din sticlă călită sunt mult mai ușor de aplicat, ceea ce este foarte convenabil.

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Brendan Lowry este un scriitor Windows Central cu o pasiune arzătoare pentru jocurile video, al căror fan îndrăgit încă din copilărie. Este relativ nou în scriituri, dar contracarează această lipsă de experiență cu o etică a muncii solidă și cu dorința unei scene de a avea fiecare oportunitate. Îl veți găsi făcând recenzii, editoriale și acoperire generală pe orice Xbox și PC. Urmărește-l pe Twitter.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here