Cele mai bune huse Samsung Galaxy Book S din 2020

Cel mai bun Huse Samsung Galaxy Book S Windows Central 2021

Samsung Galaxy Book S este un laptop excelent și accesibil, care permite utilizatorului să se bucure de beneficiile unui factor de formă de subțire, 4G LTE și computere bazate pe ARM, toate simultan. Este minunat - și asta înseamnă că ar trebui să-l protejați împotriva scurgerilor, picăturilor și a altor amenințări. Iată câteva dintre husele noastre preferate care vă vor menține siguranță în Samsung Galaxy Book S.

  • Geanta de protectie pentru laptop: Geanta pentru laptop Tomtoc
  • Manșon căptușit: Manșon de protecție Tomtoc
  • Husă impermeabilă: Husă pentru laptop CaseBuy
  • Husă elegantă: Husă confortabilă pentru laptop
  • Husă blindată: MCHENG Hard Laptop Shell
  • Carcasă rezistentă: Carcasă pentru laptop Pelican 1805
  • Geantă simplă pentru laptop: Geantă pentru laptop AmazonBasics
  • Geanta eleganta pentru laptop: Geanta pentru laptop JEEP BULUO
  • Rucsac bine rotunjit: Rucsac pentru laptop MATEIN
  • Rucsac de elită: rucsac SwissGear pentru laptop

Geanta de protectie pentru laptop: Geanta pentru laptop Tomtoc

Alegerea angajaților

This geanta bine rotunjită de la Tomtoc oferă căptușeală groasă și eficientă, precum și colțuri de cauciuc pentru protecție suplimentară împotriva daunelor cauzate de impact. De asemenea, vine cu pungi suplimentare, ceea ce este grozav dacă trebuie să transportați periferice.

34 USD pe Amazon

Manșon căptușit: Manșon de protecție Tomtoc

This husă este, în esență, echivalentul husei pentru laptop Tomtoc, oferind puțin mai puțin umplutură și spațiu la un preț mai mic.

24 USD pe Amazon

Husă impermeabilă: Husă pentru laptop CaseBuy

Manșonul CaseBuy este mai puțin căptușit decât Tomtoc, dar materialul exterior impermeabil înseamnă că este o alegere excelentă pentru protecție împotriva scurgerilor.

14 USD pe Amazon

Husă elegantă: Husă confortabilă pentru laptop

Thismânecă elegantă este confecționată din piele PU. Pe lângă faptul că arată minunat, pielea protejată bine împotriva daunelor lichide, cât și împotriva impactului. Stratul subțire de căptușeală din interiorul mânecii ajutătoare, de asemenea.

31 USD pe Amazon

Husă blindată: MCHENG Hard Laptop Shell

Manșonul lui MCHENG este cel mai aproape de a fi o armură, deoarece are o carcasă exterioară groasă de plastic dur și un strat interior de material de absorbție care protejează împotriva impacturilor șocante.

27 USD pe Amazon

Carcasă rezistentă: Carcasă pentru laptop Pelican 1805

Acest caz este, în esență, un rezervor. Se balansează cu o carcasă extrem de groasă din copolimer-polipropelină, cu căptușeală densă din spumă pe interior, făcând-o invincibilă.

58 USD pe Amazon

Geantă simplă pentru laptop: Geantă pentru laptop AmazonBasics

This geanta pentru laptop de la AmazonBasics este bună pentru cei care doresc ceva simplu, deoarece are o pereche de compartiment pentru periferice și o cantitate decentă de căptușeală de protecție.

14 USD pe Amazon

Geanta eleganta pentru laptop: Geanta pentru laptop JEEP BULUO

This geanta este confecționată din piele artificială cu aspect elegant, care protejează bine împotriva daunelor. În plus, are, de asemenea, o cantitate bună de căptușeală și o mulțime de buzunare.

46 USD pe Amazon

Rucsac bine rotunjit: Rucsac pentru laptop MATEIN

Rucsacul pentru laptop MATEIN vine cu patru compartimente, o carcasă din poliester și căptușeală interioară groasă. De asemenea, are câteva fire încorporate care se conectează la bateriile și la telefoane, astfel încât să puteți încărca din mers.

30 USD pe Amazon

Rucsac de elită: rucsac SwissGear pentru laptop

Între cele patru compartimente mari pentru articole, exteriorul din poliester balistic și o cantitate masivă de căptușeală interioară, acest rucsac stelar este garantat să reușească.

70 USD pe Amazon

Dacă ar trebui să alegem

Toate aceste huse se potrivesc minunat pentru Samsung Galaxy Book S, dar dacă ar fi să alegem una, aceasta ar fi Geanta pentru laptop Tomtoc. Are cel mai bun echilibru general între protecție, utilitate și preț, făcându-l cea mai bună opțiune dacă căutați ceva care este bine rotunjit.

Dacă preferați să utilizați un manșon, atunci manșonul de protecție Tomtoc va fi cel mai bun pariu. Este tot ce ne place la geanta Tomtoc într-un factor de formă de mânecă — este puțin mai puțin protejat și oferă mai puțin spațiu suplimentar pentru transport, de asemenea, mai accesibilă și are un profil mai subțire.

În cele din urmă, dacă puteți merge pe traseul rucsacului, nu căutați mai departe decât rucsacul de elită pentru laptop SwissGear. Între protecția stelară și compartimentele spațioase de transport, este un rucsac care nu te va dezamăgi niciodată. Este puțin merită cât de mult avansat este, absolută.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here