Cele mai bune accesorii Samsung Galaxy Book S din 2020

Cel mai bun Accesorii Samsung Galaxy Book S Windows Central 2021

Samsung Galaxy Book S este un laptop minunat la preț redus, care permite utilizatorilor să se bucure simultan de un design subțire, putere 4G LTE și procesare bazată pe ARM. Fără îndoială, dispozitivul este minunat - dar cu unele accesorii de calitate, experiența ta cu aceasta poate (și va fi) și mai bună. Iată o listă cu accesoriile noastre preferate care se potrivesc excelent cu Samsung Galaxy Book S.

  • Geanta de protectie pentru laptop: Geanta pentru laptop Tomtoc
  • Carcasă rezistentă: Carcasă pentru laptop Pelican 1805
  • Rucsac excelent: rucsac SwissGear pentru laptop
  • Hub USB-C all-in-one: Adaptor multiport Anker USB-C
  • Mouse fără fir premium: Logitech MX Master 2S
  • Mouse fără fir mainstream: Razer Atheris
  • Monitor 4K extraordinar: Monitor Phillips Brilliance 4K USB-C
  • Monitor HD portabil: Monitor portabil Lepow
  • Hard disk extern: hard disk extern Western Digital 2TB USB-C
  • Card microSD superb: Samsung EVO Select 128GB

Geanta de protectie pentru laptop: Geanta pentru laptop Tomtoc

Alegerea angajaților

This geantă de calitate de la Tomtoc aduce pe masă căptușeală groasă și protectoare, precum și niște picioare din cauciuc care absorb șocuri. Pungile suplimentare pentru periferice adaugă și mai multă valoare imaginii.

33 USD pe Amazon

Carcasă rezistentă: Carcasă pentru laptop Pelican 1805

This carcasă are o carcasă extremă de groasă din copolimer-polipropilenă și căptușeală densă din spumă la interior, făcând-o practic invincibilă. Nu este nimic mai puțin un rezervor pentru Samsung Galaxy Book S.

65 USD pe Amazon

Rucsac excelent: rucsac SwissGear pentru laptop

Între cele patru compartimente mari pentru accesorii și dispozitiv, exteriorul din poliester balistic și o mulțime de căptușeală pe interior, acest rucsac este cu o tăietură peste restul.

70 USD pe Amazon

Hub USB-C all-in-one: Adaptor multiport Anker USB-C

Acest hub ingenios vine cu trei USB-A 3.0 porturi, un cititor de carduri SD și microSD și o ieșire HDMI care acceptă până la 4K. Pentru prețul scăzut, este o tonă de valoare.

25 USD pe Amazon

Mouse fără fir premium: Logitech MX Master 2S

Logitech MX Master 2S este un mouse fără fir superb, care are un design incredibil de confortabil, șapte butoane programabile și o autonomie superbă a bateriei de 70 de zile.

87 USD pe Amazon

Mouse fără fir mainstream: Razer Atheris

Acest mouse de la Razer nu este la fel de excelent ca MX Master 2S, dar designul ergonomic, durabilitatea ridicată și durata de viață a bateriei de 350 de ore îl fac o alternativă excelentă și mai accesibilă.

43 USD pe Amazon

Monitor 4K extraordinar: Monitor Phillips Brilliance 4K USB-C

Acest monitor USB-C drăguț oferă o acuratețe uimitoare a culorilor, o rezoluție superbă 4K și o rată de reîmprospătare solidă de 60 Hz, toate pentru un preț accesibil.

342 USD pe Amazon

Monitor HD portabil: Monitor portabil Lepow

Acest portabil 15.Monitorul HD de 6 inchi de la Lepow vă permite să purtați un al doilea ecran cu dvs. atunci când călătoriți, ceea ce va fi benefic pentru cei cărora le setările de monitor dual.

189 USD pe Amazon

Hard disk extern: hard disk extern Western Digital 2TB USB-C

Acest hard disk mare de 2 TB de la Western Digital este perfect pentru utilizarea mobilă. Capacul metalic protejează unitatea de deteriorare, iar dispozitivul dispune și de protecție prin parolă.

80 USD pe Amazon

Card microSD superb: Samsung EVO Select 128GB

Acest card microSD de 128 GB de la Samsung oferă mare cantitate de stocare și are viteze excelente de citire/scriere, făcându-l o alegere excelentă.

21 USD pe Amazon

Dacă ar trebui să alegem

Toate aceste accesorii vor merge de minune cu Samsung Galaxy Book S. Totuși, dacă ar fi să alegem doar una, aceasta ar fi Geanta pentru laptop Tomtoc. Este o persoană grozavă care are un echilibru puternic între siguranță, comoditate și preț, iar cea mai bună protecție este ceva de care toată lumea poate folosi. Măsurile de protecție precum mânecile și gențile sunt deosebit de importante pentru Samsung Galaxy Book S, deoarece dispozitivul este atât de subțire.

Dacă doriți ceva care să permiteți să vă transformați Samsung Galaxy Book S într-o stație de lucru, nu căutați mai departe decât adaptorul multiport USB-C Anker. Bogăția de turi vă va permite să vă conectați dispozitivul permite toate tipurile de periferice diferite, iar lucrul vă va permite să vă puteți realiza acest productivitate și să vă optimizați fluxul de lucru.

În cele din urmă, dacă există mai mult spațiu de stocare, hard diskul extern USB-C Western Digital de 2TB este o alegere fantastică. 2TB se asociază tonă de stocare, iar hard disk-ul în sine este compact și durabil. Îți protejează chiar și fișierele cu o parolă criptată opțională, ceea ce este excelent pentru cei care le-au pasat de securitate.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here