Cele mai bune huse rezistente pentru Surface Pro în 2021

Cel mai bun Carcase rezistente pentru Surface Pro Windows Central 2021

Sunt mari fani ai liniei de tablete Surface Pro și am testat numeroase huse de protecție pentru a păstra dispozitivul de siguranță în, permițându-ne să vă recomandăm cele mai bune opțiuni pentru Surface Pro 5, Pro (2017), Pro 6 și Pro. 7.

  • Suprafață robustă: UAG Metropolis
  • Scut ușor: Kensington BlackBelt gradul 2
  • Valoare alegere: i-Blason Armorbox
  • Protecție integrală: carcasă de suprafață MoKo

Suprafață robustă: UAG Metropolis

Alegerea angajaților

Ceea ce face ca Metropolis de la UAG să merite banii acest material de prindere anti-alunecare care se fixează strâns în jurul tău Pro și, în ciuda rezistenței sale, nu adaugă prea multă greutate. Suportul la îndemână de pe spate poate fi folosit și în cinci poziții diferite.

70 USD pe Amazon

Scut ușor: Kensington BlackBelt gradul 2

Nu toate carcasele robuste trebuie să fie voluminoase. BlackBelt 2nd Degree de la Kensington este o gura de spus, dar oferă suficientă protecție pentru a vă proteja tableta de lovituri și zgârieturi, fără a adăuga prea multe dimensiuni. Îndeplinește standardele de testare de calitate militară, carcasa Kensington are o decupare în spate pentru a permite accesul fără obstacole la suportul de scoatere.

29 USD pe Amazon

Valoare alegere: i-Blason Armorbox

Aceasta este accesibila de la i-Blason este ideala pentru cei care doresc sa adauge putina protectie Surface Pros fara a cheltui prea multi bani. Carcasa funcționează alături de balamaua încorporată, menține accesul la ecran și la porturile disponibile și este realizată din policarbonat pentru a lupta împotriva daunelor cauzate de căderi și lovituri.

27 USD pe Amazon

Protecție integrală: carcasă de suprafață MoKo

Nu numai că această husă de la MoKo ajută la prevenirea deteriorării Surface-ului în timpul utilizării, ci se va asigura, de asemenea, că Type Cover rămâne plată pe dispozitiv atunci când nu trebuie să utilizați tableta. Aceste mici atingeri inteligente îl fac să merite să fie luate în considerare ca o carcasă robustă.

42 USD pe Amazon

Luarea unei decizii de protectie

Deși este posibil ca tableta dvs. Surface Pro să nu fie deteriorată pe durata deținerii, există întotdeauna o mică posibilitate de a se întâmpla ceva groaznic, motiv pentru care vă încurajăm să cumpărați sau carcasă pentru tabletă. UAG Metropolis este o formă solidă de protecție.

Dacă este ceva mai ușor, va trebui să vă uitați la carcasa Kensignton BlackBelt 2nd Degree. This carcasă vă va proteja Suprafața de creștere a mărimii și zgârieturilor, respectând standardele de testare de calitate militară.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here