Cele mai bune jocuri de rol pe PC 2020

Cel mai bun Jocuri de rol pe PC Windows Central 2021

Jocurile de rol permit jucătorilor să evadeze într-o existență virtuală, explorează ținuturi vaste de frumusețe și interacționează cu specii misterioase. În timp ce genul are originea în jocurile de masă, a devenit una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri video, permițând jucătorilor să construiască personaje sau părți întregi și să le personalize pe măsură ce puterea lor crește cu noi abilități și echipamente. Cu atât de multe dintre care să alegeți, am adunat cele mai bune jocuri de rol pe PC pentru ca dvs. să începeți o nouă aventură. Pentru a obține cea mai bună experiență din aceste jocuri, ar trebui să consultați și ghidul nostru pentru a găsi cel mai bun PC desktop pentru jocuri.

 • Hunt monsters: The Witcher 3 Game of the Year Edition
 • Polițistul rău: Disco Elysium
 • Parodie perfectă: South Park: The Stick of Truth
 • Viitorul este aici: Cyberpunk 2077 pentru PC
 • Războiul în Europa: Kingdom Come: Deliverance - PC
 • Echipa: Monster Hunter: World - PC
 • Modul Dumnezeu: Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition
 • Hijinks de liceu: Persona 4 Golden - PC
 • Deeply meta: Undertale - PC
 • Opțiuni nesfârșite: Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
 • Distracție apocaliptică: Wasteland 3

Hunt monsters: The Witcher 3 Game of the Year Edition

Alegerea angajaților

Pornind ca Geralt the Witcher, ești însărcinat să salvezi lumea, precum și pe fiica ta adoptivă. Alegerile contează în misiuni și fiecare are o personalitate. Pregătește-te să pierzi nenumărate ore în acest lume incredibil de detaliată. De la rătăcirea pe străzile de țară sau navigarea pe străzile pline de viață din Novigrad, este ușor de apreciat cât de mult timp s-a petrecut în crearea unei lumi vie, care respira.

12 USD la GOG

Polițistul rău: Disco Elysium

Rezolvați crime sau luați mită și droguri în timp ce jucați rolul unui detectiv amnezic care navighează în orașul Revachol, care a fost odată considerat capitala lumii, dar acum este în dezordine. Jocul este plin de misiuni secundare și personaje ciudate și vei avea o mare varietate de moduri de a interacționa cu ele în timp ce primești sfaturi din diferite aspecte ale psihicului tău fracturat.

24 USD la GOG

Parodie perfectă: South Park: The Stick of Truth

Dezvoltatorii Stick of Truth au lucrat îndeaproape cu creatorii South Park pentru a surprinde ceea ce face serialul atât de bun. Plângând ca tipul nou din cartier, este ușor să simți că te afli-un episod. În timp ce jocul este un RPG, de asemenea face haz de elemente de bază ale genului, cum ar fi The Elder Scrolls și The Lord of the Rings, așa că cât de mult ești familiarizat cu inspirațiile, cu atât glumele vor ajunge mai bine.

30 USD la Steam

Viitorul este aici: Cyberpunk 2077 pentru PC

În timp ce cel mai recent joc de la dezvoltatorii din spatele The Witcher 3 a avut unele probleme serioase pe console, recenzia lui Jez Corden Cyberpunk 2077 pentru PC a spus că ar putea fi cel mai bun joc creat vreodată. Explorați metropola întinsă a Night City și bucurați-vă de imagini incredibile, actorie vocală excelentă și o lume aglomerată de NPC-uri reprezentând bande, corporații, poliție și oameni prinși în conflictul dintre ei.

60 USD la GOG

Războiul în Europa: Kingdom Come: Deliverance - PC

Jucând ca fiul unui fierar fără noblețe, ești însărcinat să supraviețuiești în sălbăticie, să faci niște monede și să progresezi prin viața lui Henry. Nu este special și nici nu are abilități magice. Este un simplu cetățean al Boemiei, 1403. Este o alegere excelentă pentru fanii istoriei, prezentând o lume deschisă realistă în care vei alege cum să rezolvi misiunile și să înfrunți consecințele.

12 USD la GOG

Echipa: Monster Hunter: World - PC

Alăturați-vă până la alți trei jucători în vânătoare cooperative în care vă veți lupta cu dragoni și alți monștri gigantici în diverse ecosisteme. Fiecare victorie vă oferă șansa de a crea echipamente noi care vă vor ajuta să învingi inamici și mai periculoase. Familiarizați-vă cu 14 arme diferite cu propriile lor atacuri unice și folosiți alte instrumente pentru a urmări, distrage atenția și dezactiva inamicii.

30 USD la Steam

Modul Dumnezeu: Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition

Adună o petrecere pentru acest RPG tactic, pe rând, în care va trebui să folosești mediul în avantajul tău, atacând inamicii de sus și manipulând elementele pentru a-ți servi. Până la patru jucători pot face echipă și pot explora lumea Rivellon sau pot concura în PvP. Alege dintre șase personaje cu propriile lor povești de fundal, care vor afecta modul în care restul lumii reacționează la tine.

18 USD la GOG

Hijinks de liceu: Persona 4 Golden - PC

Ia rolul unui licean japonez care trebuie să facă echipă cu prietenii săi pentru a opri o serie de crime misterioase. Va trebui să-ți împarți timpul între târârile în temniță pentru a rezolva misterul, a lupta cu monștrii, a-ridia caracterul și a petrece timp în activități banale, cum ar fi construirea de relații cu aliații tăi și ți-ai creat echipamentului, precum și studierea. și munca pentru a-ți avea abilități.

20 USD la Steam

Deeply meta: Undertale - PC

Joacă un om care a căzut într-o lume a monștrilor în acest RPG plin de umor care deconstruiește genul și jocurile în general. Nu va trebui să ucizi nimic și, în schimb, poți să-ți scapi de pericol și chiar să te împrietenești cu șefii. Când luptați, va trebui să vă cronometrați atacurile pentru daune suplimentare în timp ce eschiviți, combinând mecanica JRPG cu elementele unui shooter de sus în jos.

10 USD la Steam

Opțiuni nesfârșite: Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

face aproape orice vă place în acest joc masiv. Alăturați-vă unei breasle de magi, unei bresle de hoți sau chiar unui cult misterios al întunericului. Ai putea chiar să-ți construiești propria casă, să te căsătorești și să conduci o afacere comercială plină de viață. Există ruine care cer să fie explorate și mister de descoperit. Sunt multe de făcut în Skyrim, motiv pentru care se întâmplă adesea conturi Steam cu timp de joacă în mii de ore.

40 USD la Steam

Distracție apocaliptică: Wasteland 3

Explorați o versiune a Colorado devastată de războiul nuclear și faceți alianțe sau inamici cu diverse facțiuni care luptă pentru control. Adună o echipă de rangeri complet personalizabili pentru a intra în luptă tactică și a explora sălbăticia într-un vehicul blindat. Deciziile pe care le iei vor avea un impact mare, dar există și o mulțime de umor prost de care să te bucuri, așa că caută să explorezi cât de mult putem.

40 USD la GOG

Creșteți nivelul

Cele mai bune jocuri de rol pe PC pot oferi sute de ore de divertisment pe măsură ce vă personalizați personalitatea, creșteți în putere și faceți față provocărilor epice în lumina foarte detaliate. Preferatul nostru este The Witcher 3: Wild Hunt datorită personajelor sale excelente, lumii și căutărilor dramatice. De asemenea, vă va oferi un motiv excelent pentru a verifica seria Netflix așezată în aceeași lume.

Dacă vă place The Witcher 3, ar trebui să vedeți și noul joc al dezvoltatorului: Cyberpunk 2077. Trecând de la fantasy la science fiction, titlul vă permite să explorați un oraș întins cu ajutorul lui Johnny Silverhand al lui Keanu Reeves. Dacă preferați RPG-urile de acțiune pe rând, Wasteland 3 este o alegere excelentă. Are multă complexitate tactică amestecată cu umor prost. Oricare dintre aceste titluri ai alege, vei primi o cantitate enormă de divertisment.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here