Cel mai bun încărcător de înlocuire pentru Huawei MateBook X Pro în 2021

Cel mai bun Încărcător de schimb pentru Huawei MateBook X Pro Windows Central 2021

Anker PowerPort de 60 de timp este încărcător compact USB-C de înlocuire pentru Huawei MateBook X Pro. Este bine revizuit, este de încredere și este relativ accesibil.

Alegerea noastră

Anker PowerPort 60 W

Un înlocuitor pentru încărcătorul MateBook X Pro.

încărcător se conectează direct la perete și oferă un port USB-C în acest aspect pentru conectarea înapoi la laptop cu o putere de 60 W. Un LED albastru pe partea din față vă permite să știți că funcționează.

  • 33 USD de la Amazon
  • 33 USD de la Anker

Cine ar trebui să cumpere acest încărcător de schimb

Oricine are nevoie de un înlocuitor direct pentru încărcătorul MateBook X Pro poate beneficia de siguranță de Anker PowerPort. Menține lucruri simple cu un singur port USB-C în față și este suficient de mic pentru a încăpea cu ușurință într-o geantă sau un buzunar de pe partea laterală a husei laptopului.

Este un moment bun pentru a cumpăra acest încărcător de schimb?

Da, dacă aveți nevoie de încărcare pentru MateBook X Pro, nu prea aveți sens să așteptați versiunea actualizată. Acesta este dovedit că funcționează bine și este relativ accesibil.

Motiv pentru a cumpăra

  • Design compact
  • Oferă o putere de încărcare de 60 W
  • LED-ul din față vă oferă starea de încărcare
  • 18 luni garantie inclusa

Motive pentru a nu cumpăra

  • Pot găsi încărcătoare cu porturi suplimentare

Nu trebuie să găsiți un încărcător original MateBook X Pro

Dacă ați plasat greșit sau ați deteriorat încărcătorul care a venit inițial împreună cu Huawei MateBook X Pro, nu trebuie să treceți prin bătaia de cap de a găsi un încărcător nou, original. Datorită laptopului care folosește porturi USB-C pentru a încărca, alegerea noastră de top - Anker PowerPort - face treaba și este ușor disponibilă.

Este compact, este accesibil și vă va încărca MateBook X Pro cu putere de până la 60 W.

Se conectează direct la o priză, fără cablu suplimentar de care să vă faceți griji, iar designul său compact înseamnă că puteți introduce cu ușurință într-o geantă de laptop sau în buzunarul de pe partea laterală a husei. Are un singur LED în față care se aprinde când laptopul se încarcă și există un singur port USB-C cu Power Delivery în față, care oferă 60 W de putere de încărcare.

Încărcătorul Anker este relativ accesibil la aproximativ 33 USD și vine cu o garanție de 18 luni pentru o oarecare liniște. Ca bonus, funcționează cu o mulțime de laptopuri, tablete și alte dispozitive care folosesc USB-C pentru încărcare, permițându-vă să încărcați un alt hardware atunci când laptopul este încărcat.

Alternativă la încărcătorul Anker PowerPort de 60 de wați

PowerPort-ul Anker este cea mai bună alegere pentru oricine are nevoie de încărcător standard pentru laptop pentru MateBook X Pro, dar există opțiune care poate oferi trei porturi USB-A suplimentare pentru conectarea accesoriilor suplimentare în timp ce laptopul se încarcă.

Competitorul de pe locul 2

Încărcător Nekteck cu patru porturi

Un port USB-C și trei porturi USB-A.

Este puțin mai mare decât alegerea noastră de top porturilor suplimentare, dar Nekteck vă oferă posibilitatea de a conecta alte trei dispozitive care să aibă nevoie de încărcare.

  • 36 USD pe Amazon

Încărcătorul Nekteck oferă aceeași încărcare de 60 de ani prin portul său USB-C, dar sunt și trei porturi USB-A cu o putere de încărcare de 12 W. Se conectează înapoi la priza de perete cu un cablu de patru picioare și are o garanție de un an.

Concluzie

Încărcătorul Anker PowerPort de 60 de wați este un înlocuitor ideal pentru Huawei MateBook X Pro. Este accesibil, compact și fiabil. Aproape se potrivește cu puterea de ieșire a încărcătorului original (aproximativ 62 W), vine cu o garanție de 18 luni, iar un LED din față vă arată că funcționează atunci când îl conectați la priză.

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Cale Hunt Este un scriitor cu normă întreagă pentru Windows Central, concentrându-se în principal pe hardware PC și VR. Este un jucător pasionat de jocuri pe computer și un utilizator multiplatformă, când sunt ceva timp liber îl puteți găsi de obicei exersând chitara sau reorganizându-și biblioteca în continuarea creșterii. Dacă îl auzi spunând „Îmi pare rău!„Este doar pentru că este canadian.

Edmonds bogat Este evaluator de personal la Windows Central, ceea ce vrea să testeze mai mult software și hardware decât amintește. Înscriindu-se în Mobile Nations în 2010, puteți găsi de obicei într-o carcasă de computer, chitând-o când nu este la un ecran, luptă cu Grammarly pentru a folosi cuvinte britanice. Loviți-l pe Twitter: @RichEdmonds.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here