Cele mai bune oferte de laptopuri renovate din iunie 2017

Există peste tot pentru laptopuri, dar una dintre cele mai bune moduri prin care puteți economisi bani aceste oferte onând sau unitate recondiționată. De cele mai multe ori, când te gândești la renovat, te gândești la uzat, zgâriat și care nu merită să te uiți. Dar ai greși. Am discutat deja despre cum să economisești mari bani cumpărând un laptop recondiționat, așa că de ce mai aștepți.

Adesea, veți primi aceeași garanție pentru o unitate recondiționată ca și o nouă și aceeași politică de returnare, deci există foarte puțin risc asociat cu aplicarea acestora la preț redus. În sfârșit, gata să caute să cumperi un laptop recondiționat? Iată câteva dintre cele mai bune locuri pentru a căuta oferte.

Dell Factory Outlet

Dell Outlet oferă unități recondiționate, precum și variante de zgârieturi și zgârieturi pentru multe dintre modelele sale populare de laptopuri. Cantități pot fi limitate, așa că cel pe care îl căutați poate să nu fie în stoc acum, dar poate fi mâine, așa că veți dori să verificați în mod regulat pentru actualizări. De la Dell Inspiron 11 pentru doar 149 USD.99 la Alienware 17R4 pentru 2.739 USD, veți dori să verificați toate aceste oferte.

Vedeți la Dell Outlet

Laptopuri Dell recondiționate

Poate fi puțin confuz că Dell are două canale de vânzare cu amănuntul diferite care oferă modele de laptopuri recondiționate, dar spre deosebire de Outlet, aici veți găsi doar laptopuri recondiționate de înaltă calitate. Fără zgârieturi și zgârieturi, toate modelele de lucru ca noi. De la Latitude E6420 pentru 169 USD la Latitude E7440 pentru 699 USD, există o mulțime de opțiuni aici care merită să iei în considerare.

Vedeți la Dell Refurbished

Cea mai buna achizitie

Unul avantajele cumpărăturilor de laptopuri recondiționate la Best Buy este că retailerul oferă opțiuni dintre cele mai multe dintre ele, ceea ce face mai ușor să răsfoiți toate ofertele într-un singur loc. De la HP la Lenovo și Dell, veți găsi o mulțime de modele populare la prețuri destul de grozave. În plus, Best Buy oferă câteva opțiuni de finanțare diferite dacă pot folosi cardul de credit, astfel încât nu numai că puteți economisi foarte mult în avans la bun, ci să puteți plăti în timp fără penalități.

Vezi la Best Buy

Newegg

La fel ca Best Buy, Newegg oferă oferte de la o mare varietate de producători pentru a vă facilita decizia de cumpărare. Poți compara cu ușurință diferite modele pentru a cântări benefice și a-l găsi pe cel perfect pentru tine. Newegg iese în evidență și pentru că oferă accesorii și upgrade-uri fără costuri suplimentare pentru anumite articole, așa că asigurăți-vă că le verificați pe toate și vedeți dacă ceva vă atrage.

Vezi la Newegg

Amazon

Amazon vinde laptopuri recondiționate, dar veți dori să faceți mai multe cercetări și să citiți înainte de a cumpăra orice găsiți. Veți dori vă uitați la vânzătorul care le vinde și, în mod ideal, să cumpărați cele vândute și expediate de Amazon. Având posibilitatea ca oamenii să vândă cu ușurință prin Amazon, veți dori să vă cumpărați ceva pe care să vă asiguri că listează un tip aleatoriu și, în schimb, ceva de la cineva de renume.

Vezi pe Amazon

Locul tău preferat?

Aveți un comerciant cu amănuntul sau un magazin online preferat în care aveți încredere și în care vă uitați când faceți cumpărături pentru laptopuri? Dacă da, asigurați-vă că trimiteți un link în comentarii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here