Cele mai bune accesorii Razer Blade Pro 17 din 2021

Cel mai bun Accesorii Razer Blade Pro 17 Windows Central 2021

Razer Blade Pro 17 este un laptop de gaming excelent, dar te vei distra și mai mult cu el dacă ai accesorii cu care să-l folosești. Iată pe cele pe care le recomandăm pentru a face ca Razer Blade Pro 17 să experimenteze cât mai bine.

 • Mouse excelent pentru jocuri: Razer DeathAdder Elite
 • Mouse de gaming wireless: Logitech G305
 • Husă de protecție pentru laptop: Husă pentru laptop NIDOO
 • Geanta de umar pentru laptop: Geanta pentru laptop KALIDI
 • Rucsac cu blindaj dur: Rucsac Samsonite Prowler ST6
 • Mouse pad de calitate: Razer Goliathus Ghroma
 • Căști de gaming de elită: Turtle Beach Elite Atlas
 • Căști wireless pentru jocuri: Razer Nari Ultimate
 • Comenzi stil consola: controler wireless Xbox One
 • Conectați-vă controlul: Adaptor wireless Xbox
 • Pad de răcire pentru laptop: HAVIT Laptop Cooling Pad
 • Hub USB excelent: Sabrent 4-Port

Mouse excelent pentru jocuri: Razer DeathAdder Elite

Cu o estetică atractivă, construcție durabilă, senzor optic de calitate, dar suplimentare și iluminare RGB, Razer DeathAdder Elite este unul dintre cei mai buni șoareci de gaming de pe piață și va merge perfect cu Razer Blade Pro 17.

45 USD pe Amazon

Mouse de gaming wireless: Logitech G305

Dacă aveți un mouse fără fir pentru Razer Blade Pro 17, construcția ușoară a Logitech G305, senzorul optic de top, matrița confortabilă și durata de viață a bateriei de 250 de ore îl fac o opțiune excelentă. Se conectează printr-un receptor wireless USB.

50 USD pe Amazon

Husă de protecție pentru laptop: Husă pentru laptop NIDOO

Husa pentru laptop NIDOO este o husa ușoară și compactă care vă va menține Razer Blade Pro 17 în siguranță de apă și picături, și există, de asemenea, puțin spațiu pentru accesorii periferice mai mici.

19 USD pe Amazon

Geanta de umar pentru laptop: Geanta pentru laptop KALIDI

Geanta pentru laptop KALIDI este rezistentă și fiabilă datorită căptușelii sale generoase și materialului rezistent la șocuri. Cureaua de umăr este reglabilă de dragul confortului și are, de asemenea, un compartiment pentru o tabletă, precum și două mai mici pentru accesorii diverse.

29 USD pe Amazon

Rucsac cu blindaj dur: Rucsac Samsonite Prowler ST6

Rucsacul Samsonite Prowler ST6 este fabricat din țesătură de poliester rezistentă la deteriorare, iar interiorul are căptușeală extrem de grea și groasă. Există mult spațiu pentru a vă potrivi cu ușurință Razer Blade Pro 17 și o mulțime de alte articole, de asemenea. Acest rucsac blindat va păstra laptopul în siguranță, fără îndoială.

70 USD pe Amazon

Mouse pad de calitate: Razer Goliathus Ghroma

Dacă aveți nevoie de un mouse pad grozav, Razer Golthus Chroma este pentru dvs. Are o suprafață netedă din pânză și o bază de cauciuc anti-alunecare, care o fac perfectă pentru a juca jocuri și are lumini Razer strălucitoare pe marginea exterioară.

28 USD pe Amazon

Căști de gaming de elită: Turtle Beach Elite Atlas

Turtle Beach Elite Atlas este una dintre cele mai bune căști de gaming disponibile, oferind o durabilitate incredibilă, un sunet fantastic, un microfon excelent, un confort imens și o estetică atractivă, totul într-un pachet accesibil.

100 USD pe Amazon

Căști wireless pentru jocuri: Razer Nari Ultimate

Dacă aveți un set de căști fără minunat, Razer Nari Ultimate este cel potrivit pentru dvs. Designul său elegant, potrivirea confortabilă, sunetul cristalin și conexiunea stabilă sau fac o alegere fantastică dacă decideți să utilizați wireless.

200 USD pe Amazon

Comenzi stil consola: controler wireless Xbox One

Dacă preferați controlerele, controlerul wireless Xbox One este un element indispensabil pentru Razer Blade Pro 17. Construcția sa confortabilă și durabilă a făcut-o favorită pentru mulți jucători și îți vei plăcea să-l folosești pe laptop.

60 USD la Microsoft

Conectați-vă controlerul: Adaptor wireless Xbox

Acest accesoriu vă permite să vă conectați controlul wireless Xbox One la orice computer, inclusiv la Razer Blade Pro 17. Configurarea este ușoară, iar conexiunea este stabilă și puternică, oferindu-vă performanțe excelente în joc.

25 USD la Microsoft

Pad de răcire pentru laptop: HAVIT Laptop Cooling Pad

Padul de răcire pentru laptop HAVIT este un instrument fantastic care vă va îngriji Razer Blade Pro 17 a primit chiar și în timpul celor mai solicitate sesiuni de joc, a oferit constant designului său eficient cu cincitoare, care suflă să primească pe dispozitiv.

25 USD pe Amazon

Hub USB excelent: Sabrent 4-Port

Hub-ul USB compact Sabrent cu 4 porturi vă permite să adăugați patru porturi USB suplimentare la Ra Blade Pro 17 și puteți alege să vă îngrijiți și să vă activați după bunul plac, oferind unui comutator de pe șasiul accesoriului.

10 USD pe Amazon

Dock de calitate: CalDigit TS3 Plus

Dacă puteți utiliza Razer Blade Pro 17 cu un monitor, stația de andocare CalDigit TS3 Plus este perfectă pentru dvs. Poate suporta până la două monitoare 4K la 60 Hz și are 15 porturi uriașe pentru conectarea diferitelor tipuri de accesorii periferice.

310 USD pe Amazon

Dacă ar trebui să alegem

Toate aceste accesorii sunt excelente, dar dacă ar fi să aleg unul pentru mine, aș primi Turtle Beach Elite Atlas, deoarece astfel de set cu cască vă va duce cu adevărata experiență de joc la următorul nivel când vine vorba de imersiune. Este durabil, cu aspect elegant, oferă o calitate audio excelentă și este accesibilitatea în ceea ce privește ceea ce caută căștile de ultimă generație, făcându-l un produs general excelent.

Dacă sunteți în căutarea unui mouse pe care să îl utilizați în timpul jocului pentru a domina competiția, performanța și estetica de top ale Razer DeathAdder Elite se vor potrivi perfect cu Razer Blade Pro 17. Dacă puteți să vă răciți care vă va ajuta la menținerea laptopului la temperaturi normale în timpul jocurilor intense, atunci ar trebui să aruncați asupra plăcii de răcire pentru laptop HAVIT. Designul său cu mai multe ventilatoare este puternic și eficient și este echilibrul perfect între calitate și preț.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here