Cele mai bune mâneci Razer Blade 14 din 2021

Cel mai bun Razer Blade 14 mâneci Windows Central 2021

Razer Blade 14 este un laptop de gaming solid și, dacă obțineți unul, ar trebui să obțineți o husă pentru el, pentru a-l proteja de deteriorare și pentru a fi mai ușor de transportat cu dvs. în timp ce sunteți în mișcare. Iată care sunt mânecile pe care le recomandăm posesorilor de Razer Blade 14.

  • Manșon blindat: Razer Blade Armor Case
  • Opțiune completă: Husă pentru laptop Tomtoc
  • Manșon pentru curea de umăr: Manșon pentru laptop MOSISO
  • Husă cu mâner retractabil: Husă pentru laptop NIDOO
  • Husă din piele: Husă pentru laptop Lenovo
  • Husă personalizabilă: Husă pentru laptop Zazzle
  • Husă elegantă: Husă pentru laptop Canvaslife Marble
  • Manșon cu husă: Inateck Sleeve/Pouch Combo
  • Husă pentru buget: Husă pentru laptop Inateck

Manșon blindat: Razer Blade Armor Case

Alegerea angajaților

Carcasa Razer Blade Armor a fost concepută special pentru Razer Blade 14 și îl protejează excelent atât cu o carcasă rigidă din plastic, cât și cu cantități mari de căptușeală interioară moale. În plus, canelurile din plastic facilitează prinderea carcasei, așa că călătoria cu ea este o briză.

50 USD pe Amazon

Opțiune completă: Husă pentru laptop Tomtoc

Husa pentru laptop Tomtoc oferă un echilibru puternic între siguranță și spațiu suplimentar suplimentar materialelor sale rezistente la apă, căptușeli interioare și buzunarelor frontale duble. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni echilibrate, universale, husa pentru laptop Tomtoc este pentru dvs.

28 USD pe Amazon

Manșon pentru curea de umăr: Manșon pentru laptop MOSISO

Husa pentru laptop MOSISO oferă protecție solidă, datorită căptușelii sale interioare rezistente șocuri și unui buzunar lateral de dimensiuni medii pentru articole mai mici. Totuși, principalul lucru care diferențiază această husă de concurență este includerea unei curări de umăr, transformă această persoană într-o geantă pentru mini-laptop.

21 USD pe Amazon

Husă cu mâner retractabil: Husă pentru laptop NIDOO

Husa pentru laptop NIDOO are o protecție generală bună, materialelor rezistente la apă și ocuri și căptușelii interioare și are, de asemenea, un buzunar frontal mare. Cea mai bună caracteristică este mânerul retractabil, care face ca schimbarea metodelor de transport să fie ușoară și convenabilă.

17 USD pe Amazon

Husă din piele: Husă pentru laptop Lenovo

Husa pentru laptop Lenovo este fabricată din piele naturală, care vă va proteja bine Razer Blade 14 și arată și frumos. În plus, are și un buzunar de dimensiuni medii sub capacul mânecii, iar capacul în sine este magnetic.

50 USD pe Amazon

Husă personalizabilă: Husă pentru laptop Zazzle

Vrei să iei o mânecă a ta? Husa pentru laptop Zazzle oferă posibilitatea de a-ți pune propriul colaj foto personalizat pe părțile laterale ale husei. De asemenea, este realizat din material rezistent la apă și are o cantitate bună de căptușeală de protecție la interior.

32 USD la Zazzle

Husă elegantă: Husă pentru laptop Canvaslife Marble

Husa pentru laptop Marble de la Canvaslife are căptușeală bună și un buzunar frontal convenabil, dar adevăratul motiv pentru care ai dori să alegi această husă în locul altora este aspectul său. Designul în stil marmură de această mânecă arată foarte la modă, așa dacă este ceva elegant, aceasta este mânecă pentru dvs.

15 USD pe Amazon

Manșon cu husă: Inateck Sleeve/Pouch Combo

Inateck Sleeve/Pouch Combo oferă o husă pentru laptop ușor căptușită, câteva buzunare de dimensiuni medii și, de creștere, obțineți sau husă mică care poate încăpea accesorii șoareci sau încărcătoare.

15 USD pe Amazon

Husă pentru buget: Husă pentru laptop Inateck

Husa pentru laptop Inateck are un buzunar mare în față, dar sunt doar căptușeală de bază. Cu toate acestea, este mult mai puțin costisitor decât orice mânecă de pe această listă, ceea ce o face sau alegere excelentă pentru buget dacă nu poți să nu poți cheltui mult.

10 USD pe Amazon

Dacă ar trebui să alegem

Toate aceste mâneci sunt grozave, dar decizia pe care ar trebui să o alegeți se va reduce în cele din urmă la ceea ce aveți nevoie. Dacă ar fi să aleg unul, aș opta cu carcasazer Blade Armor, deoarece prețuiesc protejarea mai presus de orice și nu am prea multă nevoie de stocare accesorii periferice.

Dacă cauți ceva care să poată fi purtat peste umă, husa pentru laptop MOSISO va fi perfectă pentru tine, deoarece vine cu o cure de umăr confortabilă și o cantitate bună de protecție și spațiu de depozitare. Dacă aveți ceva la sfârșitul superior al lucrurilor care să fie și echilibrate, husa pentru laptop Tomtoc este o alegere uimitoare datorită calităților sale puternice de protecție și a celor două buzunare mari care pot încăpea o varietate de alte accesorii interior.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here