Cele mai bine cotate jocuri Windows Phone

Rezumat joc central Windows Phone: cele mai bine cotate jocuri

Magazinul Windows Phone face o treabă bună oferind servicii de a sorta diferite jocuri și aplicații după categorie și clasamente. Clasamentele variază de la Top gratuit, New+Rising, Top plătit și Cel mai bine evaluat.

Rezumatul Windows Phone Central din această săptămână se concentrează pe primele jocuri cu cele mai bune cote din Magazinul Windows Phone. Acestea sunt jocuri cu cinci stele care ar trebui să atragă aproape toată lumea și includ un joc de noroc și un joc de curse, împreună cu câteva titluri de puzzle. Toate irosesc timpul plăcut și nu veți primi prea multe argumente de la noi că se numără printre cele mai bine cotate jocuri Windows Phone.

Vă rugăm să cumpărați fiecare joc din rezumatul acestei săptămâni este compatibil cu dispozitivul de 512 MB.

Texas holdem poker

Pokerul poate fi un joc distractiv cu care să-ți petreci timpul. Un joc de ședere în viața reală cu prietenii poate umple o noapte, iar versiunea video nu este o opțiune rea pentru perioade scurte de timp. Texas Holdem Poker de la GeaxGame, Inc. încearcă să îmbine experiența de joc din viața reală cu experiența video.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Texas Holdem Poker este un joc de poker online gratuit, care are chat live, avatare personal, turnee și multe altele. Vă puteți crea un cont independent sau pur și simplu vă puteți conecta printr-un cont Facebook (ambele sunt gratuite). Începi chiar și jocul cu o sumă mică de jetoane și poți câștiga bonusuri zilnice pentru a-ți crește numărul de jetoane. În cazul în care faceți frâu, condițiile în aplicație sunt disponibile pentru a cumpăra jetoane și oportunități de a câștiga jetoane gratuite (legate de suport publicitar).

Jocul este jocul tău tipic de Texas Hold 'em. discuta cu alți jucători sau puteți sta pe spate și rulați în liniște masa. chiar să trimiteți cadouri virtuale jucători.

Ritmul de joc este destul de rapid, fiecare jucător având un timp stabilit pentru a-și juca. Aceasta este o atingere plăcută pentru a evita ca să se prelungească pentru totdeauna în timp ce un jucător aleargă la bucătărie sau altfel este distras și uită să joace.

Nu pare să existe o lipsă de jucători care să umple mesele de poker (de fiecare dată când m-am conectat, peste 40).000 de jucători erau online) și Texas Holdem Poker face o treabă bună combinând pokerul din lumea reală cu jocurile video.

 • Texas Holdem Poker – Windows Phone 8 și 7.x dispozitive – Gratuit – Link magazin

AE Roundy Pop

AE Roundy Pop este un joc conectat în trei stiluri care seamănă mult cu jocurile bubble burst. Aveți sarcina de a găsi grupuri de două sau mai multe blocuri de aceeași culoare.

Ritmul jocului se califică drept ocazional, fără limită de timp, iar scopul fiind atingerea unei valori țintă a punctului, astfel încât să poată trece la următoarea etapă. Mecanica jocului este simplă, doar atingeți sau grupare de blocuri pentru a le evidenția și atingeți același grup a doua oară pentru a elimina din joc. Cu câte grupări blocurilor este mai mare, cu atât câștigă mai multe puncte.

Aveți un bloc bombă pe care îl puteți plasa pe placă de joc pentru a elimina un singur bloc pentru a deschide calea pentru o grupare mai mare și un buton de anulare care servește ca un mulligan în cazul în care vă dați seama că ultima voastră mișcare a fost destul de nebunească.

Odată ce ați atins obiectivul punctului țintă, puteți continua să ștergeți blocurile de pe tablă pentru a încerca să eliminați toate blocurile rămase. Când rămâneți fără grupuri de două sau mai multe din aceleași blocuri, punctele dvs. sunt numărate și veți trece la următoarea etapă. Dacă nu reușiți să atingeți obiectivul de puncte, puteți folosi bani pentru a reda nivelul fără a vă pierde progresul de-a lungul etapelor. În caz contrar, va trebui să înceapă jocul din prima etapă.

Dacă părăsiți jocul, progresul în etapă este salvat, ceea ce este o atingere plăcută.

Roundy Pop este un joc distractiv și provocator pentru telefonul tău Windows, care ar trebui să atragă pe mulți ca un joc grozav care pierde timpul.

 • AE Roundy Pop – Windows Phone 8 și 7.x – Gratuit – Link magazin

Asfalt 8: Aeropurtat

Dacă sunteți în căutarea unui joc de curse provocator, cu o grafică fantastică, un inventar sănătos de mașini de alergat și o mulțime de personalizări, Asphalt 8: Airborne este jocul potrivit pentru dvs.

Asphalt 8: Airborne oferă:

 • 47 de mașini de înaltă performanță (și continuă să crească)
 • 9 locuri diferite de curse de la Nevada la Veneția
 • 8 sezoane de curse și 180 de evenimente în modul Carieră
 • Jocuri multiplayer simultane (până la 8 adversari)
 • Provocări cu fantome

Cursele de carieră includ stilurile tale tradiționale de curse, împreună cu curse de eliminare, provocări de drift gate, provocări knockdown și provocări infectate. Fiecare dintre aceste stiluri se va adăuga provocării existente de a-ți controla mașina pe toate pistele și a rămas cu un pas înaintea concurenței tale.

Pe măsură ce alergați, rampele vor fi amplasate strategic de-a permite curselor pentru a vă să vă trimiteți mașina în aer pentru a profita de a începe rapid sau pentru a vă încerca pur și simplu la cascadorii aeriene.

Asphalt 8: Airborne se joacă frumos de pe ecranul mic la Windows Phone. Jocul strălucește cu adevărat atunci când este jucat de pe o tabletă cu Windows 8 și de pe orice dispozitiv; nu fi surprins dacă te trezești aplecat în viraj și ridicându-te pe scaun în timp ce trimiți mașina în aer.

Asphalt 8: Airborne este disponibil pentru Windows Phone (inclusiv dispozitive cu memorie redusă) și dispozitive Windows 8.

 • Asphalt 8: Airborne – Windows Phone 8 – Gratuit – Link magazin
 • Asphalt 8: Airborne – Windows 8 – Gratuit – Link magazin

Piano Tiles - Nu atingeți Tigla albă

Piano Tiles - Don't Tap the White Tile este o colecție de jocuri puzzle care se bazează pe aceeași regulă de bază, nu atingeți tigla albă.

Jocurile sunt jucate pe o varietate de melodii de pian, dintre care unele le puteți alege și aveți sarcina de a atinge doar plăcile negre. Piano Tiles includ următoarele moduri de joc:

 • Libertate: Alegeți o melodie și cântați până nu reușiți
 • Mișcare: atingeți plăcile negre cât de mult puteți în treizeci de secunde. Problema este că plăcile negre sunt ținte în mișcare.
 • Time Attack: Atingeți plăcile negre pentru a avansa la linia de sosire cât mai repede posibil.
 • Long Run: vezi cât de departe poți juca în zece secunde.
 • Arcade: ecranul jocului derulează automat și trebuie să atingeți toate plăcile negre.
 • StoppingJust: trebuie să vă opriți înainte de marcajul de zece secunde de pe cronometru.
 • Zen: Atinge cele mai multe plăci negre în treizeci de secunde.

Aveți, de asemenea, un mod de joc Culori și 50 de pași, care este disponibil atunci când faceți upgrade la versiunea deluxe (4 USD).99).

Mecanica jocului este simplă, atingeți țigla neagră și nu atingeți țigla albă. Cu excepția modului Arcade, ecranul jocului va derula înainte pe măsură ce atingeți plăcile negre. Cu modul Arcade, ecranul jocului se va derula automat.

Pe lângă actualizarea versiunii Deluxe, Piano Tiles are, de asemenea, oportunități de cumpărare în aplicație pentru pachete de melodii suplimentare care variază în prețul USD.99 până la 1 USD.99.

Jocul are un clasament online pentru drepturi de lăudare și, în general, Piano Tiles - Don't Tap the White Tile apare ca un joc provocator pentru Windows Phone și o pierdere de timp grozavă.

 • Piano Tiles - Nu atingeți Tigla albă - Windows Phone 8 - Gratuit - Link magazin

Captură

Catch este un simplu joc de puzzle în care sunteți provocat să conecteze grupuri de stele împreună fără a vă depăși liniile de legătură. Jocul este împrăștiat pe patruzeci de niveluri de joc, cu versiunea gratuită și posibilitatea de a cumpăra încă 120 de niveluri prin multe aplicații ($.99 per pachet de expansiune).

Jocul se realizează atingând și menținând o stea, apoi trăgând degetul către alte stele de aceeași culoare. Scopul este de a conecta toate ca niște stele colorate fără a trece linii.

Primele niveluri de Catch sunt aproape prea ușoare, dar vă vor oferi o senzație bună asupra mecanicii jocului. Pe măsură ce progresați prin niveluri, dificultatea crește cu poduri, tuneluri și alte obstacole care intra în joc. Veți observa, de asemenea, o creștere a numărului de stele de pe placă de joc pe măsura ce avansați în joc.

Jocul principal nu are limite de timp, vei fi evaluat în funcție de numărul de mișcări necesare pentru a conecta toate stelele. Dacă aveți nevoie de mai multe provocări, Catch are acum un mod Time Attack în care trebuie să finalizați o serie de puzzle-uri cât de repede puteți.

Catch este un joc de puzzle distractiv și ocazional pentru Windows Phone. Singurul dezavantaj este că există o limită a numărului de puzzle-uri pe care să le poată rezolva.

 • Catch – Windows Phone 8 – Gratuit – Link magazin

Cel mai bun din grup?

Înainte de a rezuma totul, recumpărați clasamentele cu cele mai bune cote se schimbă zilnic, dacă nu mai des. Am făcut o instantanee a ecranului cel mai bine evaluat acum câteva zile pentru a lucra la reluarea săptămânii aceasta. Dacă clasamentele actuale sunt diferite, ochii tăi nu îți joacă feste. Magazinul tocmai a actualizat clasamentul pe baza noilor recenzii și evaluări ale utilizatorilor Windows Phone.

Acum revenim la rezumat.

Deci, care este cel mai bun dintre cei mai buni? Pokerul poate să nu fie ceașcă de ceai pentru toată lumea, dacă este, Texas Holdem Poker este o opțiune bună de a lua în considerare. Oferă o experiență plăcută de joc online pentru un joc care este parțial abilitat și parțial noroc. Roundy Pop este unul dintre acele jocuri puzzle care crește asupra ta cu cât îl joacă mai mult. Mecanismul este destul de simplu de înțeles, dar jocul necesită o notă strategică pentru a reuși.

Asphalt 8: Airborne este favoritul personalului și de fiecare dată când mă întorc pentru a juca jocul după ce am lăsat inactiv pentru o vreme, îmi amintesc cât de distractiv este să joc. Grafica este stelară, cursele sunt provocatoare, iar personalizările vă ajută să faceți jocul. Singurul motiv pentru care văd transmiterea acestui joc este că nu-ți plasează jocurile de curse de la început. Și chiar și atunci, dacă dai o șansă jocului, Asphalt 8: Airborne este suficient de puternic atunci ar putea răzgândi cu privire la jocurile de curse.

Piano Tiles – Don’t Tap the White Tile este un joc de puzzle captivant, care are o varietate frumoasă de jocuri puzzle care sunt construite în jurul aceleiași premise de a evita contactul cu plăcile albe. Deși poate părea un concept ușor de stăpânit, nu lăsați simplitatea să vă păcălească. Este o mare pierdere de timp.

Catch a căzut din primele cinci în ultimele zile, dar în niciun caz nu ar trebui să se reflecte asupra atractivității acestui joc de puzzle Windows Phone. Mecanica jocului este simplă, dar sarcina la îndemână (conectarea stelelor) va necesita puțină gândire. Jocul începe din partea simplă, dar crește rapid în provocare și această modalitate distractivă de petrecere a timpului.

Cred că toate cele cinci titluri ar fi o completare plăcută pentru biblioteca dvs. de jocuri Windows Phone, ceea ce nu duce la punctul în care vă solicităm contribuția. Sunteți de acord cu cele mai apreciate cinci jocuri Windows Phone?? Dacă nu îți vine să crezi că jocul tău preferat a fost în listă, sunați mai jos în comentarii. Nu uitați că această listă se bazează pe clasamentele din magazin, nu pe o extragere aleatorie dintr-o pălărie.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here