Cea mai bună memorie RAM pentru actualizarea NAS TerraMaster F2-221 în 2019

Cel mai bun RAM pentru actualizarea TerraMaster F2-221 NAS Windows Central 2021

TerraMaster F2-221 este un NAS excelent, prietenos cu bugetul, care se poate dubla ca un Plex Media Server. Vine doar cu 2 GB de RAM, ceea ce cauzează probleme atunci când pe NAS sunt reglementate servicii și sarcini intense, dar TerraMaster face posibilă instalarea unui modul RAM suplimentar de 2 GB pentru a dubla capacitatea disponibilă.

Alegerea noastră

TerraMaster 2 GB RAM

Actualizare RAM acceptată oficial de la TerraMaster

Acesta este singurul modul RAM acceptat listat pe site-ul TerraMaster, atât pentru compania vinde această memorie, cât și pentru a se asigura că proprietarii NAS-ului utilizează modulele potrivite pentru upgrade-urile lor. Dacă instalați RAM de la alt furnizor, este posibil ca compania să nu ofere asistență în cazul în care ceva nu merge bine.

  • 50 USD pe Amazon

Cine ar trebui să cumpere această memorie RAM

Dacă obțineți un TerraMaster F2-221 sau alt NAS acceptat și aveți nevoie de mai mult decât vă oferă compania, ar trebui să cumpărați această memorie RAM pentru cei 2 GB în plus.

Este un moment bun pentru a cumpăra această memorie RAM?

Acum este un fel de bun pentru a cumpăra RAM de la TerraMaster. Ar trebui să renunțați la posibile reduceri numai dacă performanța NAS-ului dvs. nu vă împiedică experiența.

Motiv pentru a cumpăra

  • Funcționează garantat
  • Performanță NAS mai rapidă
  • Ușor de instalat

Motive pentru a nu cumpăra

  • Scump

This memorie RAM este susținută oficial de TerraMaster

TerraMaster F2-221 NAS acceptă module RAM cu o capacitate de 2 GB, o viteză de 1.333 MHz și un consum de aproximativ 1.3v. Se pare că ar trebui să fie ușor să găsiți furnizori care vând astfel de memorie, dar veți fi greu să găsiți vreo listă. Dacă puteți întâlni RAM care se potrivește exact cu aceste specifice, ar trebui să fiți gata, dar TerraMaster recomandă să utilizați propria RAM. Deoarece puteți cumpăra memoria RAM direct și ușor, nu are rost să încercați să găsiți în altă parte decât dacă nu puteți face economii.

Modulele pe care TerraMaster le vinde sunt scumpe, fiind de 50 USD pentru doar 2 GB. Acesta este un preț mare de plătit când uiți la cât costă memoria desktopului pentru kiturile de 16 GB și chiar 32 GB. Totuși, ceea ce a jucat este compatibilitatea garantată, suport suplimentar de la TerraMaster și module care corespund cerințelor, iar modulele DDR3L de 2 GB cu o viteză de 1.333 MHz pot fi greu de găsit.

Alternativă la TerraMaster 2GB RAM

Este posibil să utilizați RAM de la alți producători și vânzători dacă puteți găsi un modul de 2 GB care are o viteză nominală de 1.333 MHz și necesită doar 1.3v. Instalarea RAM care nu îndeplinește aceste specificații exacte va duce la probleme de performanță a sistemului, instabilitate și neavând ca TerraMaster să ofere asistență oficială.

Competitorul de pe locul 2

MLLSE 2 GB RAM

RAM neoficială

Vitezele de 1.333 MHz sunt egalate cu o capacitate de 2 GB pentru a oferi un spațiu suplimentar pentru procesorul Intel pentru a fi utilizat pentru aplicații mai intense pe un server media de acasă.

  • 9 USD la AliExpress

Potrivindu-se aceleași specificații ale RAM-ului preinstalat care vine cu F2-221 NAS, precum și RAM vândută de TerraMaster, acest modul MLLSSE de 2 GB ar trebui să funcționeze bine cu NAS. Veți economisi și niște bani în acest proces.

Concluzie

Dacă utilizați RAM oficial TerraMaster pentru F2-221 NAS sau nu, depinde dacă nu vă deranjează să riscați instabilitatea sistemului cu alte module RAM pentru a economisi bani. Deși este mai scump, vă recomandăm să utilizați modulul TerraMaster 2GB pentru liniște sufletească.

Alegerea noastră

TerraMaster 2 GB RAM

Actualizare RAM acceptată oficial de la TerraMaster

Acesta este singurul modul RAM acceptat listat pe site-ul TerraMaster, atât pentru compania vinde această memorie, cât și pentru a se asigura că proprietarii NAS-ului utilizează modulele potrivite pentru upgrade-urile lor. Dacă instalați RAM de la alt furnizor, este posibil ca compania să nu ofere asistență în cazul în care ceva nu merge bine.

  • 50 USD pe Amazon

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Edmonds bogat Este evaluator de personal la Windows Central, ceea ce vrea să testeze mai mult software și hardware decât amintește. Înscriindu-se în Mobile Nations în 2010, puteți găsi de obicei într-o carcasă de computer, chitând-o când nu este la un ecran, luptă cu Grammarly pentru a folosi cuvinte britanice. Loviți-l pe Twitter: @RichEdmonds.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here