Cea mai bună memorie RAM pentru Intel Core i7-9700K în 2021

Cel mai bun RAM pentru Intel Core i7-9700K Windows Central 2021

Când alegeți Intel Core i7-9700K, veți avea nevoie de puțină memorie RAM rapidă pentru a merge alături de procesul de înaltă performanță. Deși ați putea scăpa selectând cea mai accesibilă memorie RAM de pe piață, este bine să mergeți cu colecția noastră de recomandări de aici pentru a profita la maximum de procesor.

  • Alegerea de top: Kit Corsair Vengeance LPX 16GB
  • RAM RGB: Corsair Vengeance RGB PRO
  • Design premium: G.Kit Skill Trident Z Royal Gold 16GB
  • Capacitate RAM de mare: Kit Corsair Vengeance LPX 32GB

Alegerea de top: Kit Corsair Vengeance LPX 16GB

Alegerea editorului

Corsair face niște module RAM grozave, iar acest kit Vengeance LPX de 16 GB este un pachet ucigaș. Aveți viteze de 3.000 MHz, performanțe extraordinare și valoare excelentă, ceea ce face alegerea noastră cea mai bună pentru Intel Core i7-9700K.

77 USD pe Amazon

RAM RGB: Corsair Vengeance RGB PRO

Alegerea noastră de top nu vine cu iluminarea RGB, pe care mulți constructori de sisteme preferă să o adauge. Aici intra în jocul Vengeance RGB PRO, având specificații similare celei de mai sus, dar găzduiește câteva LED-uri pentru a adăuga puțină lumină suplimentară în interiorul șasiului tău.

88 USD pe Amazon

Design premium: G.Kit Skill Trident Z Royal Gold 16GB

Te-am ierta să presupunem că acest kit RAM este de fapt un decor, deoarece modulele arată atât de bine. G.SKILL a realizat designul Trident Z Royal Gold, iar acest kit de 16 GB nu este doar despre aspect. Vă va ajuta procesul dumneavoastră. Intel Core i7 să depășească standardele de referință.

120 USD pe Amazon

Capacitate RAM de mare: Kit Corsair Vengeance LPX 32GB

Dacă aveți nevoie de mai mult de 16 GB de RAM, am selectat din nou alegerea noastră de top Corsair de 3.000 MHz, dar cu un kit de 32 GB - format din două module de 16 GB. Acest lucru vă permite să adăugați alte două stick-uri de 16 GB la o dată ulterioară pentru a aduce totalul la 32 GB.

153 USD pe Amazon

Dacă ar fi să recomandăm RAM...

Este ușor să te pierzi în marea memorie RAM pentru computerul tău, dar nu toate modulele de vânzare sunt suficiente bune pentru Intel Core i7-9700K. În general, veți dori să investiți într-un kit care oferă viteze considerabil de mari, latență scăzută și valoare bună. Toate acestea sunt împachetate frumos cu kit-ul Corsair Vengeance LPX 16GB.

Dacă prețuiți mai mult designul computerului dvs. față de cel mai bun profit pentru banii dvs., G.Setul de truse SKILL TridentZ este o opțiune populară pentru cei care doresc să adauge un pic de fler la construcția lor.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here