Cea mai bună memorie RAM pentru AMD Ryzen Threadripper 3990X în 2020

Cel mai bun RAM pentru AMD Ryzen Threadripper 3990X Windows Central 2021

Achiziționarea AMD Ryzen Threadripper 3990X înseamnă că sunteți în afaceri pentru performanță și pentru a permite procesorului să facă carne tocată din orice sarcină sau să joci pe care să îl faci pe computer, nevoie de puțină memorie RAM rapidă. Luând în considerare, capacitatea și prețul, am adunat câteva dintre cele mai bune opțiuni. Threadripper acceptă suport cu patru canale, așa că vă recomandăm un kit cu două bețe, cumpărați două dintre ele pentru o performanță mai bună.

Fire de discuție: Kit Corsair Vengeance LPX 16GB

Alegerea angajaților

Corsair are o memorie RAM bună, iar acest kit are viteza de ceas de care aveți nevoie de 3.200 MHz, ceea ce este o practică standard pentru procesare Ryzen de a treia generație. Cele două module de 8 GB sunt, de asemenea, rezonabil de accesibil atunci când sunt combinate împreună, costând aproximativ 40 USD per stick. Ia două dintre aceste truse.

80 USD pe Amazon

Arata bine: G.Kit SKILL Trident Z Royal Gold 16GB

Acest G.Kitul SKILL RAM este special. Nu numai că are o capacitate de 3.200 MHz și 16 GB, dar arată uimitor. Uitați de distribuitoare de căldură negre și salutați aurul. Pe lângă performanța și aspectul solid, despre și iluminare RGB, care toată lumea știe că adaugă la puterea disponibilă. Adăugați două dintre aceste kituri la construcția dvs.

120 USD pe Amazon

Capacitate RGB: Corsair Vengeance RGB PRO

Dacă trebuie să deschideți 40 de fișiere în Chrome (monstrule), veți avea nevoie de mai mult de 16 GB de RAM pentru a evita performanța lentă a computerului. Aici intra în jocul kitul de 32 GB al lui Corsair. Este identic cu alegerea noastră de top, dar cu iluminare RGB elegantă și patru module.

245 USD pe Amazon

Dacă ar fi să facem o sugestie...

Când căutați RAM în jur, trebuie să alegeți un kit care are o viteză de cel puțin 3.200 MHz. Mai rapid decât acest lucru probabil că nu va afecta performanța atunci când se ia în considerare valoarea, dar obțineți cont de întârziere și de alți factori, deoarece două kituri probabil nu sunt la fel. Veți avea nevoie și de o placă de bază compatibilă.

Vă recomandăm kit-ul Corsair Vengeance LPX 16GB deoarece oferă un raport calitate-preț excelent cu suficientă viteză pentru a vă face pasul cu Ryzen Threadripper 3990X. Vă puteți adăuga 3 module RAM pentru a aduce totalul la 2 GB.

Dacă aveți nevoie de memorie RAM rapidă, care nu numai că funcționează bine, dar arată grozav, G.Kit-ul SKILL TridentZ este cu adevărat unul dintre cele mai bune kituri RAM din jur, deși veți plăti sau mică primă pentru lux.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here