Cea mai bună memorie RAM pentru AMD Ryzen Threadripper 3970X în 2020

Cel mai bun RAM pentru AMD Ryzen Threadripper 3970X Windows Central 2021

Când sunteți să vă părăsiți standardul de tip desktop și ceva cu mai multă putere, Threadripper este mai mult decât pregătit pentru treabă, iar AMD Ryzen Threadripper 3970X este un procesor ucigaș. Pentru a profita la maximum de acest lucru, veți avea nevoie de puțină RAM decentă. Am adunat câteva dintre favoritele noastre. Threadripper acceptă suport cu patru canale, așa că vă recomandăm un kit cu două bețe, cumpărați două dintre ele pentru o performanță mai bună.

Fire de discuție: Kit Corsair Vengeance LPX 16GB

Alegerea angajaților

AMD recomandă utilizarea RAM rapidă cu Threadripper 3970X, iar acest kit de la Corsair are o viteză de ceas de 3.200 MHz, care este punctul ideal în ceea ce privește performanța și valoarea RAM. Cele două module sunt, de asemenea, rezonabile de accesibile, costând doar 40 USD per stick RAM de 8 GB. Cumpărați două dintre aceste truse.

80 USD pe Amazon

Arata bine: G.Kit SKILL Trident Z Royal Gold 16GB

Deși nu veți putea să vă uitați la noul procesor Threadripper, puteți obține niște RAM cu aspect elegant pentru a vă diferenția computerului de alte versiuni. Acest kit de 16 GB de la G.SKILL face exact asta cu aspectul uimitor și iluminare RGB. De asemenea, este suficient de agil pentru procesor. Adăugați două dintre aceste kituri premium pe computer.

120 USD pe Amazon

Capacitate RGB: Corsair Vengeance RGB PRO

Deci ai un număr destul de mare de sarcini aliniate pentru computerul tău și 16 GB pur și simplu nu o vor reduce. Aici intra în joc kiturile de 32 GB. Folosind patru module de 8 GB, activați suportul cu patru canale în timp ce lăsați spațiu pentru extinderea ulterioară. Acest kit sunt și câteva RGB-uri.

245 USD pe Amazon

Dacă ar fi să facem o sugestie...

Cumpărăturile pentru memorie RAM necesită, în general, să alegeți un kit cu o viteză de ceas de 3.200 MHz pentru procesare moderne, care include Ryzen Threadripper 3970X. Asigurați-vă că verificați și evaluările de latență, deoarece acestea pot afecta performanța generală a memoriei. Veți avea nevoie și de o placă de bază compatibilă.

Vă recomandăm kit-ul Corsair Vengeance LPX 16GB deoarece oferă un raport calitate-preț excelent cu suficientă viteză pentru a vă face pasul cu Ryzen Threadripper 3970X. Cele două stick-uri de 8 GB vă permit să adăugați alte două date ulterioare, un total de 32 GB la 3.200 MHz.

Dacă vi se pare că cea mai mare parte a memoriei RAM este puțin plictisitoare, veți dori G.Kitul SKILL TridentZ, care este cu adevărat nebunesc, cu un design colorat asortat cu iluminarea RGB. Cel pe care l-am evidențiat în această colecție are și o viteză de ceas de 3.200 MHz și s-ar combina bine cu Threadripper.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here