Cele mai bune jocuri de curse pentru VR

Dacă ați investit într-o configurație VR și nu ați încercat încă un joc de curse, vă datorați să experimentați măcar o dată. Viteza, combinată cu senzația de a sta efectiv pe scaunul șoferului, oferă o experiență de neegalat. Iată cele mai multe jocuri de curse pe care le-am putut lua chiar acum.

 • Driveclub
 • Gran Turismo Sport
 • Miting de murdărie
 • Trackmania Turbo
 • Eliminați Omega

Driveclub

Dacă sunteți în căutarea unui joc VR care să vă facă să vă simțiți ca și cum ați fi în Fast and Furious, atunci acesta este jocul pe care îl căutați. Driveclub te duce în stradă în timp ce te lupți împotriva altora pentru a fi cel mai bun. Cu peste 80 de mașini și 100 de piste, nu te vei plictisi niciodată când concurezi în acest joc VR.

Vezi pe PlayStation Store

Gran Turismo Sport

Dacă cauți mai mult sportul clasic al curselor, atunci Gran Turismo este jocul pe care îl cauți. Cu mașini sport clasice și costume diferite pentru personajul tău, vei conduce alături de alți mari concurenți. Experiența VR găzduiește majoritatea mașinilor și toate pistele disponibile pentru acest joc, așa că bucurați-vă de curse!

Vezi pe PlayStation Store

Miting de murdărie

Luați cursele în afara drumului cu Dirt Rally, un joc de curse care amestecă cu adevărat noroiul și metalul. Bucurați-vă de elemente din acest joc în timp ce alergați pe piste oficiale și neoficiale pe tot jocul. Fie că este iarnă. primăvara sau vara, vei face noroi indiferent de locul în care te concurezi.

Vezi pe PlayStation Store

Trackmania Turbo

Mai multe cascadorii înseamnă mai multă distracție, mai ales în Trackmania Turbo, care are 4 piese care sfidează moartea din care să alegi. alege dintre melodiile prefabricate sau poți crea propria melodie. Acceptă alți șoferi și dovedește că ești cel mai bun șofer de acolo.

Vezi pe PlayStation Store

Eliminați Omega

Acest joc aduce cursele în viitor cu nave, care sunt în esență mașini de curse plutitoare și piste futuriste. Inițial, doar un joc de sine stător pentru PlayStation 4, acum poți să urmezi piese în VR cu Wipeout. Înfruntați alți șoferi futuriști și învingeți-i pe toți în cea mai bună navă de acolo.

Vezi pe PlayStation Store

Care este jocul tău de blestemat preferat pentru PlayStation VR?

Spuneți-ne în comentarii de care sunteți atras!

Obține mai multe PlayStation

Sony PlayStation

 • PlayStation 4: Tot ce trebuie să știți
 • PlayStation 4 Slim vs. PlayStation 4 Pro: pe care ar trebui să-l cumpărați?
 • Cele mai bune tastaturi pentru PlayStation 4 în 2019
 • Cele mai bune jocuri pentru PlayStation 4
 • PlayStation 4 Pro De la 400 USD la Amazon
 • PlayStation 4 Slim De la 300 USD la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here