Cele mai bune ecrane de confidențialitate pentru Surface Go și Go 2 în 2021

Cel mai bun Ecrane de confidențialitate pentru Surface Go și Go 2 Windows Central 2021

Surface Go și Go 2 sunt mici dispozitive grozave pentru a lucra în mișcare, dar este posibil să nu poți să prezinte întregii cafenele, avionului sau biroului proiectul cu care sunt prezente însărcinat în. În acest caz, adăugarea unui ecran de confidențialitate este o modalitate excelentă de a preveni indiscrete. Am adunat o grămadă dintre cele mai bune opțiuni chiar aici pentru a începe.

 • Acoperire antireflex: Ecran de confidențialitate Kensington FP10
 • Protecție și confidențialitate: confidențialitate din sticlă temperată UAG
 • Sigiliu din silicon detașabil: ecran de confidențialitate FILMEXT
 • Ecran magnetic: Ecran de confidențialitate ZBRANDS

Acoperire antireflex: Ecran de confidențialitate Kensington FP10

Alegerea editorilor

Acest ecran de confidențialitate are un decupaj uriaș în partea de care ar putea apărea o pic de afișare pe Go 2 datorită cadrului mai subțiri, dar nu va interfera cu niciuna dintre camerele sau microfoanele. Are un unghi de vizualizare de 60 de grade, un strat antireflex pentru a elimina strălucirea și lumina albastră și poate fi instalat în două moduri pentru un finisaj mat sau lucios. Folosește bandă cu două fete pentru atașare.

 • 35 USD la Microsoft
 • 25 USD pe Amazon
 • 36 USD la Newegg

Protecție și confidențialitate: confidențialitate din sticlă temperată UAG

Alegerea angajaților

Acest ecran de confidențialitate creat pentru Surface Go original este de fapt protector de ecran din sticlă călită cu un strat de confidențialitate adăugat. Este doar 0.2 mm subțire, dar va proteja eficient împotriva zgârieturilor fără a sacrifica atingerea și suportul pentru stilou. Și, desigur, va împiedica ecranul pe oricine să vă vadă atunci când îl găsiți dintr-un unghi.

 • 35 USD pe Amazon
 • 35 USD la Newegg

Sigiliu din silicon detașabil: ecran de confidențialitate FILMEXT

Acest ecran de confidențialitate pentru Surface Go original folosește un sigiliu din silicon pentru a se atașa de ecran. Oferă o prindere sigură, care va fi totuși mai ușor de îndepărtat decât banda cu două fete. Unghiul de vizualizare de 60 de grade elimină ochii nedoriți, iar stratul anti-orbire vă ajută să vă protejați ochii. Nu ar trebui să interfereze cu funcționalitatea tactilă sau a stiloului atunci când este instalat.

37 USD pe Amazon

Ecran magnetic: Ecran de confidențialitate ZBRANDS

Acest ecran de confidențialitate se atașează la Surface Go cu magneți, făcându-l incredibil de ușor de aplicat și îndepărtat. Oferă un unghi de vizualizare de 60 de grade, nu va interfera cu atingerea sau suportul stiloului și are un strat anti-orbire. Este menit să funcționeze numai cu Go-ul original, deși decupajul de-a lungul cadrului superior pare să fie suficient de mare pentru a nu interfera cu microfoanele Go 2.

 • 50 USD pe Amazon
 • 101 USD la Newegg

Dacă facem câteva sugestii

Oricare dintre opțiuni enumerate mai sus va adăuga o anumită confidențialitate Surface Go, vitală dacă lucrați în locuri publice. Cu toate acestea, dacă încă vă întrebați exact care este potrivit pentru dvs., vă putem recomanda recomandări suplimentare.

Dacă aveți un Surface Go 2, ecranul de confidențialitate Kenington FP10 va probabil cel mai bun pariu să fie partea decupajului enorm din partea superioară. Go 2 are o configurație diferită a microfonului, așa că o mulțime de protecție de ecran și ecrane de confidențialitate concepute pentru Go original nu vor funcționa fără a acoperi unele funcționalități. Dacă nu folosiți microfonul de pe dispozitiv, nu este o afacere atât de mare, dar dacă faceți adesea videoconferințe sau apelați, unele opțiuni vor pune o problemă. Ecranul FP10 ar putea lăsa o fâșie de afișaj Go 2 expus în partea de sus, dar nu suficient pentru a dezvălui ceea ce lucrați. În caz contrar, vine cu un strat antireflex și oferă un unghi de vizualizare de 60 de grade.

Dacă sunteți interesat de protecție mai robustă, adăugând și confidențialitate, ecranul de confidențialitate din sticlă călită UAG ar trebui să fie mai atrăgător. Aduce toate beneficiile unui protector de ecran, inclusiv protecție împotriva zgâriei și compatibilitate totală cu atingere, împiedicând în același timp oricine să vadă ecranul într-un unghi lateral. Datorită decupării precise, această opțiune este compatibilă numai cu Surface Go originală.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here