Cele mai bune PC-uri prefabricate pentru a juca Skyrim: Special Edition 2021

Cel mai bun PC-uri pre-construite pentru a juca Skyrim: Special Edition Windows Central 2021

Skyrim: Ediția Specială preia titlul original de la Bethesda și transformă totul la 11, cu efecte grafice noi fantastice, suport pe 64 de biți și alte caracteristici utile care îl fac un RPG care necesită instalarea de mod-uri. Pentru a vă bucura de această aventură masivă la sau rata stabilă de cadru sau pentru a vă scufunda în scena modding-ului (cu cele mai bune moduri Skyrim: Special Edition pentru PC), veți avea nevoie de un computer bun pentru a se descurca. Am adunat unele dintre cele mai bune PC-uri prefabricate pentru a juca Skyrim: Special Edition.

  • PC pentru jocuri la buget: CyberPowerPC Gamer Master
  • Laptop pentru jocuri: Razer Blade 15 Base Edition
  • PC de gaming high-end: PC gaming HP OMEN 30L
  • Construiește-l în felul tău: seria NZXT Starter PC

PC pentru jocuri la buget: CyberPowerPC Gamer Master

Acest desktop CyberPowerPC este mai puțin, echipat cu un procesor AMD Ryzen 3 3100, care este de fapt mai mult decât capacitatea de a rula Skyrim: Special Edition și acces la câteva modificări. Pentru a juca departe, GPU-ul AMD Radeon RX 570 este suficient de bun pentru jocuri și mai solicitante, iar cei 8 GB de RAM sunt un loc bun pentru a începe, care poate fi actualizat ulterior. CyberPowerPC include, de asemenea, un SSD de 240 GB și un HDD de 1 TB pentru sistemul de operare și toate jocurile dvs.

  • De la 650 USD la Best Buy
  • 690 USD la Walmart

Laptop pentru jocuri: Razer Blade 15 Base Edition

Nu vreau să fii legat de birou? Mergeți cu un notebook de jocuri care poate juca Skyrim: Special Edition! Laptopul nostru preferat pentru jocuri este excelentul Razer Blade 15, care este cel mai bun bun, cei mai buni cu hardware puternic și opțiuni excelente de afișare. Modelul pe care l-am selectat sunt un procesor Intel Core i7 de 11-a generație, GPU NVIDIA RTX 3070 și 16 GB de RAM. Dar puteți specifica dacă există mai multe fonduri de rezervare.

  • De la 1.300 USD la Best Buy
  • De la 1.700 USD la Razer

PC de gaming high-end: PC gaming HP OMEN 30L

OMEN 30L de la HP este un computer de gaming foarte capabil. Cea mai accesibilă configurație are un procesor Intel Core i7-10700K, NVIDIA RTX 2060 SUPER GPU și 16 GB RAM. Îl puteți configura până la un Intel Core i9-10900K, NVIDIA RTX 2080 Ti și 64 GB de RAM, în funcție de câteți bine să ruleze jocul. Este una dintre cele mai bune opțiuni de PC desktop pentru jocuri disponibile astăzi și mai multe decât capabilități pentru Skyrim: Special Edition.

  • De la 950 USD la Best Buy
  • De la 1.330 USD la HP

Construiește-l în felul tău: seria NZXT Starter PC

NZXT produce niște carcase ucigașe și componente pentru PC, dar știați că compania rulează și un serviciu numit BLD care vă permite să alegeți și să alegeți un sistem de construcție și să puneți totul împreună pentru dvs? Doar în cazul în care nu ați vrut să petreceți timp învățând cum să construiți un computer, NZXT are niște prețuri destul de bune pentru ofertele pre-construite.

De la 1.049 USD la NZXT

Dacă vrem să alegem un PC pentru Skyrim

Sursa: Bethesda

Skyrim ca experiență de vanilie nu este cel mai solicitant joc. Tot ce aveți nevoie este de un procesor Intel Core i3 sau AMD Ryzen, GPU NVIDIA GeForce GTX 260 sau ATI Radeon 4890 și 4 GB RAM. Aceste PC-uri îndeplinesc cu ușurință aceste cerințe și vă permiteți chiar să modificați puțin jocul cu noi însoțitori și poate cu un pachet de texturi. Dacă aveți nevoie de o singură recomandare, mergeți cu CyberPowerPC Gamer Master.

Nu numai că arată ca un computer de gaming solid, dar are și tot ce aveți nevoie, inclusiv cel puțin un procesor AMD Ryzen 3 3100 și un GPU AMD RX 570. Este posibil chiar să upgradezi computerul la o dată ulterioară cu un procesor mai capabil și cea mai bună placă grafică dacă vrei să joci alte jocuri mai solicitante sau să modifici Skyrim cu imagini mai impresionante.

Dacă aveți mai multe planuri să jucați, Razer Blade 15 Base Edition poate fi echipat cu componente impresionante. Modelul nostru preferat are un procesor Intel Core i7 de 11-a generație, GPU NVIDIA RTX 3070 și 16 GB RAM. Doar fiți pregătit să vă despărțiți de niște bani serioși pentru configurații mai puternice.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here