Cele mai bune accesorii PlayStation VR 2021

Cel mai bun Accesorii PlayStation VR Android Central 2021

PlayStation VR (PSVR) este un set de căști fenomenal. Cu toate acestea, există întotdeauna mai multe dintre cele mai bune accesorii PS4 și alte pe care le puteți folosi pentru a vă face articole experiența, mai ales că PSVR 2 pare să fie încă departe. Următorul set cu cască va include creșteri, inclusiv controlere care utilizează feedback-ul haptic DualSense. Pentru moment, totuși, dacă sunteți în căutarea celor mai bune vitrine de călătorie și vitrine, vă putem arăta preferatele noastre. Doriți o calitate mai bună a sunetului sau opțiunilor pentru control? Știm și cele mai bune opțiuni pentru aceștia. Vă sprijinim până la capăt pentru a vă menține PSVR-ul în siguranță, curat și la performanța maximă. Iată tot ce ai nevoie pentru a trăi ca un rege în realitate virtuală.

 • În mișcare: USA Gear PSVR și husă de călătorie pentru consolă
 • Cel mai bun sunet: PlayStation Gold Wireless
 • Comenzi imersive: PSVR Aim Controller
 • Clopote și fluiere: suport pentru afișare încărcare Skywin PSVR
 • Stoc: pachet dublu de controlare PlayStation Move
 • Du-te la cer!: HRUSTMASTER T.Flight Hotas 4 (PS4/PC)
 • Elementele de bază: cârpă de curățare din microfibră albastră, albă și galbenă Amazon Basics
 • Curățare rapidă: șervețele umede biodegradabile Surviveware
 • Urmărire mai bună: Simple Deluxe Clamp Light
 • Cea mai bună opțiune de sincronizare: TORCHSTAR LED Green Bec
 • Pleacă, lumină!: Perdele opace NICETOWN

În mișcare: USA Gear PSVR și husă de călătorie pentru consolă

Alegerea angajaților

Una dintre cele mai bune părți ale realității virtuale este împărtășirea cu cei dragi. Ușurează călătoria cu această casă de călătorie USA Gear. Are suficient spațiu pentru a se potrivi căștilor PSVR, procesorului PSVR, consolei PlayStation 4 (Original, Slim sau Pro), căștilor, cablurilor atât pentru PSVR, cât și pentru PlayStation, controlează DualShock, controlează Move și jocuri suplimentare! Carcasa în sine este proiectată ca o husă de transport pentru laptop, făcându-l incredibil de ușor și confortabil pentru a călători.

50 USD pe Amazon

Cel mai bun sunet: PlayStation Gold Wireless

Acestea căști acceptă 7.1 sunet surround, astfel astfel nu veți pierde niciodată nimic. Au, de asemenea, un microfon intern cu anulare a zgomotului pentru a vă asigura că prietenii dvs. pot auzi întotdeauna clar ceea ce spuneți când jucați împreună. Dacă preferați o configurație cu fir, aceste căști ocupă un 3.Mufă pentru căști de 5, ceea ce înseamnă că pot avea capacitatea de a le conecta fizic.

80 USD pe Amazon

Comenzi imersive: PSVR Aim Controller

Oferiți o experiență mult mai bună pentru jocurile cu împușcături, este acceptat doar cu următoarele jocuri: Arizona Sunshine, Bravo Team, ChromaGun, Dick Wilde, DOOM: VFR, Evasion, Farpoint, Firewall Zero Hour, Rom: Extraction, Special Delivery, Institutul Brookhaven și Unearthing Mars 2. Dacă nu există dintre aceste jocuri, nu obțineți controlul Aim, mai ales fără intenția de a le deține.

 • 130 USD pe Amazon
 • 55 USD la GameStop

Clopote și fluiere: suport pentru afișare încărcare Skywin PSVR

suport vertical vine cu un slot pentru a ține aproape orice accesoriu PlayStation la care poți să gândești. Există un slot pentru consola dvs., două controlere Move, cutia PSVR, casca PSVR, căști și două controlere DualShock. De asemenea, sunt două ventilatoare și patru USB 3.0 porturi de încărcare încorporate pe suport.

 • 40 USD pe Amazon
 • 25 USD la Walmart

Stoc: pachet dublu de controlare PlayStation Move

Cu un pachet dublu de controlare de mișcare PlayStation Move, veți fi pregătit pentru orice joc VR viguros care necesita controlere de mișcare în spatele ceea ce vă puteți oferi DualShock 4.

130 USD pe Amazon

Du-te la cer!: HRUSTMASTER T.Flight Hotas 4 (PS4/PC)

T.Zborul are 12 butoane de acțiune, un declanșator cu trage rapidă, un comutator de pălărie multidirecțional și un sistem de cârmă dublă. Toate aceste caracteristici vă oferă cel mai bun confort, cartografiere ușoară și un joc captivant. folosește un controler HOTAS pentru majoritatea simulatoarelor de zbor de pe PlayStation VR și îmbunătățește cu adevărat experiența de joc.

110 USD pe Amazon

Elementele de bază: cârpă de curățare din microfibră albastră, albă și galbenă Amazon Basics

Va veni momentul când trebuie să vă curățați PlayStation VR. Când se întâmplă acest lucru, a avea un stoc mic de cârpe de curățat din microfibră este un plan solid. Le puteți folosi pentru a curăța în siguranță setul cu cască și restul echipamentului. Ca o opțiune generală, cârpele din microfibră ar trebui să fie în fiecare casă. Nu este doar PSVR; poti curata cu ele; este toata tehnologia ta!

12 USD pe Amazon

Curățare rapidă: șervețele umede biodegradabile Surviveware

Aceste șervețele dezinfectante nu conțin urme de înălbitor sau alcool. Aceasta face ca aceasta optiune sa fie cea mai buna pentru echipamentele de curatare care trebuie folosite pe fata. Nu numai că vă va proteja pielea și ochii împotriva iritației, dar face că nu există alcool înseamnă că nu veți risca să vă deformați lentilele cu orice atingere accidentală.

18 USD pe Amazon

Urmărire mai bună: Simple Deluxe Clamp Light

Te confrunți cu o mulțime de tremurări ale ecranului sau de urmărire slabă atunci când joci PlayStation VR? Fie prea multă lumină în cameră, fie prea multe culori. Cu această lumină cu clemă, puteți obține un bec LED colorat, puteți stinge toate celelalte lumini și puteți schimba întreaga cameră într-o altă, astfel încât să puteți alege culoarea.

15 USD pe Amazon

Cea mai bună opțiune de sincronizare: TORCHSTAR LED Green Bec

După multe încercări și erori, am descoperit că Camera PlayStation are cel mai bun timp pentru a urmări controlerele și căștile Move pe un fundal verde. Din acest motiv, vă recomandăm să obțineți câteva becuri LED verzi pentru a le lumina cu clemă atunci când puteți să vă conectați!

9 dolari pe Amazon

Pleacă, lumină!: Perdele opace NICETOWN

Nu mai lăsa strălucirea lumii exterioare să-ți strice filmul. Cu perdele opace, puteți împiedica acel soare rău să vă întrerupă spectacolele! Acest pachet vine cu două panouri care au 42 inchi lățime și 63 inci lungime.

23 USD pe Amazon

Doar de aici devine mai bine

Există multe experiențe grozave de trăit cu PlayStation VR și toate aceste accesorii sporesc această experiență. Arată-ți mândria și bucuria cu un suport vertical fenomenal care evidențiază toate accesoriile tale sau sari direct într-un joc captivant cu cea mai bună calitate a sunetului utilizat PlayStation Gold. Nu contează ce faci; contează că te distrezi și te face fericit.

Totuși, nu este de obicei vorba doar de distracție. De asemenea, să vă păstrați confortul în siguranță, cura și sanitară. Acolo intră produsele precum șervețelele dezinfectante. Fie că îți salvezi lentile de distrugere a unei zgârieturi de către ochelari sau te asiguri că nepotul tău prost nu te îmbolnăvește, produsele de curățare sunt la nesfârșit utile (și ieftine)!).

Pun pariu că ești curios în legătură cu sugestiile mele despre o lumină cu clemă și un bec LED verde, corect? Pe scurt, camera dvs. PlayStation VR vă urmărește mișcările la luminile de pe căști si controlerele tale Move. Așadar, camera îți va scana camera și alege o culoare pe care să o afișeze controlerele tale Move pentru a combate luminile și culorile din jurul camerei tale. Acesta este motivul pentru care să controleze tale Move, unele dintre cele mai bune controle PlayStation VR, se aprind diferite în camere diferite!

Deci, dacă stingi toate luminile, blochezi soarele și aprinzi un bec LED verde, camera PlayStation va numai trebuie să concureze împotriva verdelui. Acest lucru îl împiedică să înregistreze și postere, vopsea de perete, culoarea covorului și așa mai departe. Cu cât procesează mai multe informații pentru consolare, cu atât va funcționa mai bine.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here