Cele mai bune PC-uri pentru Oculus Quest 2 și Oculus Link 2021

Cel mai bun PC-uri pentru Oculus Quest 2 și Oculus Link Windows Central 2021

Cele mai bune PC-uri pentru Oculus Quest 2 și Oculus Link includ hardware-ul de performanță necesară pentru a alimenta experiența, precum și portul USB pentru o conexiune adecvată între platforme. Dacă preferați să nu mergeți pe calea unui PC personalizat, mașinile prefabricate vor face treaba. Am adunat o grămadă dintre cele mai bune opțiuni PCVR pentru Oculus Quest 2 chiar aici.

 • Aspect discret: HP OMEN 30L
 • Putere totală: desktop de jocuri Alienware - Aurora Ryzen Edition R10
 • Preț: CyberPowerPC Gamer Xtreme VR Gaming PC
 • Construiește-ți propriul: PC pentru jocuri Maingear Vybe
 • Alegerea dormitorului: Dell XPS 8940 SE
 • Carcasă compactă: MSI MPG Trident 3

Aspect discret: HP OMEN 30L

Alegerea angajaților

HP OMEN 30L are o mulțime de hardware puternic disponibil în interiorul carcasei sale subestimate, dar prețul este rezonabil. Adaugă la un procesor (CPU) AMD Ryzen 9 5900X cu răcire lichidă, 64 GB RAM, 4 TB M.2 stocare PCIe și un GPU NVIDIA RTX 3090. PC-ul include USB-A 3.0 și USB-C 3.0 pentru o conexiune optimă.

 • De la 980 USD la HP
 • 1.979 USD pe Amazon
 • 1.350 USD la Best Buy

Putere totală: desktop de jocuri Alienware - Aurora Ryzen Edition R10

Alegerea editorilor

Ediția Ryzen R10 a Alienware Aurora cuplează procesoarele AMD Ryzen 5000 cu GPU-urile din seria AMD Radeon RX 6000 sau NVIDIA RTX 30. echipa un computer cu hardware mai performant decât veți avea vreodată nevoie, dar modelele de bază încep și la un preț rezonabil. O mulțime de porturi aici pentru conectarea căștilor și a accesoriilor.

 • De la 1.118 USD la Dell
 • 1.660 USD la Best Buy
 • 2.199 USD la Walmart

Preț: CyberPowerPC Gamer Xtreme VR Gaming PC

Luarea acestui pre-construit de la CyberPowerPC este o modalitate excelentă de a obține un computer elegant la un preț rezonabil. În interiorul carcasei cu perfuzie RGB se află un procesor Intel Core i5-10400F de 10-a generație, 8 GB de RAM DDR4, 500 GB M.2 SSD PCIe NVMe și un Super GPU NVIDIA GTX 1660. Există șase USB 3.1 porturi pentru conectivitate ușoară, iar pachetul include o tastatură și un mouse pentru a vă pune în mișcare.

949 USD pe Amazon

Construiește-ți propriul: PC pentru jocuri Maingear Vybe

Maingear Vybe este calea potrivită dacă ar putea un computer personalizat fără să construiți singur. Alege totul, până la răcire personalizată și overclockare. Obține cele mai recente procese de la Intel și AMD, precum și cele mai recente GPU-uri de la NVIDIA și AMD. O mulțime de porturi pe carcasa personalizată permis o conectivitate ușoară.

De la 1.699 USD la Maingear

Alegerea dormitorului: Dell XPS 8940 SE

Dell XPS 8940 SE ascunde până la un procesor Intel Core i9-11900K de 11-a generație și GPU NVIDIA RTX 3070 într-o carcasă cu aspect destul de normal. Dacă sunteți interesat de un PC pentru biroul dvs. de acasă și nu acest lucru ca acesta să fie acoperit cu iluminare RGB și panouri de sticlă, este calea de urmat. Partea frontală a carcasei are patru USB 3.1 porturi cu mai multe pe spate.

De la 931 USD la Dell

Carcasă compactă: MSI MPG Trident 3

Nu poate încăpea o carcasă de computer de dimensiune completă în zona dvs. VR? MPG Trident 3 de la MSI se potrivește aproape oriunde. Are interior un procesor Intel Core i7-10700F de 10-a generație, 16 GB RAM, 1 TB M.2 SSD PCIe și un GPU NVIDIA RTX 3060. În ciuda dimensiunilor mici, are încă mai multe USB 3.2 porturi pentru conectivitate ușoară.

1.749 USD pe Amazon

Concluzie

Oculus Quest 2 acceptă Oculus Link, dar veți avea nevoie de unul dintre cele mai bune computere desktop pentru jocuri pentru rezultate optime. Oculus recomandă cel puțin un procesor Intel Core i5-4590 de o nouă generație sau AMD Ryzen 5 1500X, 8 GB de RAM și GPU modern de la NVIDIA sau AMD. În funcție de hardware-ul din computerul dvs., Quest 2 va putea atinge rate de reîmprospătare de 72Hz, 80Hz sau 90Hz. Cu cât mai mare, cu atât mai bine în acest caz.

HP Omen 30L și Alienware Aurora Ryzen Edition R10 sunt ambele opțiuni high-end care au o mulțime de hardware personalizabil. HP Omen 30L este puțin mai puțin îndrăzneț, deși sunt încă sticlă călită și iluminare RGB. Aurora este puțin mai agresivă și cu siguranță nu seamănă cu nimic altceva acolo. Ambele PC-uri au porturi USB potrivite pentru a conecta Quest 2.

Dacă niciunul dintre PC-urile de mai sus nu este cu adevărat ceea ce căutați, asigurați-vă că aruncați privirea asupra rezumatelor noastre ale celor mai bune laptop-uri pentru VR și cele mai bune PC-uri desktop pentru VR.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here