Cele mai bune setări PC pentru Anthem

Cel mai bun raspuns: Este recomandat să aveți cel puțin un procesor Intel Core i5 și 8 GB de memorie pentru a juca Anthem. Cu toate acestea, pentru a obține cea mai bună experiență jucând Anthem, veți dori să mergeți și mai departe.

Amazon: Anthem Standard Edition (60 USD)

Ce ai nevoie pentru a juca Anthem

Anthem, de la EA's Bioware, este un joc gigantic. Pe lângă faptul că veți avea nevoie de cel puțin 50 GB gratuit pe computer pentru a-l descărca (fără a include toate patch-urile), trebuie să aveți o platformă de jocuri competente. Pentru a obține cea mai bună grafică și a vedea cea mai mică cantitate de decalaj și blocări, va trebui să faceți mai bine decât doar "OK."

Conform paginii jocului, trebuie să Origin a trebuit să urmărească minim pentru a juca Anthem pe Windows 10 (nu puteți juca nicio versiune de Windows sub aceasta):

 • CPU Intel Core i5 3570 sau AMD FX-6350.
 • 8 GB RAM.
 • 2 GB RAM GPU.
 • Cel puțin o placă grafică NVIDIA GTX 760 sau AMD Radeon 7970 / R9280X.
 • DirectX 11

Cu toate acestea, este recomandat să aveți următoarele specificații:

 • Intel Core i7-4790 3.6GHz sau AMD Ryzen 3 1300X 3.CPU de 5 GHz.
 • 12 GB RAM.
 • 4 GB RAM GPU.
 • Cel puțin o placă grafică NVIDIA GTX 1060 sau AMD RX 480.

Dacă știți ceva despre piesele PC, veți observa că piesele recomandate sunt destul de puternice și, prin urmare, scumpe. Nu există niciun motiv să cheltuiți sute de dolari doar pentru a juca un joc. Din experiența noastră, Anthem arată și funcționează bine chiar și la setări inferioare, așa că dacă nu aveți nevoie ca grafică să fie ultra-clară, puteți optimiza doar prin actualizarea câteva părți. Cerințele minime se vor descurcă bine.

De ce ai nevoie

Pentru persoane cu versiuni Intel, recomandăm cel puțin un procesor Core i5-7400, deoarece este cea mai bună combinație de valoare și putere de piață în acest moment. În ceea ce privește o placă grafică, cea mai bună opțiune este îndoială NVIDIA RTX 2060, nu veți obține o valoare mai mult decât suficientă cu GTX 1660. Dacă aveți un buget mai restrâns.

Pentru cei cu versiuni AMD, Ryzen 5 2600 va fi mai mult decât suficient pentru a vă ajuta să mergeți la majoritatea jocurilor (inclusiv Anthem). În ceea ce privește o placă grafică, recomandăm AMD Radeon RX 580 pentru cei cu bani de rezervă și RX 480 dacă există un buget redus.

În general, dacă puteți juca jocuri cu conținut vizual intens pe computer, oricum veți dori cel puțin 8 GB RAM, dar nu este nimic în neregulă să ajungeți la 16 GB.

Cum să faci jocul să ruleze mai bine pe computerul tău actual

Dacă întâmpinați probleme la rularea Anthem și nu doriți să cheltuiți banii în plus pe piese, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține calitatea video. În primul rând, asigurați-vă că toate driverele sunt actualizate. Dacă aveți un GPU NVIDIA, puteți verifica dacă totul este actualizat pe site-ul web NVIDIA sau în aplicația GeForce Experience.

De asemenea, puteți modifica setările de a vedea în joc. Doar urmați acești pași:

 1. Mergi la Setări.
 2. Clic Video.
 3. Clic Setări grafice avansate.
 4. Accesați câmpul Calitate grafică și întoarceți-l la Scăzut. (Aceasta va ajusta automat multe dintre setările individuale.)

De asemenea, puteți ajusta lucruri precum calitatea vegetației și filtrarea texturii individuale în același meniu. Dacă mai întâmpinați probleme cu jocul, vă ajutați să treceți multe dintre acestea la setările scăzute.

PC intensiv

Ediția standard a imnului

Un joc gigantic

Anthem este un joc imens cu o grafică luxuriantă, un joc dinamic și o lume mare de explorare. Doar asigurați-vă că toate componentele potrivite pentru PC înainte de a-l cumpăra.

 • 60 USD pe Amazon
 • 20 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here