Cele mai bune laptopuri pentru PC cu suport Windows Ink Pen din 2021

Alegerea unui laptop poate fi un proces îndelungat, extins de numărul mare de configurații, producători, caracteristici și prețuri. O caracteristică care ar putea face sau întrerupe o bună este capacitatea de a utiliza un stilou activ pe ecranul tactil. Cu această abilitate, un laptop se transformă într-un dispozitiv care poate fi folosit pentru productivitate sau creativitate - este la fel de ușor să noteze câteva note rapide precum este să schiți o figură. Nu toate laptopurile și stilourile asociate acestora sunt egale, așa că le-am adunat pe cele mai bune chiar aici.

Dell XPS 13 2-în-1

Dell a luat popularul său XPS 13 de 13 inchi și l-a făcut convertibil, oferind un laptop 2-în-1 (începând de la 1).000 USD) cu un afișaj care se rotește la 360 de grade pentru modurile cort, suport și tabletă. În interior, obțineți un procesor (CPU) Intel Core i7-7Y75 de generație a șaptea, 16 GB de RAM DDR3 și o unitate SSD PCIe de 1 TB. Ecranul tactil de 1800p folosește un digitizer AES pentru a lucra cu Dell Active Pen și oferă o experiență satisfăcătoare cu 2.048 de niveluri de presiune. Stiloul are două butoane laterale care se pot aloca rapid, precum și un buton în locul de șters care poate fi folosit pentru a afișa un bloc de note, chiar și cu ecranul de blocare a locului lui. Pixul este vândut separat și costă aproximativ 50 USD.

 • Vedeți XPS 13 2-în-1 la Dell
 • Consultați Active Pen la Dell

Cartea de suprafață 2

Noul Surface Book 2 (începând de la 1.500 USD) aduce putere profesională într-un șasiu subțire, oferind hardware de performanță într-o construcție 2-în-1 care rămâne subțire și portabilă. Este disponibil fie în 13.Configurații de 5 sau 15 inchi, cea din urmă dimensiune având un procesor Intel Core i7-8650U de generație a opta, 16 GB de RAM DDR3, un SSD PCIe de 1 TB și un NVIDIA GTX 1060 dedicat cu 6 GB de VRAM GDDR5. Surface Pen (aproximativ 100 USD), care utilizarea tehnologiei bazată pe N-Trig numită Microsoft Pen Procotol (MPP), are 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune și 1.024 de niveluri de sensibilitate la înclinare.

 • Vedeți Surface Book 2 la Microsoft
 • Consultați Surface Pen la Microsoft

Lenovo Yoga 920

Disponibil în configurații FHD și 4K, Yoga 920's 13.Ecranul tactil de 9 inchi are ramă minimă și funcționează cu Active Pen 2 de la Lenovo prin Wacom AES, oferind până la 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune. Configurații încep de la aproximativ 1.230 USD, dar puteți obține un procesor Intel Core i7-8550U de generație opta, 16 GB de RAM DDR4 și un SSD PCIe de 1 TB dacă într-adevăr trebuie să faceți performanță. Yoga 920 are o balamă unică de cure de ceas, permițându-vă să rotiți ecranul la 360 de grad pentru o experiență de desen pe tabletă. Active Pen 2 este inclus cu configurații 4K, dar vine separat (aproximativ 60 USD) cu modelele FHD.

 • Vezi Yoga 920 la Lenovo
 • Vezi Active Pen 2 la Lenovo

Surface Pro

Dacă îți place Surface, dar ai nevoie de ceva mai versatil și puțin mai ieftin, Surface Pro (începând de la 800 USD) ar putea fi exact ceea ce cauți. Cele 12.Ecranul tactil de 3 inchi are o rezoluție de 2.736 x 1.824 și poate fi complet detașat de carcasa magnetică, dacă ar putea să desenați numai pe o tabletă. În interior, obțineți un procesor Intel Core i7, 16 GB de RAM DDR3 și un SSD PCIe de 1 TB. Surface Pen (aproximativ 100 USD) profită de o versiune a N-Trig pe care Microsoft o numește MPP pentru a oferi 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune și 1.024 de niveluri de sensibilitate la înclinare. Un singur buton de ștergere poate fi configurat pentru o mulțime de scopuri, permițându-vă să lansați aplicațiile dorite în câteva secunde. Și vine în câteva culori diferite, astfel încât să vă puteți potrivi cu tipul tau elegant.

 • Vedeți Surface Pro la Microsoft
 • Consultați Surface Pen la Microsoft

HP Spectre x360

Convertibleul HP Spectre x360 (începând de la 1.150 USD) a fost actualizat cu procesare Intel Core de generație a opta, plus că puteți utiliza un ecran tactil cu rezoluții FHD sau 4K în modelele de 13 și 15 inchi. Alte componente hardware includ până la 16 GB de memorie RAM DDR4, un SSD PCIe până la 1 TB și un GPU NVIDIA GeForce MX150 dedicat. HP's Pen, care folosește tehnologia N-Trig, este inclus cu aceste laptopuri, astfel încât nu este nevoie să plătiți suplimentar. Ele oferă până la 2.048 de niveluri decente de sensibilitate la presiune, plus au câteva butoane laterale care pot fi alocate comenzilor rapide.

 • Vezi Spectre x360 la HP
 • Vezi stiloul la HP

Laptop de suprafață

Laptopul Surface (începând de la 1.000 USD) este răspunsul Microsoft pentru oricine dorește doar un design standard de notebook cu o construcție subțire. Încă ai un 13 frumos.Ecran tactil de 5 inchi cu o rezoluție de 2.256 x 1.504 și, pentru hardware de performanță, vă uitați la un procesor Intel Core i7-7660U, un SSD de 512 GB și 16 GB de RAM DDR3. Surface Pen (aproximativ 10 USD) este compatibil, folosit tehnologia Microsoft MPP pentru a oferi o experiență de cerneală lină. Bucurați-vă de până la 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune și de 1.024 de niveluri de sensibilitate la înclinare pentru o experiență realistă a creionului. Și din nou, puteți obține un stilou colorat care să se potrivească cu laptopul dvs.

 • Consultați Surface Laptop la Microsoft
 • Consultați Surface Pen la Microsoft

Mai multe resurse

 • Wacom Bamboo Ink este o alternativă excelentă la Surface Pen
 • Windows Ink este cel mai bun lucru nou din Windows 10 Anniversary Update
 • Windows Ink: Cum se folosește Screen Sketch
 • Windows Ink: Cum să utilizați Sticky Notes
 • Aceste trei opțiuni ascunse fac Windows Ink și mai bine
 • Cum să găsiți Surface Pen în Windows 10 Fall Creators Update
 • 9 cele mai bune aplicații Windows pentru utilizatorii Surface Pen

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here