Cel mai bun serviciu online de backup în cloud din 2021

Cel mai bun Serviciu online de backup în cloud Windows Central 2021

Copierea de rezervare a datelor dvs. în lumea noastră digitală este întotdeauna o idee bună, iar pentru mulți oameni, un hard disk suplimentar sau două fac treaba. Dar ce zici de a avea o siguranță suplimentară sub formă de stocare online sigură? Serviciile de backup în cloud vă oferă o liniște suplimentară, iar cea mai bună parte este că sunt accesibile fără a fi nevoie să transportați niciun hardware suplimentar. Am adunat cele mai bune opțiuni chiar aici pentru a vă ajuta să începeți.

Pentru toate dispozitivele dvs.: Eu conduc

Alegerea angajaților

IDrive oferă aplicații pentru Windows, macOS, Android și iOS, cu conturi personale care conțin până la 5 TB de stocare pentru toate datele dvs. pot salva până la 30 de versiuni de fișiere în contul dvs., toate protejate prin criptare AES pe 256 de biți și o cheie pe care numai dvs. o cunoașteți. Vitezele rapide de transfer fac din aceasta o experiență generală lină. Încercați o versiune gratuită cu 5 GB spațiu de stocare sau alegeți un cont personal pentru dispozitive nelimitate. Conturile de afaceri sunt, de asemenea, disponibile pentru utilizatori și dispozitive nelimitate.

De la 53 USD la IDrive

Dimensiune nelimitată a fișierului: BackBlaze

BackBlaze nu stabilește o limită de dimensiune a fișierelor și oferă stocuri nelimitate de date, astfel încât să puteți face copii pentru rezervarea tuturor fișierelor fără a fi nevoie să alegeți. Obține criptare puternică pentru transfer și stocare, autentificare cu doi factori și o cheie personală pentru o liniște suplimentară. Un abonament anual vă oferă date nelimitate pentru un singur dispozitiv. Există o perioadă de încercare gratuită de 15 zile disponibile dacă să testați serviciul înainte de a vă angaja.

De la 60 USD la BackBlaze

Valoare mare: Acronis True Image 2020

Acronis oferă copii de rezervă complete ale imaginilor, clonarea discurilor și acces la fișierele oriunde în lume, plus un cont permite dispozitivul mobil nelimitat. Obține până la 5TB de spațiu de stocare cu un cont Premium și simțiți-vă siguranța cu criptarea AES end-to-end pe 256 de biți și o cheie personală. Un abonament avansat de un an este în prezent cea mai bună ofertă, dar există o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile pentru a vă familiariza înainte de a vă angaja.

De la 35 USD la Acronis

Dacă facem o sugestie

Oricare dintre servicii de backup online în cloud de mai sus va oferi un nivel suplimentar de protecție pentru datele dvs., cu criptare puternică de transfer și stocare și aplicații intuitive pentru mai multe dispozitive.

Dacă alegem unul, probabil că IDrive va atrage majoritatea oamenilor. face copii de rezervă pentru un număr nelimitat de dispozitiv într-un singur cont și puteți face backup pentru imaginile de pe disc pentru a vă proteja întregul computer, sistemul de operare și toate. Este ușor de utilizat, vitezele de transfer sunt relativ rapide și există planuri la prețuri competitive pentru diferite tipuri de utilizatori.

Un cont personal cu 2 TB de stocare începe de la aproximativ 53 USD pentru un an, în timp ce un plan de 5 TB costă aproximativ 75 USD. Cu planul Personal, obțineți dispozitive nelimitate, dar un singur utilizator. Dacă aveți mai mulți utilizatori cu mai multe dispozitive care au nevoie de acoperire, planurile de afaceri încep de la aproximativ 75 USD pe an pentru 250 GB spațiu de stocare.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here