Cele mai bune laptopuri MSI din 2021

Cel mai bun Laptopuri MSI Windows Central 2021

MSI a devenit destul de popular printre mulțimea jucătorilor în ultimii ani, iar laptop-urile sale dedicate Gaming Series societatea la cel mai bun nivel. Deși există multă atenție asupra jocurilor, cum ar fi excelent GS65 Stealth Thin, există și părți din gama sa care vor atrage pe cineva care caută un portabil puternic.

  • Pur și simplu sublim: MSI GS65 Stealth Thin
  • Încântarea creatorilor: MSI PS63 Modern
  • Jocuri la buget: MSI GV62
  • Putere ridicola: MSI GT75 Titan
  • Ecran iapă: MSI GP73 Leopard
  • Valoare mare: MSI GF63 Thin

Pur și simplu sublim: MSI GS65 Stealth Thin

Preferatul personalului

Stealth-ul MSI a fost mult timp unul dintre cele mai apropiate lucruri de un Ultrabook de gaming adecvat, iar GS65 este o minune absolută a ingineriei. Oferă un procesor Intel cu șase nuclee i7 de a 8-a generație, până la 32 GB de RAM, GPU-uri de la GTX 1060 până la RTX 2070 de la NVIDIA și un port util Thunderbolt 3. De asemenea, jucătorii vor adora vizualizajul cu rata de reîmprospătare de 144 Hz. Este cu siguranță pentru o bucată de bomboane ochi de laptop la care să te uiți.

De la 1.575 USD la Amazon

Încântarea creatorilor: MSI PS63 Modern

Alegerea editorilor

MSI este cel mai bine cunoscut pentru jocuri, dar PS63 este un notebook remarcabil de 15 inchi, destinat creatorilor de acolo. Este elegant și sofisticat în aspectul său, în timp ce în interior adăpostește un Intel Core i7 de 8-a generație și un GPU GTX 1050 sau 1050 Ti - un echilibru perfect. Cu stocare NVMe super-rapidă, 16 GB RAM, USB-C 3.1 și chiar un scaner de amprentă pentru Windows Hello, PS63 este excepțional de bine echipat.

1.400 USD la Amazon

Jocuri la buget: MSI GV62

Jucătorii cu un buget mai restrâns vor iubi GV62, deoarece bifează casetele atât pentru performanță solidă, cât și pentru preț atractiv. Utilizează i5-8300H quad-core de la Intel cu opt fire și îl împerechează cu GPU-ul GTX 1050 Ti de la NVIDIA, care rămâne un punct favorabil pentru jocurile cu laptopuri bugetare. Cel mai frumos truc este să ai 16 GB de memorie Intel Optane pentru a ajuta la accelerarea acelui HDD de 1 TB, iar tastatura SteelSeries este foarte plăcută de folosit.

800 USD pe Amazon

Putere ridicola: MSI GT75 Titan

Este mare, gros, greu și complet nebunesc. Cam asta rezumă în ceea ce te bagi cu GT75 Titan, unul dintre cele mai puternice laptopuri de gaming pe care le vei întâlni chiar acum. Primești fie un procesor Intel Core i7, fie Core i9 de 8-a generație, un GPU RTX 2070 sau 2080, 144 Hz 17.Ecran de 3 inchi cu G-Sync, 32 GB de RAM, o tonă de stocare SSD NVMe și Thunderbolt 3. Nu este cel mai portabil laptop pe care îl veți vedea vreodată, dar ce mașină este.

De la 3.078 USD la Amazon

Ecran iapă: MSI GP73 Leopard

Dacă sunteți în căutarea unui laptop de 17 inchi cu o mulțime de performanțe de joc, GP73 se potrivește. Obține un afișaj mare, anti-orbire, dar fără un șasiu masiv în care să îl găzduiți. În interior găzduiește un procesor Intel Core i7 cu 6 nuclee, un GPU GTX 1070 și 16 GB de RAM pe care poți face upgrade la 3 GB dacă vrei. Cea mai excelentă tastatură SteelSeries este în față, Killer networking se va că conexiunea dvs. este solidă, iar întregul pachet are o valoare excelentă.

1.599 USD pe Amazon

Valoare mare: MSI GF63 Thin

Unul dintre primele laptopuri MSI care conține procese Intel din a 9-a generație și noul GPU GTX 1650 de la NVIDIA, GF63 este un pachet foarte bun pentru jocuri cu laptopuri. Vine cu 8 GB de RAM din cutie, dar poate fi actualizat de utilizator până la 64 GB, folosește spațiul de stocare NVMe SSD pentru transferul de date foarte rapid și, cu durata de viață a bateriei până la 7 ore, rezistă destul de mult. în timp ce nu este încărcător. pentru un laptop de gaming.

De la 899 USD la Amazon

Dacă ar trebui să alegem...

Există câteva opțiuni în gama actuală a MSI care ies în evidență și chiar mai bine, nu sunt ambele pentru jucători. E greu să nu recomand GS65 Stealth Thin, un laptop care încă pare imposibil. Un șasiu elegant, super-subțire, care găzduiește nu numai puterea necesară pentru a juca jocuri pentru PC, ci și un afișaj cu rata de reîmprospătare ridicată pentru a le juca.

De asemenea, nu țipă „Sunt un jucător de jocuri”, cu un stil destul de subestimat și un design destul de sofisticat. Același lucru se poate spune despre cel mai excelent PS63 Modern, un laptop orientat către creatori care ne place foarte mult. Este minunat de privit, puternic de utilizare și nu este deosebit de scump.

PS63 poate face și un joc mai ușor, dar în cele din urmă nu de aceea există. Are un echilibru perfect de specificații pentru fotografii și video și are chiar și securitate Windows Hello încorporată pentru acea liniște suplimentară.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here