Cele mai bune jocuri cu controler de mișcare pentru PlayStation VR în 2019

Cel mai bun Jocuri cu controler de mișcare pentru PlayStation VR Android Central 2021

Jocurile compatibile cu PlayStation Move pe PlayStation VR (PSVR) vă aduc în centrul jocului și adaugă un strat suplimentar de imersiune. În loc să scadă de experiență, controlerele Move fac ca jocul în VR să fie mult mai distractiv. De aceea am adunat cele mai bune jocuri PlayStation VR care folosesc controler PlayStation Move pentru ca tu sa le vezi.

  • ★ Recomandat preferat: Beat Saber
  • Jocul Blockbuster: Superhot
  • Distrați-vă puțin cu el: Job Simulator
  • Slay the Dragons: The Elder Scrolls V: Skyrim VR
  • Sangător și brutal: DOOM VFR
  • Cel mai bun simulator de zbor: Ace Combat 7: Skies Unknown
  • Shootout: Firewall Zero Hour
  • Aur cinematografic: sânge și adevăr

★ Recomandat preferat: Beat Saber

Preferatul nostru

Bucurați-vă de melodii originale pe coloana sonoră Beat Saber în timp ce vă străbateți nivelurile. Scopul este de a tăia fiecare bloc conform instrucțiunilor. În timp ce zboară spre tine, blocurile au un simbol care indică modul în care tăiate. Cu câte tăierea este mai precisă - cu atât obțineți mai multe puncte. Aceasta este o modalitate sigură de a te trezi și de a fi activ, fără a fi nevoie să părăsești confortul propriei case. puteți găsi Beat Saber pe PlayStation Store sau, dacă sunteți nou în VR, puteți cumpăra acest pachet PSVR de pe Amazon, care include două jocuri!

350 USD pe Amazon

Jocul Blockbuster: Superhot

Joacă-te cu conceptul de timp și fă-ți o idee despre cum se simte să fii un super-erou. În Superhot, poți îngheța și încetini timpul, astfel încât să poți elimina inamicii înainte ca să gloanțele să ajungă la tine. Folosește obiectele din jurul tău pentru a-ți ajuta în eforturile tale și bucură-te de avântul pe care trebuie să-l simtă Flash-ul atunci când duci propriile bătălii.

De la 23 USD la Amazon

Distrați-vă puțin cu el: Job Simulator

Acesta este un joc de prostii spectaculoase în care poate fi să îndeplinească sarcinile care ți-au fost atribuite, fie să-ți transformi biroul într-un haos total. Fiecare aspect al Job Simulator este despre explorarea și căutarea tuturor lucrurilor pe care le puteți face... și rupe. Controlerele PlayStation Move vă oferă posibilitatea de a vă apropia și de a explora propriile brațe.

20 USD la PlayStation Store

Slay the Dragons: The Elder Scrolls V: Skyrim VR

Este nevoie de ceva să te obișnuiești, dar Skyrim VR este unul dintre singurele jocuri open-world cu suport VR. Folosește controlerele de mișcare ale PS4 pentru a vă oferi o gamă liberă de mișcare într-o aventură epică. Te face să adopți puterea dragonilor pentru a salva lumea de la un anumit sortiment.

40 USD pe Amazon

Sangător și brutal: DOOM VFR

DOOM VFR este asemenea joc nenorocit de împușcături cu extraștrii pe care îl cunoști, dar cu ediția VFR, o poți face dintr-o perspectivă cu totul nouă. Jocul folosește comenzile de mișcare ale PlayStationVR pentru a permite noi tehnici de mișcare și teleportare care fac jocul mai captivant decât era deja.

23 USD pe Amazon

Cel mai bun simulator de zbor: Ace Combat 7: Skies Unknown

Realizează-ți toate visele și experimentează zborul într-o cască VR. Cu o grafică atât de bună, sunt sigur că ați putea uita că sunteți într-un joc dacă aveți un fan care vă sufla pe față în timp ce jucați. Aici vei prelua cabina de pilotaj a mai multor avioane, vei zbura prin cer și vei elimina dușmanii tăi.

37 USD pe Amazon

Shootout: Firewall Zero Hour

Shooterele sunt cam pe moarte, Firewall Zero Hour căutare strategică să citească genul cu o nouă întors. Cu controlul de mișcare a ului PlayStation Move, vă oferă timp o cădere captivă și realistă ce vă îndepărtezi în spatele acoperișului și țintii în josul obiectivelor.

24 USD pe Amazon

Aur cinematografic: sânge și adevăr

Acest joc se simte ca amestecul perfect de film si joc video. Acțiunea de-a lungul jocului te face să crezi în personajul pe care îl îngrijești, iar mecanica jocului este cu adevărat grozavă. Fii eroul de acțiune; nu le priviți doar.

40 USD pe Amazon

Începeți cu aceste titluri fantastice

Există o mulțime de jocuri pe care le puteți juca cu un DualShock 4 sau un controler Aim. O mulțime de jocuri care simulează tragerea cu un arc și săgeți sau tragerea cu o armă. Dacă cauți ceva mai practic și mai captivant, aceste titluri sunt perfecte pentru tine.

De aceea, Beat Saber este preferatul nostru. Este un joc care vă permite să fiți incredibil de activ în timp ce ascultați mai multe melodii originale diferite care vă vor uimi mintea. Nu doar atât, este și un joc la care dar poți continua să revii din nou și din nou, fără să te plictisești.

Dacă poți, juca și niște Blood and Truth. Este un shooter de acțiune rapidă, cu niște piese de decor frumoase pentru a vă scufunda în genul eroului de acțiune. Dacă vrei să urci în cer, vezi Ace Combat 7. Când adăugați unul dintre aceste uimitoare joystick-uri de zbor HOTAS la experiența dvs. VR, Ace Combat devine o bucurie de jucat.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here